2012' de yazın evlenecekler

ay işte korkuyorum boyatınca böyle bir sorun yaşar mıyım diyee :52::52:
çünkü bu zamana kadar saçlarım hep kendi kontrolümdeydi :))

Walla boya diyince 100 kere düşünürüm ben neler yasadım ben hastanelerde yattım yüzüm tanınmıcak hale geldi kötü günlerdi allahtan beyazım yok ozamn napardım ama ilerde illaki olursa tedvi mi olcam napcam bilmem kimyasal boyalar dokunuyo tek cözüm kına suan için

çağlam senin çok albümün varmış yaa,ben tek profil resimlerine bakmışım:9::9:ondan görmemişiiim..
ablanda güselmiş maşallah vallaa:nazar: çok çok benzemiyor kocişinle enişten ama yine de uzaktan karışabilir gibi:9::9:
onlar ne zaman düşünüyor düğün?

Ablamın düğünde karnı burnunda gezdiğimi düşünsenize kızlar :1: :1: :1:
ama daha geç düşünyorum gezmeyeyim tabi kısmet RABBİM öyle yazmışssa gezerim tabi :nazar::nazar:

çağlam senin çok albümün varmış yaa,ben tek profil resimlerine bakmışım:9::9:ondan görmemişiiim..
ablanda güselmiş maşallah vallaa:nazar: çok çok benzemiyor kocişinle enişten ama yine de uzaktan karışabilir gibi:9::9:
onlar ne zaman düşünüyor düğün?

bende albüm bol cnm :1: :1:
bizden 1 yıl sonrada onlar inş 2013

Kızlarrr muhabbet güzel ama ben kacarrr yarın iş var malum güzeldi bugece artık hergece gelmeye calısıcam öpüyorum hepinizi kocaman canlarım yarın sabahın ilk ısıklarında gelirim size iyi muhabetler :54::54:

tamam bende cevap almış oldum:9::9:
:1: :1: :1:
Oku oku bitmiyor bu okullar zaten neyse gec olsun güc olmasın dimi amaa:42:

Kızlarrr muhabbet güzel ama ben kacarrr yarın iş var malum güzeldi bugece artık hergece gelmeye calısıcam öpüyorum hepinizi kocaman canlarım yarın sabahın ilk ısıklarında gelirim size iyi muhabetler :54::54:

Ölevallla.tamam cnm hadi görüşmek üzere iyi uykular:70:

Walla boya diyince 100 kere düşünürüm ben neler yasadım ben hastanelerde yattım yüzüm tanınmıcak hale geldi kötü günlerdi allahtan beyazım yok ozamn napardım ama ilerde illaki olursa tedvi mi olcam napcam bilmem kimyasal boyalar dokunuyo tek cözüm kına suan için
sen de inşallah bir çözüm bulursun canım, ben düğüne yakın boyatıcam ve o zaman da bitkisel dedikleri boyaları araştırıcam inş.
gerçi çok sık gitmesem de özel günlerde gittiğim bir kuaförüm var
onlara çok güveniyorum, sıradan mahalle arasında bir kuaför değil, inşallah güvenimi de onlar boşa çıkarmazlar, son gidişlerim hep telaşlıydı o yüzden hiç soramadım bu boya işini, ama işte boyatacağım zaman araştırıcam bakalım bitkisel dedikleri hakkaten o kadar bitkisel miymiş :))

Ablamın düğünde karnı burnunda gezdiğimi düşünsenize kızlar :1: :1: :1:
ama daha geç düşünyorum gezmeyeyim tabi kısmet RABBİM öyle yazmışssa gezerim tabi :nazar::nazar:

bende albüm bol cnm :1: :1:
bizden 1 yıl sonrada onlar inş 2013

valla herşeyin hayırlısı Allah ne yazdıysa,verirse bebiş mecbur karnın burnunda olacaksın:9::49: oyyy ne tatlıııı...gözleri senin gibi güsel bir kızın olur belkiiim...

Allah onları da mutlu mesut etsin inşallah...

baş baş tatlımm :3:

valla herşeyin hayırlısı Allah ne yazdıysa,verirse bebiş mecbur karnın burnunda olacaksın:9::49: oyyy ne tatlıııı...gözleri senin gibi güsel bir kızın olur belkiiim...

Allah onları da mutlu mesut etsin inşallah...

İnş cnm benim ball yesin ağzın :1: oğluş kız hiç farketmez :nazar::nazar:
aminnnnnnnn inş cümlemiz mutlu mesut yaşarız:nazar::nazar:

iyi geceker nyucuuuum... iyi uykulaaar,tatlı rüyalaaaar...

evet sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun,Allah'ım hepimize nasip etsin o sevinci inşallah...

inş:nazar::nazar:
kızlar birşey sorucam 1 yılı geçti kk ya üye olalı ama bişeyi anlamıyorum hani burdan arkş istegı gelıyor ya mesela bıraz önce bı arkds eklemş aslnda tanımıyorum sohbetm olmadı yada oldu ben unutdum herneyse. Arkadş olunca ne oluyor yani ek bişey oluyormu sohbet falan ? olmuyor değilmi?irtibat penceresinde görmek içinmi arkdş olunuyor orayı pek anlamuymda ben:21:

inş:nazar::nazar:
kızlar birşey sorucam 1 yılı geçti kk ya üye olalı ama bişeyi anlamıyorum hani burdan arkş istegı gelıyor ya mesela bıraz önce bı arkds eklemş aslnda tanımıyorum sohbetm olmadı yada oldu ben unutdum herneyse. Arkadş olunca ne oluyor yani ek bişey oluyormu sohbet falan ? olmuyor değilmi?irtibat penceresinde görmek içinmi arkdş olunuyor orayı pek anlamuymda ben:21:
canım mesela profilinde özel albüm yapabiliyorsun, ve bu albümünü sadece arkadaşlarınla paylaşabiliyorsun, yani sadece arkadaş listemdekiler görsün diyebiliyorsun
ilk aklıma gelen bu oldu :)

Son düzenleme:
Back
X