2012' de yazın evlenecekler

iki sandalye hee :)) güzel anı olmuş sana da :))
doğum gününde miydi nişanın vaay, biz de kayınvalidemlere ailece iade-i ziyarete gittiğimizde canım aşkım ve annem yani kayınvalidem bana sürpriz yaptılar, salonda minik bi pasta üfledim :) çok hoştu :)
seninki de büyük bir organizasyonla kutlanmış hani, köfteee :1:
valla ilk defa 1500 kişiyi aşkın insanla doğum günümü kutladım heyecanladım bi de utandım:1:bwnim aklıma gelmemişti nişanlım ince düşüncelilik yaptı çok da hoş oldu valla:69:o gün 3 kere d. günü kutladık bi de nişan derken 4 kere pasta yedim böğğğ gelmişti:1:
Amin tatlımmm:31: çok mutluyum, o koşuşturmacada aşkımla başbaşa kalamıcaz hiç ama olsun, nişandan 1 hafta sonra yanına gitmeyi planlıyorum, o zaman nişanımızı başbaşa kutlayabliriz:23::69:

hayırlısıyla şafakları bitirelim de canım, senin de sıran gelir:34:

çok güzel bi heyecan di mi yaa, gerçi biz zaten 2 yıldır nişanlı gibiydik, ama salonda yapmamıştık nişanımızı, şimdi o da olacak, bütün herkese ilan edeceğiz birlikteliğimiziiii:31::69:
sorma walla, yerimde duramıyorum:52::52:

ewet tatlım, kader kısmet bu işler.. ben de bidaha asla olmaz, kimseyi sevemem derken hayatımın erkekini buldum yahuu, ve çok kısa sürede evlenmeye karar verdik.. şimdi de nihayet evliliğe giden yolda bir adım daha atıyoruz.. Rabbim utandırmasın..

canım harika birşey yapmışsınız, tebrik ederim..:34:
bence senden gelecek her hediye zaten onu çok mutlu edecektir:34:
eee sana ne die hitap ediyor, anne mi diyor?

ben de kabarık giyeceğim, hem de şimdiye kadar hiç kabarık elbise düşünmezken, abartıyı hiç sevmeyen biriolarak nişanlığımı ilk gördüm ve vuruldum:69: napıp edip onu aldım, kabarık ama ben nişanlığıma aşığım yahuu:16::69:

bayıldım bayıldımmmm:46::46:
ağlayarak okudum gasocum bunu:14:
aynen ben de kabarık sevmiyordm ama nişanlığıma aşık olmuştum:69:
ben 500 felan bekliyodum en fazla bi dedi allahım kalp krizi geçiriyom dedim:9::9::9:
elbise çooook güsel ama yaaa:31::31:
canım çok güzelmiş elbise ama fiyatı bu elbiseye göre çok uçuk. neredeyse hiç işçiliği yok,özel dikim yerlerinde pazarlıkla bu modele benzeyen bir şey diktirebilirsin.Ben ünlü bir moda evine 1500 liraya diktirdim nişanlığımı ki acaip çok işçiliği vardı topiğimden bakabilirsin
kızlar. bizimki örf değil ama. benim altı abim var. küçüklüğümden beri yapacaklarını söyledikleri bişey var kesin yapacaklar. düğün günü beni saklayacaklar. damat bey de bulacak. herkes de izleyecek bakalım bulabiliyomuuuu diye. aşkımın beni aramasını izleyip gülecekler:52:
süpermiş:1:
ben annemden değilde babamdan ayrılırken naparım:14::14:
geçen kayınpederim diyo naapcan ayrılırken babandan ağlamaya başladım diyo alış ama:31:

ben de bunu düşünüyorum valla yaaa,babamla birbirimize çok düşkünüz,babam istemeye geldiklerinde ki 9 yıldır beraberiz,her şeyi de biliyor,tamama hayırlı olsun diyip de bitiremedi,sonuçta 5 kere istendim:1:en sonunda baktı kaçışı yok hayırlısı olsun dedi babam.Ben de ellerini öperken en son babama bir sarıldım kimse ayıramıyor, babam kıpkırmızı ben salya sümük offf offffff

kızlarrr hepınız mısıl mısıl uyuyorsunuz sımdı:1::32:

ben gıremedım bugun annemler turkıyeden geldı:10::10:

dun bahsettıgım kaybetıgım kuperın aynısından aldım bugun:1: hatta extra bırtane daha aldım:12:

baskada bısı almadım:61: benım şafakta 191 oldu:72::72:

zaman su gıbı gecıyor:16: :24: hıc uykum yok cagla da yok bu gece :1:

neyse bende bırazcık kıtabımı okuyum bıtmesıne az kaldı hepınze tatlı ruyalar :61:

