2012' de yazın evlenecekler

KızLar toparLadığım kadarıyLa Listemiz şöyLe :

********** NİŞAN TARİHLERİ **********
08 Kasım 2011 - Lavanta
10 Kasım 2011 - Deryaw

********** DÜĞÜN TARİHLERİ **********
14 Nisan 2012 - gzmvs
05 Mayıs 2012 - LiLapausee
Mayıs 2012 - Gasoline
Mayıs 2012 - Lavanta (Haziran'da oLabiLir)
Mayıs 2012 - Rosaa

02 Haziran 2012 - Gece_Kusu
23 Haziran 2012 - nyu
15 Temmuz 2012 - ssedoshh

23 Ağustos 2012 - pnrkrdnz

09 Eylül 2012 - balbtb

Eksik ya da yanLış bir biLgi var ise düzeLtiriz efeeemmmm

Ben de hala düşünüyorum kızlar az yardımcı olun bana şimdi 23 eylülde kpss sınavım var..
Size düğünümün hangi ay olması mantıklı????
Şimdide Ağusts sonu diye yuvarlıyorum kafamda ramazandan sonra nasıl olur? Ama çok streslı olurmuyumki balayından 2 hafta sonra falan kpss sınavna grcem ya.

süpersin lilacım eline ve emeğine sağlık

bu arada nyu arkadaşımızın adı A ile mi başlıyor facebookta???:26:

ay ay ay ay listemizi sevsinleerr
ellerine kollarına parmaklarına sağlık yavruşuumm

tvye bakıyodum, samanyolu ve tv8 seyrediyodum, buraya pek yazamıyorum ama bunu gördüm dayanamadım

bende aynı karışıklıkla boğuşmaktayım ama sınavdan hemen sonra mı ya da eylülde mi sorunu var bende de?
ama yetiştirmeye çalışacağım Allahın izniyle...7 Temmuz sınav,15 Temmuz düğün şimdilik nasipseee.
Allah'ım nasip etsin iki sınavıda başarıyla atlatalım inşallah Çağlaaam

senın sınav benımkınden erken kuşum pof karar veremedım bende cnm ya düşünmesem ıyı oluck nişanlm gelsn kararımızı verelm dıyorum bana kalırsa 15 temmuzda düğün ypma cnm nıye dersen 20 temmuz ramazan zor olur.
İnş alnımızın akıyla şu kpss sınavnıda atlatcaz

evet 20 Temmuz Ramazan biliyorum ama nişanlım zaten oruç tutamıyor,açlığa dayanamadığı için..bende Allah'ım affetsin 1-2 gün tutmam herhalde:26:

Çok karışık bi durum canım Allah yardımcın oLsun önceLikLe...düğünü sınavdan ne kdr önce yapabiLiosan o kdr önce yap..ya da sınavdan sonraya bırak..çünkü düğünLe sınav çok yakın tarihLerde oLursa hazırLıkLar fLn derken sınava çaLışamaz ve konsantre oLamazsın...
süpersin lilacım eline ve emeğine sağlık

bu arada nyu arkadaşımızın adı A ile mi başlıyor facebookta???:26:

Tşk ederim cnm ne demekk....Hayır cnm Ö iLe başLıo =)

tvye bakıyodum, samanyolu ve tv8 seyrediyodum, buraya pek yazamıyorum ama bunu gördüm dayanamadım

Rica ederimmmm canım benimmm bende seni onLine görüp cvpLarını göremeyince geçmişi okuosun sandım

kızlar lıstede ben nıye yokum:44:

bende ıslemeye dalmısım bıde canım sıkkın bugun 3 tane kupe almıstım kaybetmısım carsıda cok uzuldum yarın gıdıp aynısından bırdaha alacam:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…