2012' de yazın evlenecekler

babubur cnm elbise süper fiyat dahada süper..

nyucum çok güzel ya küçüçük şeyler daha mutlu eder insanı

sol kulağım çınlıyor hayır olsun inşallah..

oya yapıyorum biyandan foruma bakıyorum biyandan burnumu siliyorum biyandan düşünüyorum eksiklerim neler kaldı etti diye iyice deli gibi oldum..

bugün aşkımla konuştum düğünü martta yapalım nisanda yapalım diyor..aşkım dayanamıyormuş artık:9::9::9::9::9::9:

canım çok geçmiş olsun öncelikle.nişanlın izmir.de mi yaşıyor:34:

teşekkür ederim inşallah geçer gider şu kistler. Ve evet canımm nişanlım izmirde yaşıyor çoook özledim onu :17:

geçmş olsun canım sıkma canını bende de vardı geçti gitti. takma kafana. oh ne güzel sürpriz olsun heyecanlı heyecanlı

moral oldu söylediklerin sağol kuzum. Vallahi meraktan ölcem duvar kağıtları aydınlatmalar falan mutfak dolapları son hallerini asla yollamıyo illa süpriz diyo müthiş heycanlıyım şmdi bekle ki 16 kasım gelsin :52:

gecmiş olsun cnm...

çoook teşekkür ederim canm...

sen de yaşayacaksın tatlım, az kaldı, hem senin de evin hazır, bak bizde de o yok, onu bekliyoruz :9:

yavruuşş, 1 saat uğrarlar bişe olmaz canım, uğramasalar da takılma çok, sen var ya herşeye bu kadar takılırsan hiç olmaz, bak söyliyim sana :20::20::20:

yok canım ya ben onu unuttum, yani şöyle, o zaten beni bulmuş, öyle ekledi, yani benim bişey göndermem gerek kalmadı, o sorduğu A harfi ile başlayan bendim zaten :1::1: o yüzden seninle ilgili birşey de göndermedim ben sedoşuma :8:

aa ne güzel, hem hayırlı olsun, hem de ne hoş sürpriz olmuş :70:

hımm 7 yaşındaydı dimi o şirine? ya aslında neleri sevdiğine bağlı biraz..
hobi setleri var şimdi çok güzel çok orjinal şeyler, ben son bir yıldır kuzenlerime -kız-erkek farketmiyor hepsine göre var- doğumgünlerinde o hobi setlerinden alıyorum, hatta bütün klasik hediyeleri kenara bırakıp onlarla bütün gece oynuyorlar :))) ilgi alanlarına göre uygun bir hobi seti seçebilirsin sen de :112:
veya ne bileyim başka ne severse artık :)
kaldığı yer sanırım uygun olmayabilir(çünkü henüz yanınızda değildi galiba) ama büyük oyuncak evlerden olabilir :26:
şimdilik bunlar geldi aklıma :114:

selam canım, bu arada düğün tarihini sultana özel mesaj at bence, çünkü geçmişe her zaman bakmayabiliyor, arada kaynamasın mesajın :))

geçmiş olsun canım, pko'n inşallah ilaçla tedavi edilebilir, bişeyciğin kalmaz :70:
ay bu arada ne heyecanlısındır kıızz, resim de göndermiyomuş, ay ne zor :9::9:

çok teşekkür ederim ilaç tedavisi uygulamıyo henüz doktor. hormonlarım normal seviyedeymiş beni endişelendiren de bu! pko belirtisi hiç yaşamadım, gecikme olmaz, sivilcem tüylenmem yok nasıl oldu bilmiyorum birsürü kist göründü ultrasonda şok oldum :50:
çok heycanlıyım hiç sorma kuzum gün sayıyorum ehehe :34:

Deryaw cnm çok az kaldı mehtabına bi an kendimi gördüm :1: :1: Hatırlıyosan bende böyleydim izine geldiğinde nişan olmuştu 3 ay önce. Biz baş başa kalabılmek için önce ilk 1 hafta askerim memlekete gelmeden dogrudan çeşmeye geçti bende onun yanınaaaaaaaa hopppppppppppp atladım:1: :1: çok güzel 1 hafta tatil yaptık sonra geldik nişanımız oldu sizde buna benzer bişe yapabılırsınız:34::34:

teşekkür ederim inşallah geçer gider şu kistler. Ve evet canımm nişanlım izmirde yaşıyor çoook özledim onu :17:

moral oldu söylediklerin sağol kuzum. Vallahi meraktan ölcem duvar kağıtları aydınlatmalar falan mutfak dolapları son hallerini asla yollamıyo illa süpriz diyo müthiş heycanlıyım şmdi bekle ki 16 kasım gelsin :52:

çoook teşekkür ederim canm...

çok teşekkür ederim ilaç tedavisi uygulamıyo henüz doktor. hormonlarım normal seviyedeymiş beni endişelendiren de bu! pko belirtisi hiç yaşamadım, gecikme olmaz, sivilcem tüylenmem yok nasıl oldu bilmiyorum birsürü kist göründü ultrasonda şok oldum :50:
çok heycanlıyım hiç sorma kuzum gün sayıyorum ehehe :34:

merak etme tatlım benimde vardı kistlerim en büyüğü 8 cm di diğerleri farklı boyutlardaydı 4 ay doğum kontrol hapı kullandım hiçbirşey kalmadı çikolata kistleri deniyomuş bunlara genc bayanlarda görülüyomus korkulacak bişi yokmuş doktorum böle demişti bana bende çok rahatlamıştım:46:

Tosbacım geçmiş olsun :70:

merak etme tatlım benimde vardı kistlerim en büyüğü 8 cm di diğerleri farklı boyutlardaydı 4 ay doğum kontrol hapı kullandım hiçbirşey kalmadı çikolata kistleri deniyomuş bunlara genc bayanlarda görülüyomus korkulacak bişi yokmuş doktorum böle demişti bana bende çok rahatlamıştım:46:

teşekkür ederim kızlar çok sağolun...

iyiyim canımm sen nasılsın paşasnın iş yerindeyim çok bakamıorum yazmıcaktım o yüsden ama baktım yanlızsın yazdımm:9::9::9:
sen napıosun nasılsınn:54:

bende tv.ye bakıyorum canımcım.sizleri bekliyordum sohbet ederiz diye:34: ohhh ne güzel sevdiğin hep yanında:nazar:

bende tv.ye bakıyorum canımcım.sizleri bekliyordum sohbet ederiz diye:34: ohhh ne güzel sevdiğin hep yanında:nazar:

ayy Rabbim ayırmasın aynı ilde olunca iyi oluyo kokusu burnumda gidince geliom koklamaya o yoğun çıkamıorus 2 gündür o yüsden ben onun yanındayım:16::16:

merhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradı :D:D:D bir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???

Back
X