Son düzenleme:
kızlarrr hepınız mısıl mısıl uyuyorsunuz sımdı:1::32:

ben gıremedım bugun annemler turkıyeden geldı:10::10:

dun bahsettıgım kaybetıgım kuperın aynısından aldım bugun:1: hatta extra bırtane daha aldım:12:

baskada bısı almadım:61: benım şafakta 191 oldu:72::72:

zaman su gıbı gecıyor:16: :24: hıc uykum yok cagla da yok bu gece :1:

neyse bende bırazcık kıtabımı okuyum bıtmesıne az kaldı hepınze tatlı ruyalar :61:

Gülerek tak cnm.
burdayım ben askerımle teldeydm safagım 1 gun daha artdı of şafak 44:1: :1: çıkışlar belli oldu.bizde doğu oldgu ıcın dogrudan memlekete gelme yok rısk var ama şafagım belli oldu ıns degsmz:1: maşallah senın safagınada.

Allah başımızdan hiç eksik etmesin onları:)))
Amiiiiiiiiiiiiinnnn:69::nazar:

Deryaw cnm çok az kaldı mehtabına bi an kendimi gördüm :1: :1: Hatırlıyosan bende böyleydim izine geldiğinde nişan olmuştu 3 ay önce. Biz baş başa kalabılmek için önce ilk 1 hafta askerim memlekete gelmeden dogrudan çeşmeye geçti bende onun yanınaaaaaaaa hopppppppppppp atladım:1: :1: çok güzel 1 hafta tatil yaptık sonra geldik nişanımız oldu sizde buna benzer bişe yapabılırsınız:34::34:
ewet canım hatırlıyorum senin nişanını da:31: ama bizim böyle bi tatil imkanımız olmayacak, izinde halletmemiz gereken çok iş var, görümcemin çocuklarının sünnet düğünü de var, ee uzaktan bir sürü misafirimiz de olacak, yani biz bırakıp biyere gidemeyiz.. ama aşkım izinden dönünce bi haftasonu yalnız başıma onun yanına gidicem, sabahtan akşama kadar başbaşa olcazz:69::31:

aynen ben de kabarık sevmiyordm ama nişanlığıma aşık olmuştum:69:

canım çok güzelmiş elbise ama fiyatı bu elbiseye göre çok uçuk. neredeyse hiç işçiliği yok,özel dikim yerlerinde pazarlıkla bu modele benzeyen bir şey diktirebilirsin.Ben ünlü bir moda evine 1500 liraya diktirdim nişanlığımı ki acaip çok işçiliği vardı topiğimden bakabilirsin
:69::69::69:
benim elbisem de 1750tl:26:
Gülerek tak cnm.
burdayım ben askerımle teldeydm safagım 1 gun daha artdı of şafak 44:1: :1: çıkışlar belli oldu.bizde doğu oldgu ıcın dogrudan memlekete gelme yok rısk var ama şafagım belli oldu ıns degsmz:1: maşallah senın safagınada.
gözdem 1gün geç olsun varsın boşver üzme tatlı canını:50: sağsalim gelsin de yanına, gerisi boş:34:

günaydın canlarım...

dün akşam grdobumu düzenledim yazlık kışlık olayı..kimi kıyafetmi bunu götürürüm bunu götürmem diye ayırdım.hem bi tuaf oldum hem mutlu oldum ..çeyizim için adığım şyleri kullanmak nasip olucak inşallah.çok çok güzel duygular.

Günaydın güzeLLerr (:

Dün akşam internet gitti bi türLü giremedim foruma bende yattım sonra iyi geceLer diyemedim kusuruma bakmayın =/

C.tesi akşam nişanLımLa kayınvaLidem bize geLicek ve bizde kaLıcakLar (:
C.tesi izin aLıcam erken çıkmak için geLinLik denemem Lazım artık yengem sıkıştırıo sürekLi modeL bak die..Eğer foto çekmeye izin verirLerse denediğim yerLerde sizinLe de payLaşırım =)

günaydın canlarım...

dün akşam grdobumu düzenledim yazlık kışlık olayı..kimi kıyafetmi bunu götürürüm bunu götürmem diye ayırdım.hem bi tuaf oldum hem mutlu oldum ..çeyizim için adığım şyleri kullanmak nasip olucak inşallah.çok çok güzel duygular.

