napiim işte kuzum bende yatıcam az sonra..
gasocumu bekliyorum özel mesaj atacaktı
ay canım elıne saglık cok guzel olmus bunu eklesek lıstenın basına aslında hıc fena olmazmasllah bayada topickde evlenecek varmıs
ay canım elıne saglık cok guzel olmus bunu eklesek lıstenın basına aslında hıc fena olmazmasllah bayada topickde evlenecek varmıs
Çünküü sen bi ara kayboLmuştunn uLaşamadıkk ve soramadım bir türLü tarihini =(((
Hatta senden ricamız yapabiLiosan kendini de ekLeyip bu Listeyi 1.sayfaya koyabiLir misiiiinnn suLtanımızz =)
wooooowww seksi şeyler mi aldıııın kııızzsenın dersanen var canım uykusz kalma uyu tabı saat gec oldu
bende yarın erkenden magza 10 da acılıyor 9 da cıkarım evdenkafaya taktım alıcam bugunde cok guzel cıcıler aldım sıyah ıc camasır takım jartiyer bıde murdum rengınde takım aldım ama kupelere cok uzuldum ben cok sevıyorum kupe takmasını ve bı suru de kupem var alıyorum alıyorum doymuyorum kupeye sende de varmı o
Ne demek cnm benimm ben toparLadımmm ekLemek de senin eLLerinden öperr =)
Muhabbet süper ama yarın iş var çok biLe kaLdım benim çıkmam Lazım
Öpüyorumm hepinisiiiii iyi geceLerr
6 HAFTAYA YAKIN KUZUM ŞAFAK 44 MALATYA
MAŞALLAH SİZİNDE ŞAFAĞINIZA EPEY AZALDI
wooooowww seksi şeyler mi aldıııın kııızzaşkla giy
bende kolye deliliği vardı öğretmenlik yaparken ama şimdi geçti,nasipse tekrar öğretmenliğe başlayınca o da başlayacak gibi duruyor.çünkü klasik giyinince kolye takmak daha çok hoşuma gidiyor:89:
iyi geceler lilam,iyi uykular...
kızlar bende çıkayım yarın iki saat erken gideceğim bir de kursahadi öptüm sizi çok...İyi uykular,aşklı rüyalar kızlaaar
sultan kuzum kendi düğün tarihini yazmamışsın sende
Ohh ohhh yavrular kaynatmışsınız bayağı yaaa
Listemizde hazırlanmışşş görcekmiyiz o günleri yaaa :123:
evet canım sen de sevabına ilk mesaja editlesen çok yahşi olar :))
inş görcz cnm hepmzdeOhh ohhh yavrular kaynatmışsınız bayağı yaaa
Listemizde hazırlanmışşş görcekmiyiz o günleri yaaa :123:
evet canım ya azalıyor bızımde yavas yavassenınde hıc kalmadı 6 hafta vay canına 460 gunu devrdınız kolay degıl ya allah bıdaha ayrılık yasatmasın
bende yenı geldım sayılır canım baya kaynamıs burası:)
bu arada senın dugunun 23 agustostamı bayramamı gelıyor yoksa banamı öyle gelıyor:44:
gasocum özel mesaj kutun dolmuş,yazdıklarına "tabiki canım,daha önce de topicte yazmıştın zaten,okumuştum" diyorum...
anlarsın işte sen
hadi iyi geceler gasocuuuum ve diğer hatunlaaaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?