2012' de yazın evlenecekler

Günaydın KızLar
Önce hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutLuyorum..:72::72::72:
bugun caLısmadıgım ıcın o kdr mesudumm kiiiii :1::1::1: Birazdan bıcı bıcı yapıp , hazırLanıp çıkıcam..Size seLam vermeden gitmiim dedim (:
Görüşürüzzz güzeLLerrr :16::16:

ne kadar güzel ...benimde cumartesi pazar çalışmadığım üstelik hafta içi 4-de 5 çıktığım bi işim olsun:9::9::9::9:

ooo geliyolar mı nihayeett, hayırlı olsuunn :32:

dnzhorn du canım, sınavı geçti, eğitime geldi buraya.
eğitimi bitmek üzereydi geçen hafta istanbuldaydı en son konuştuğumuzda (nick inde harf yanlışı olabilir) :112:

bende konya için başvurdum da nasıl işliyor bu işler bir anlatsaydı bana diyecektim :D bu arada elbisemi de aldım bakın
Eki Görüntüle 280790 Eki Görüntüle 280792

ceketi mini ceket tek düğmmeli kolları hafif karpuz... ayakkabı da burnu kapalı bir şey alacağım.... nasıl kızlar... benmki siyah takım giyecek diye bende siyah aldım..

kızlaaar canım kayınbabam aradı bugün veee buzdolabınıda aldım kızım eksik beyaz eşyanızda yok dedi:17::17:canım çok seviyorum onlarııı:16::16:
yarın sabah aile kahvaltısına gidiyors söz nişan konuşulcak:29::29:
sedoşla neler yaptınız anlatın bakalım:27::27:
canım elbisen söz için mi ben çok beğendim ama ten rengi çorap çok daha hoş durur:21::21:

merhaba kızlarrr ssedoshhumla birlikteydik bugün. ve çok verimli bir gündü ikimiz içinde:34::54:
ee tamam hadi anlaaattt, naptınız ne ettiniz :52:

bende konya için başvurdum da nasıl işliyor bu işler bir anlatsaydı bana diyecektim :D bu arada elbisemi de aldım bakın

ceketi mini ceket tek düğmmeli kolları hafif karpuz... ayakkabı da burnu kapalı bir şey alacağım.... nasıl kızlar... benmki siyah takım giyecek diye bende siyah aldım..
ben çok beğendim, güzel bir seçim yağmışsın, ceketiyle de hoş olmuş:)

kızlaaar canım kayınbabam aradı bugün veee buzdolabınıda aldım kızım eksik beyaz eşyanızda yok dedi:17::17:canım çok seviyorum onlarııı:16::16:
canım elbisen söz için mi ben çok beğendim ama ten rengi çorap çok daha hoş durur:21::21:

oh oh hadi hayırlı olsuunn, dolabını da güle güle kullaannn :13:
yarın için de afiyet olsun canım şimdiden, ooh ne güzel kahvaltı masası hazırlarlar şimdiii :56:

merhaba kızlarrr ssedoshhumla birlikteydik bugün. ve çok verimli bir gündü ikimiz içinde:34::54:
eveeeeet herşey çok güseldi,hele sen ve gelinlikli halin bir müthiştiniz beybim:nazar:

canım ben çok beğendim,kibar zarif bir tercih olmuş,güle güle giy:69:

gezdik,gelinlik baktık balım peteğim bir gelinlik giydi ve resmen ikimizde vurulduk gelinliğe,sonra epilasyoncu araştırdık:9:yemek yedik,kahve-çay içtik,seksi iç çamaşırı baktık:23::23::9:
kuzum dolabınızı da güle güle kullanın ohh ne güsel....