Günaydın şeker:34: bende de bu durum var. gardolabımı boşaltıyorum her topladığımda. gitmediklerimi veya giyemeyeceklerimi veriyorum birilerine ve aldığım her yeni şeyi evlendikten sonra giyerim diye kaldırıyorum:16: :54:

Günaydın güzeLLerr (:

Dün akşam internet gitti bi türLü giremedim foruma bende yattım sonra iyi geceLer diyemedim kusuruma bakmayın =/

C.tesi izin aLıcam erken çıkmak için geLinLik denemem Lazım artık yengem sıkıştırıo sürekLi modeL bak die..Eğer foto çekmeye izin verirLerse denediğim yerLerde sizinLe de payLaşırım =)

günaydın tatlım bu hafta bizde bir aksilik olmazsa bakacağız gelinlik modellerine:34: senin özellikle bakacağın modelini belirlediğin bir gelinlik veya gelinlikçi varmı:34: resim çekebilirsen mutlaka bekliyoruz canımcım:27::27:

günaydınlaaaaaaaaaaaaaar:16:

Günaydın canımm:34::54:

Günaydın güzeLLerr (:

ayy benim aşkımda nişanlanınca bizde kalıcakkkk:52::52::52::52::52:

benim aşkımda martta işten çık diyor bende öyle yaparım heralde düğün tarihe bağlı aslında anca ev yerleştirip gelinlik bakarım çalışınca herşey çok zor oluyor..birde istanhula git gel sürekli çok yorucu olucak...inş.izin verirler bende çok merak ederim

günaydın tatlım bu hafta bizde bir aksilik olmazsa bakacağız gelinlik modellerine:34: senin özellikle bakacağın modelini belirlediğin bir gelinlik veya gelinlikçi varmı:34: resim çekebilirsen mutlaka bekliyoruz canımcım:27::27:

Canımm ben üst tarafı taşLı ışıLtıLı prenses modeLi kabarık geLinLik istiyorum..ama tabi ki farkLı modeLLerde deniicem inşş çekebiLirim resimLerini..hangisi daha çok yakışırsa o modeL üzerinden gidicem...

ayy benim aşkımda nişanlanınca bizde kalıcakkkk:52::52::52::52::52:

benim aşkımda martta işten çık diyor bende öyle yaparım heralde düğün tarihe bağlı aslında anca ev yerleştirip gelinlik bakarım çalışınca herşey çok zor oluyor..birde istanhula git gel sürekli çok yorucu olucak...inş.izin verirler bende çok merak ederim

Ayy ne güzeL (: Bnm nişanLım daha önce bizde birkaç kere kaLdığı için şuan aşırı bi heycanım yok =)
Bncede en mantıkLısı o çaLışırsan gidip geLmen hazırLıkLara yetişmen zor oLur cnm

Canımm ben üst tarafı taşLı ışıLtıLı prenses modeLi kabarık geLinLik istiyorum..ama tabi ki farkLı modeLLerde deniicem inşş çekebiLirim resimLerini..hangisi daha çok yakışırsa o modeL üzerinden gidicem...

Ayy ne güzeL (: Bnm nişanLım daha önce bizde birkaç kere kaLdığı için şuan aşırı bi heycanım yok =)
Bncede en mantıkLısı o çaLışırsan gidip geLmen hazırLıkLara yetişmen zor oLur cnm

zaten gelinlik giyen herkes prenses gibi hissediyormuş:34: çok farklı bir duygu:nazar: senin düğün mayıs 5.di değil mi canımcım? erken alacaksın galiba sende benim gibi. ve hazır olanlarından. :26:

zaten gelinlik giyen herkes prenses gibi hissediyormuş:34: çok farklı bir duygu:nazar: senin düğün mayıs 5.di değil mi canımcım? erken alacaksın galiba sende benim gibi. ve hazır olanlarından. :26:

5 Mayıs tatLım..bnm yengemin moda evi var stiList kendisi orda diktircem geLinLiğimi..Bu yüzden şimdiden modeL bak karar ver ki başLayaLım dioLar..

Günaydın şeker:34: bende de bu durum var. gardolabımı boşaltıyorum her topladığımda. gitmediklerimi veya giyemeyeceklerimi veriyorum birilerine ve aldığım her yeni şeyi evlendikten sonra giyerim diye kaldırıyorum:16: :54:

cnm benim ben düz badi çok severim ve pek dayanmaz hemen ufacık delinirler temizlik yaparken giyerim diye katlar koyarım altlarda dururlar giymem onları attım. 2 tane eteğim vardı bu sene hiç giymedim daha da giymem diye onları beğenirse kuzenime vericem geceliklerim vardı iyice kötü olmuşları attım genelde bende veririm ama pek bişey alma durumu olmadığından formu bozulana kaday giyip işe yaramayına mecbur atıyorum artık yeni ama küçük gelme durumuda olmuyor maşallah forum yerinde:9::9::9::9::9:ama bende yeni aldığım bişeyi evlenince giyerim diyip kullanmadığım oluyor taytlar aldım kendime şaort takımları gecelikler hepsi evlenmeyi bekliyor hepsini yıkayıp ütüleyip evime öyle yarleştirim heralde..askı durumunu bile düşündüm burdan alırım götürüm dedim tahta askıları sevmiyorum diye:9::9::9::9:zaman gelsin bian önce çok heyecanlanıyorum..kendi düzenimi kurayım çok istiyorum:15::15:

Back
X