2012' de yazın evlenecekler

iyi geceler kızlar,iyi uykular,tatlı rüyalar...biz yarın nasipse balbtbciğimle bulaşacağız gelinlik falan bakacağız,İstanbul gelinciklerinden gelmek isteyen olursa bekleriz:16:

41 kere maşallah diyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Şafağımız 41 KOCAELİ'YE SELAMLAR:72::72::72::72::72:
Çok şükür 3oların ucu gözüktü kızlar:1::1::1:

iyi geceler kızlar,iyi uykular,tatlı rüyalar...biz yarın nasipse balbtbciğimle bulaşacağız gelinlik falan bakacağız,İstanbul gelinciklerinden gelmek isteyen olursa bekleriz:16:

anaaam kıskandım şuan bak:9::9:
beğendiklerinizin resimlerini bekliyorus canım..hadi tatlı uykulaaar:16::16::16:

ay süper bende orda olsam kesin buluşurdum beeeeeee ya ama gelicem istanbula inş :52: olmazssa bi buluşma yaparız yahu :1:
iyi geceler cnm

oooo hadi bakalım, detayları yarın akşam bekliyoruz :3:

sana da rosam :71:

bu arada çıkmadan, madem bugün artık cumartesi oldu, kutlamadan çıkmayalım..

Cumhuriyet Bayramı mız kutlu olsun, daha nice nesiller bu bayramı ve diğer bütün dini-milli bayramlarımızı kutlamaya devam etsin inşallah :72::72:

ben gidip bayrağımızı bulayım ki, sabah asayım, bugün unutttum :30:
bu bayramı bu sene güle oynaya kutlayamam, ama en azından gururla vakarla, bayrağımı asarak kutlayacağım.. :72:

cümleten hayırlı geceler

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

günaydın canlarım..

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...allah sene çoşkuyla kutlamayı nasip etsin

Günaydın KızLar
Önce hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutLuyorum..:72::72::72:
bugun caLısmadıgım ıcın o kdr mesudumm kiiiii :1::1::1: Birazdan bıcı bıcı yapıp , hazırLanıp çıkıcam..Size seLam vermeden gitmiim dedim (:
Görüşürüzzz güzeLLerrr :16::16:

Back
X