2012' de yazın evlenecekler

Nişanımdan bi video koydum izledınızmı nasıl döktryom:1::1: :1: :1:
kayınvalidem de nasıl izliyor 1. dkikanın sonunda nşanlımın yanına gelıp izleyen anneciğim yani kayınvalidem kızlaaaaaaaaaaaar hadin artık evlenelim düğündede döktrelımmmmmmm:60: :60: :60:

enişten ve sen fena döktürmüşsünüz canımmm...bu arada elbisen çok yakışmış maşallah yaa:nazar:

ohh ohhh süper kız maşallah :nazar:o kadar ütüyü napacaksın bilmiyorum ama:9:güle güle kullan yine de...bu arada 18 şubat bizim aşkımızın yıldönümü,6.yıla gireceğiz nasipsee ayy çok heyecanlııııı...:69::69:

ah anam bende bilmiyom naapcam:9::9:
tekini kardeşime bırakırım..
bizde evlendiğimizde 5i deviriyos:17::17:

Son düzenleme:
Fıstıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :70: :70: selamlar
SeLam canımm hoşgeLdiinnn...

çok saol tatlım:16::16:
askerime yolladım elbise resmini bayıldıı:1:
Çok güzeL bi modeL ztn cnm..eğer ben geLinLik de öLe bi modeL seçmeseydim kına da yaptırabiLirdim..

kayınvalidem de nasıl izliyor 1. dkikanın sonunda nşanlımın yanına gelıp izleyen anneciğim yani kayınvalidem kızlaaaaaaaaaaaar hadin artık evlenelim düğündede döktrelımmmmmmm:60: :60: :60:

izLedimm yavrumm ohhh izLerken bende oynadımm :1::1:

hee kardeşin kızsa bırak ona valla 1 tanesini süper olur,kızcağız bir masraftan kurtulur:9:
hadi bakalım hayırlısı kuzum:nazar:

ahhh anam ah çok heyecanlıyım:16::16:gelse askerim yanımda olsa hazırlıklar hızlansa:21::21:
geeeeeeeeeeel 2012 geeeeeeeeeeeel bak bekleyenin çok:1::1::1:

işte buuu 2012 nin en cesur haunu GAZO:46::46::46::9::9::9::9::9:
kıs alemsin hee:9::9:
bugün bizde kaynanam kayınbabam ailecek kahvaltıya gittik bayramdan sonraki hafta annem evimizi görcek:17::17:
Buzdolabı aspratör ve ütü almışlar arçelikten 3 ütüm oldu:1::1::1:
tv baktık ama nasıl istersiniz bilemem dedi bende bis bakarıs dedim:27:
bu ay badana bitiyo sonra özel yaptırcak yere gdip mobilyamıza renk secces şubat 18de sözleniyorus:21::21::21::21::38::38::38:
:1::1: cesurumdur o konuda :23::23:

oo çok sevindim canım, ne güzel ilerliyor herşey senin için, Allah tamamına da erdirsin inş. canımcımm :70:

Kızlarrrr nasılsnız bakalım neler kaynattınız ben yokken saclarıma kına yaktım yaklasık 4 saattir kafamda fenalık gecircem az kaldı :2:buarada hafta sonu kendimi kaybettim fincancılar carsısında birsürü sey aldım resimlerini bulduklarımı eklicem simdi biraz gidip gecmişi okuyayım:1:
ooo hepsini güle güle kullan şekeerr, bekliyoruz resimleri :16:

canım gelinliğin içinde hiçbirşey belli olmuyor mesela bende de azucuk :37: göbiş var ama gelinlik hiçbirşeyi belli etmedi herşeyi gizledi resmen. bütçe belirlenmesi çok önemli tabi canımcım ayrıca sıkı pazarlık yapan birisinin varlığı. ama dediğim gibi şimdiden belirlenmesinde fayda var datlusu.