Son düzenleme:
oh oh hadi hayırlı olsuunn, dolabını da güle güle kullaannn :13:
yarın için de afiyet olsun canım şimdiden, ooh ne güzel kahvaltı masası hazırlarlar şimdiii :56:
bizde söz olmadığı için evlere gitmiyos dışarlardayıs hep:17::17:
eveeeeet herşey çok güseldi,hele sen ve gelinlikli halin bir müthiştiniz beybim:nazar:

canım ben çok beğendim,kibar zarif bir tercih olmuş,güle güle giy:69:

gezdik,gelinlik baktık balım peteğim bir gelinlik giydi ve resmen ikimizde vurulduk gelinliğe,sonra epilasyoncu araştırdık:9:yemek yedik,kahve-çay içtik,seksi iç çamaşırı baktık:23::23::9:
kuzum dolabınızı da güle güle kullanın ohh ne güsel....

ayyy canlarım yaa bizde yapcas sözde böle bişe:9::9:

canlarım geldim:8::8::8: ilk denediğim gelinlikti ve resmen dibim düştü. çok beğendim hatta aşık oldum. sanırım ben gelinliğimi buldum ve alacağım inşallah.Aşkımla konuşayımda paracıklar ondan çünkü:44::44::44::44: sedoşumda hürrem bindallısı ve gelinliği ile ilgili sözde anlaştı tabi o da koçişiyle gelecek şubatta:54::54: sonracıma yemekti kahveydi sohbetti seksi iç çamaşırlarıydı ohhhhhhhhhhhhhh değmeyin halimize:34::34::34::34::34::34:

canlarım geldim:8::8::8: ilk denediğim gelinlikti ve resmen dibim düştü. çok beğendim hatta aşık oldum. sanırım ben gelinliğimi buldum ve alacağım inşallah.Aşkımla konuşayımda paracıklar ondan çünkü:44::44::44::44: sedoşumda hürrem bindallısı ve gelinliği ile ilgili sözde anlaştı tabi o da koçişiyle gelecek şubatta:54::54: sonracıma yemekti kahveydi sohbetti seksi iç çamaşırlarıydı ohhhhhhhhhhhhhh değmeyin halimize:34::34::34::34::34::34:

annem pahalı buldu gelinliği yaa...ama kocişim bilir o vercek parayı annem değil:9:
babam da dio ki o kadar parayı bi kaç saat giyeceğin şeye mi vereceksiniz,başka bi eksiğinizi alırsınız,daha uygununa bakın...erkek mantığı yaaa:31::31:

annem pahalı buldu gelinliği yaa...ama kocişim bilir o vercek parayı annem değil:9:
babam da dio ki o kadar parayı bi kaç saat giyeceğin şeye mi vereceksiniz,başka bi eksiğinizi alırsınız,daha uygununa bakın...erkek mantığı yaaa:31::31:

eee gördük fiyatlar uçmuş datlusu içimize sinen ne ise o olsun dedik:54: sezonundaki fiyatlardan bahsetseydin kuzucum:1: ya

bizde söz olmadığı için evlere gitmiyos dışarlardayıs hep:17::17:

ayyy canlarım yaa bizde yapcas sözde böle bişe:9::9:
hımm olsunn, yine de afiyet olsun :56:

bi dahakine hep birlikte yaparız inşallah kızlaaaaar:8::24::21::34:
inşallaahh :10:

ay ay ay ne güzeell, ee anlatın gelinlikleri yaaa, detayları anlatıınn :52:

kızlar gelinlik fiyatları uçmuş...yaz sezonu için şimdiden anlaşma yapılabiliyor ve kış fiyatlarıyla aklınızda bulunsun,hem de yaza kadar taksit taksit ödeme şansınız var...pronavias modeli bir gelinlik için 5.000tl fiyat biçtiler...benim istediğim gelinlik için 1900 dedi,900de hürrem kıyafetine istedi..balım peteğimin beğendiğin gelinlikte 2500dü..öle iştecime

hımm olsunn, yine de afiyet olsun :56:

ay ay ay ne güzeell, ee anlatın gelinlikleri yaaa, detayları anlatıınn :52:

valla canım fiyatlar resmen uçuk 2000den aşağı gelinlik yok. modeline göre de değişiyor. benim beğendim gelinlik 2500 tl. straplez bir gelinlik beğendiğim. duvağı kesesi tacı buketi fiyata dahil. ama acayip fiyatlardan bahsediyorlar sezondaki fiyatlarını düşünemiyorum:52::52::52::52:

valla söyledim ama daha uygunuda olabilirmişmiiiiş:31::52::52::44:

iyide kuşum birgün anneni de alır gelirsin fiyatları kendileri duyarlar:54::54:

Back
X