Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim gelinler güzel olmakla beraber seksüdeeeeeeeeeeeeeee anacımmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yok sürpriz edecem giyip giyipsedoşummmm artık eminim bizim enişte kesin hastanelik olcak
haberi varmı kıs bunlardan askerliği dinlemes dağları aşar gelir![]()
olmayacak galiba hahahahaaaaayyy kızlaarr, amman sabahlar olmasıınnnn
sağol canım benim amin inşallah...daha da var ama onların resmi yok,onlar takım çünkü eşleştirdiğim için çekmedimvayyyyyy sedoş bunlar harikaaaaaaaaaaaa
gülerek kullan inşallah![]()
diyom ya asıl o bizden korksun![]()
ayy çok utandım,mahremi açtım serdim vallaneyse canım kızkızayız şurda
yok sürpriz edecem giyip giyipaskerliği yakmanın anlamı yok şimdiden hahahaha
olmayacak galiba hahahaha
sağol canım benim amin inşallah...daha da var ama onların resmi yok,onlar takım çünkü eşleştirdiğim için çekmedimüst alt takım falan anla iştecime
![]()
ayy çok utandım,mahremi açtım serdim vallaneyse canım kızkızayız şurda
yok sürpriz edecem giyip giyipaskerliği yakmanın anlamı yok şimdiden hahahaha
olmayacak galiba hahahaha
sağol canım benim amin inşallah...daha da var ama onların resmi yok,onlar takım çünkü eşleştirdiğim için çekmedimüst alt takım falan anla iştecime
![]()
aaa almam mııı? çeşit çeşit alıcaamm, ama düğüne yakın alırım dedim hep, o yüzden şimdi pek almıyorum,gazooom senden de bekliyos bak![]()
korksunlar tabi
Arada ben düşününce tırsıyom tabi ama sonradan düşününce yok be korklck bse yok bence dıyorum kendi kendimi ikna edıyorum bubam![]()
![]()
bizim topikte vajinismus falan hakgetire. süper yaaa. adamlara söylemeyin kız. hemen nikah yaparlar valla
Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper cnmmmmmmaaa almam mııı? çeşit çeşit alıcaamm, ama düğüne yakın alırım dedim hep, o yüzden şimdi pek almıyorum,
hatta benimkiyle de alıcaz kadıköy loyadan![]()
ama annem siyah bihter geceliği dikmişti, uzun, önden yırtmaçlı, sırtı güpürlü ve şeritli
dikeceğimiz zaman resimleri kaydetmiştik, hala duruyomuş :)))
Eki Görüntüle 281293 Eki Görüntüle 281294 Eki Görüntüle 281295 Eki Görüntüle 281296
amaaan ne korkcas gazomun dediği gbi kç yıldır bklyoskorksunlar tabi
Arada ben düşününce tırsıyom tabi ama sonradan düşününce yok be korklck bse yok bence dıyorum kendi kendimi ikna edıyorum bubam![]()
![]()
bizim topikte vajinismus falan hakgetire. süper yaaa. adamlara söylemeyin kız. hemen nikah yaparlar valla
heheheh..ayy o bayılır böyle şeylere,çok dikkat eder detaylara.bohçaya bile onun beğendiklerini aldık hahaha...işte o zaman eşleştirmeye vakit olmaz diye şimdiden eşleştirip atıom kenarasedoşum korktum anam kıs sendenonları eşleştirmeye fırsat olucakmıki
...valla eniştecazım bunları görse giydirmeye gerek yok der
![]()
aaa almam mııı? çeşit çeşit alıcaamm, ama düğüne yakın alırım dedim hep, o yüzden şimdi pek almıyorum,
ama annem siyah bihter geceliği dikmişti, uzun, önden yırtmaçlı, sırtı güpürlü ve şeritli
Eki Görüntüle 281293 Eki Görüntüle 281294 Eki Görüntüle 281295 Eki Görüntüle 281296
amaaan ne korkcas gazomun dediği gbi kç yıldır bklyos
eğer ölese hmn slylm bassın nikhı
askerden glene kdr ohooooo
ama vajnismus cıkstopik kıslrna bk hleeee
![]()
gazooom çok güse bşlngç ypmışın kııısaaa almam mııı? çeşit çeşit alıcaamm, ama düğüne yakın alırım dedim hep, o yüzden şimdi pek almıyorum,
ayyy yaa bende tırsıyom ama gene de alıom bunları adamı çıldırtıp çıldırtıp kaçarsam nolur sizce
vajinismus olmaktan çok korkuom yaa...:26kudum bi kaç kere onların topicini de çok zor Allah yardımcılar olsun...Eğitimle falan da ilgisi yok bence,hep derler ya sosyokültürel olarak düşük düzeyde olanlarda görülüyor diye yok anacım ne alakaaa...
korkma şeker. rahat ol. ne kadar iyi düşünürsen o kadar rahat olursun ve özel olur
o vajinismus da korksun burdaki kızlardanbizim topikte vajinismus falan hakgetire. süper yaaa. adamlara söylemeyin kız. hemen nikah yaparlar valla
yok canım eğitim düzeyiyle hiç ilgisi yok, tamamen psikolojik bu durum diye biliyorumayyy yaa bende tırsıyom ama gene de alıom bunları adamı çıldırtıp çıldırtıp kaçarsam nolur sizce
vajinismus olmaktan çok korkuom yaa...:26kudum bi kaç kere onların topicini de çok zor Allah yardımcılar olsun...Eğitimle falan da ilgisi yok bence,hep derler ya sosyokültürel olarak düşük düzeyde olanlarda görülüyor diye yok anacım ne alakaaa...
Kızlar eger burda beğendıgım bı gelınlık olmazsaa istanbula gelicem ALLAH'IN izniyle
Bubarumun dediği gb eminönü,kadiköy,fatih buralarda cokmuş oralarada bakarım çok satafatlı bi gelinlik istemiyorum kabarık olsun sade olsun ama çok da aşırı sade olmasın yani![]()
Kızlar eger burda beğendıgım bı gelınlık olmazsaa istanbula gelicem ALLAH'IN izniyle
Bubarumun dediği gb eminönü,kadiköy,fatih buralarda cokmuş oralarada bakarım çok satafatlı bi gelinlik istemiyorum kabarık olsun sade olsun ama çok da aşırı sade olmasın yani![]()