2012' de yazın evlenecekler

ee kızlarr buaksam ki konumuz nee kırkyılın bası gelmişim içerde misafir var bn kactım odama geldim kaynatalım azcıkk:34:

canım harika birşey yapmışsınız, tebrik ederim..:34:
bence senden gelecek her hediye zaten onu çok mutlu edecektir:34:
eee sana ne die hitap ediyor, anne mi diyor?

yok tatlım henüz anne demiyor. canım diyor. o şekilde hitap ediyor. bana da nişanlıma da öyle. ama umutluyuz inşallah anne baba diyecek. önümüzdeki haftayı da iple çekiyorum. dokuz gün bizimle olacak

sen yurtdışında mıydın veya ben mi yanlış hatırlıyorum ?
ben buradaki bazı oyuncakçılarda ama daha çok kitabevlerinden bulabiliyorum, örneğin inkılap kitabevi bana en yakın olanı olduğu için genelde ordan alıyorum..
mesela kızlar için kendi t-shirtünü yapma setleri var, içinde baskılarının ve boyalarının olduğu
veya içinde minik bir prova mankeni ve kumaş parçaları aksesuarları olan tasarım-dikiş setleri
içinde küçük kazı malzemeleri olan, küçük bir taş yığınına gizlenmiş bir dinazorun olduğu çocuğun kendisinin kazı yapıp dinazoru ortaya çıkardığı çok güzel mini bir arkeoloji seti
veya içinde amatör ekipmanların olduğu boyasıyla tozuyla kağıdıyla fırçasıyla parmak izlerinin alınabildiği dedektif setleri
vs vs vs :9::9:
benim çocuklara aldıklarımdan bazıları
yani kızlar için de erkekler içinde el becerilerini de kullanabileceği güzel hobi setleri var

anladım canım güzelmiş. teşekkür ederim. evet yurtdışındayım bulurum burada da. gerçi bana geldiğinde bunların çoğunu yapıyo tasarım atölyemde ama olsun. yine de alabilirim

ee kızlarr buaksam ki konumuz nee kırkyılın bası gelmişim içerde misafir var bn kactım odama geldim kaynatalım azcıkk:34:

aaaaa misafiri bırakmış gelmiş. çok ayıııııııp:1:

:16:Sagol sekerim o senin kalbinin güzelliği sizde pek bi şirinsiniz cok yakısıyorsunuz gözleriniz askla bakıyor birbirinize :16::16:

sağol canım beniiimmmm :16:

gasocuuum hoşgeldiiin...:16:

size konu açayım,kızlar saç düzleştirici kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum ama çeyizime almak istiyorum,önerebileceğiniz bir marka var mı?braun çok hoşuma gitti kullananınız var mı?

Örf ve adetlerden bahsedebiliriz aslında eminimki herkesin düğünle ilgili degişik adetleri vardır meselaben duymustum düğünden sonraki gün kızın ailesine kahvaltıya gidilirmiş tatlıya tatlı yiyelim tatlı konusalım misali ben utanırım ya hemen ertesi günü gitmeye :1::17:

Örf ve adetlerden bahsedebiliriz aslında eminimki herkesin düğünle ilgili degişik adetleri vardır meselaben duymustum düğünden sonraki gün kızın ailesine kahvaltıya gidilirmiş tatlıya tatlı yiyelim tatlı konusalım misali ben utanırım ya hemen ertesi günü gitmeye :1::17:

nyuuuu yettim anacım ne güse hatunsun kızz:nazar::nazar::nazar:
yyalnız kk sır bizim için:9::9:
annemler dio seninki gelince naapcan bende dedim artık hepsi facede:9::9::9:

[

aaaaa misafiri bırakmış gelmiş. çok ayıııııııp:1:[/QUOTE]

öyle deme kız rahat bırakmıyolarki arada gidip geliyorum:1::1:

sağol canım beniiimmmm :16:

gasocuuum hoşgeldiiin...:16:

size konu açayım,kızlar saç düzleştirici kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum ama çeyizime almak istiyorum,önerebileceğiniz bir marka var mı?braun çok hoşuma gitti kullananınız var mı?
benim ki babyliss cnm maşasından da memnunum düzelştiricisindende :34:

aaaaaaaaa öylemiymiş bende utanırım azcık:1::1:

Son düzenleme:
s

canım bende rowentanın var seramik tabanlı taraklı ve kabarma elektriklenmeyi de önlüyor... ben memnunum gerçi saçlarım ince telli olduğu için çabuk düzleşiyor ama yine de iyi. rowenta double liss diye istersen bir bak:34:

braun, remington, philips. bu üçü de çok iyi canım. memnun kalırsın. çeyizine alıyosan set al bari maşası falan da olsun

nyuuuu yettim anacım ne güse hatunsun kızz:nazar::nazar::nazar:
yyalnız kk sır bizim için:9::9:
annemler dio seninki gelince naapcan bende dedim artık hepsi facede:9::9::9:

Sagol canım benimm hepimiz özel secilmişiz sankimm masallah kafalarımızda cok uydu allah nazarlardankorusun biziii:nazar::nazar::nazar:

ilginçmiş. ama yeni evli çift yalnız bırakılır yaaa olurmu ki öyle...

benim ki babyliss cnm maşasından da memnunum düzelştiricisindende :34:

aaaaaaaaa öylemiymiş bende utanırım azcık:1::1:

canım bende rowentanın var seramik tabanlı taraklı ve kabarma elektriklenmeyi de önlüyor... ben memnunum gerçi saçlarım ince telli olduğu için çabuk düzleşiyor ama yine de iyi. rowenta double liss diye istersen bir bak:34:

braun, remington, philips. bu üçü de çok iyi canım. memnun kalırsın. çeyizine alıyosan set al bari maşası falan da olsun
tamam kızlar bakacağım bütün önerdiklerinize...ama ben maşa yapmayı başaramıyorum hemde kuaför kızı olduğum halde:9::9:
KızLar seLaaam (:

Geçmişe dönüp bakıcam ama çeyiz topiğime bişeyLer ekLedim..:16::16: bakmak isterseniz :

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...enin-ceyiz-icin-aldiklari-3.html#post21470502

selamlar güselim,bakıcam az sonraaa:16:

ilginçmiş. ama yeni evli çift yalnız bırakılır yaaa olurmu ki öyle...

Sagol canım benimm hepimiz özel secilmişiz sankimm masallah kafalarımızda cok uydu allah nazarlardankorusun biziii:nazar::nazar::nazar:
aynen canım ben kolay anlaşamam ama burda herkesin mşşallahı var:nazar::nazar::nazar:
iyi demişsinnnnnnnnn :60: ama kknın yeri ayrı ben evlenincede gelirim gb eve net alırız zaten

bende de öle canım kk ya giremediğimiz zaman face yeter bise:9::9:ilerde buluşmada yapalım...:16::16::16:
düşünsenize seneye evi temizledin mi bugün ne yaptın konularıyla uğraşcas:17::17::17:

sedacım ben babyliss kullanıyom 5 senedir inanılmaz memnunum:17:

Back
X