he ben belirledim de ne oldu. benimki bildiğiniz üzre yurtdışında bugün konuştuk ballandıra ballandıra anlattım ama ne dedi ben geleyim o zaman bakarız dedi yaaa o zaman fiyatlar artarsa dedim yok yok artmaz dedi. gerekirse izmir.den de bakarız dedi. hem açık birşey istemiyor(dekolte filan) hemde pazarlık yapamazsın sen diyor bana kerata:22::22::22: anlayacağınız şubat ayına kaldı benim gelinliğimde:31::31::31::31:
haklısın canımi işte her istediğimiz dilediğimiz anda olmuyor malesef.. :50:
iki kişi karar vermek durumunda olunca birşeyleri beklememiz gerekiyor, bizde de oluyor aynı şeyler :114:
bakarız aşkım, ederiz aşkım :27:

selam yavruuş, oohh döktür anacıımm :32::32:

kızlar bende bugün bunun toz pembesini aldım çok şugar duruyor:17::9:
$Resim1.webp

kaynanayı görünce dahada coşmuşun:1::1::1:ama enişten daha fena sen onla döktürüyon ablanla seninki size destek:9::9:
Baya bi destek sağlamşlar hahahah :1: :1: kaynanamı görnce daha bi hareketlenmşm kız cddennn
enişten ve sen fena döktürmüşsünüz canımmm...bu arada elbisen çok yakışmış maşallah yaa:nazar:
Canım benim çok tşk ederim iyi coşmuşuz valla :1::1:
SeLam canımm hoşgeLdiinnn...

Çok güzeL bi modeL ztn cnm..eğer ben geLinLik de öLe bi modeL seçmeseydim kına da yaptırabiLirdim..

izLedimm yavrumm ohhh izLerken bende oynadımm :1::1:

Oh iyi etmişin liloşummmmmmmmmmm :52:

kızlar dün balım peteğimle hürrem kıyafeti için renk seçtik,kumaş kartelasından...petrol mavisini beğendik sizce hürrem kıyafeti için nasıl durur?göğüs kısmında da gümüş renkli işlemeleri olacak?
bu arada kocişime hürrem kıyafeti ve gelinliğin fiyatlarını söyledim...güsel olsun da meleğim parası önemli değil dedi...:21:
annemlerden veto yedim ama kocişimden sınıfı geçtim hadi hayırlısı:9:

kızlar dün balım peteğimle hürrem kıyafeti için renk seçtik,kumaş kartelasından...petrol mavisini beğendik sizce hürrem kıyafeti için nasıl durur?göğüs kısmında da gümüş renkli işlemeleri olacak?
bu arada kocişime hürrem kıyafeti ve gelinliğin fiyatlarını söyledim...güsel olsun da meleğim parası önemli değil dedi...:21:

Çok guzel olur cnm ama mürdüm de bir harıka durur:1:

kızlar bende bugün bunun toz pembesini aldım çok şugar duruyor:17::9:
Eki Görüntüle 281272
kııııs korkuyom morkuyom diyon ama adamdan kurtuluşun olmıcak:9::9::9:
Baya bi destek sağlamşlar hahahah :1: :1: kaynanamı görnce daha bi hareketlenmşm kız cddennn

Canım benim çok tşk ederim iyi coşmuşuz valla :1::1:

Oh iyi etmişin liloşummmmmmmmmmm :52:
ablanda durulmuş full destk sağlamışlar sana:9::9::9:

ayyy kocişlerimis çok iyiler kıs:nazar::nazar:
nasılki şu hürrem denen şe merak ettm varmı rsmi:26:

kııııs korkuyom morkuyom diyon ama adamdan kurtuluşun olmıcak:9::9::9:

ablanda durulmuş full destk sağlamışlar sana:9::9::9:

ayyy kocişlerimis çok iyiler kıs:nazar::nazar:
nasılki şu hürrem denen şe merak ettm varmı rsmi:26:

evet çok iyidir kocişim ama Allah ödemelerinde de kolaylık verir inşallah,eli çok açık ben dizginlemezsem durulmuyor:31:
ben şöyle istiyordum ama abla bir müşterisine buna benzer fakat işli bir model dikmiş onun resmini gösterecek sonra inşallah...
$muhtesem_yuzyil_yeni_001_29418_6779355.webp

aynısı mıydı kız,yok valla giydim kaymadı süper durdu çok beğendim ben tontişim yaa doldurdum içini:9::9:

Yok yeşil olmaz cnmmmm kına kıyafeti ama petrol mavisi,bordo,mürdüm süper gider:52:
Markası ahu ise bendeki bana cok cok geniş geldi s beden olmasına ragmen kuşum

Back
X