2012' de yazın evlenecekler

ayy çok utandım,mahremi açtım serdim valla:17::9:neyse canım kızkızayız şurda:52:
sedoşummmm artık eminim bizim enişte kesin hastanelik olcak:9::9:
haberi varmı kıs bunlardan askerliği dinlemes dağları aşar gelir:9::9::9:
yok sürpriz edecem giyip giyip:9: askerliği yakmanın anlamı yok şimdiden hahahaha:9:
:52::52: aaaayyy kızlaarr, amman sabahlar olmasıınnnn :52::52:
olmayacak galiba hahahaha:9:
vayyyyyy sedoş bunlar harikaaaaaaaaaaaa:1::1::1:
gülerek kullan inşallah:23::23::23:
sağol canım benim amin inşallah...daha da var ama onların resmi yok,onlar takım çünkü eşleştirdiğim için çekmedim:9:üst alt takım falan anla iştecime:9::9:

Son düzenleme:
bizim topikte vajinismus falan hakgetire. süper yaaa. adamlara söylemeyin kız. hemen nikah yaparlar valla

ayy çok utandım,mahremi açtım serdim valla:17::9:neyse canım kızkızayız şurda:52:

yok sürpriz edecem giyip giyip:9: askerliği yakmanın anlamı yok şimdiden hahahaha:9:

sağol canım benim amin inşallah...daha da var ama onların resmi yok,onlar takım çünkü eşleştirdiğim için çekmedim:9:üst alt takım falan anla iştecime:9::9:

Anladım iştecimeeeeeeeee:1::1::1::1:

sedoşum korktum anam kıs senden:9::9:onları eşleştirmeye fırsat olucakmıki:17:...valla eniştecazım bunları görse giydirmeye gerek yok der:9::9::9:

gazooom senden de bekliyos bak:9::9:
aaa almam mııı? çeşit çeşit alıcaamm, ama düğüne yakın alırım dedim hep, o yüzden şimdi pek almıyorum,
hatta benimkiyle de alıcaz kadıköy loyadan :17:
ama annem siyah bihter geceliği dikmişti, uzun, önden yırtmaçlı, sırtı güpürlü ve şeritli
dikeceğimiz zaman resimleri kaydetmiştik, hala duruyomuş :)))
$cats61.webpEki Görüntüle 281294 Eki Görüntüle 281295 $bihter3.webp

korksunlar tabi :1:
Arada ben düşününce tırsıyom tabi ama sonradan düşününce yok be korklck bse yok bence dıyorum kendi kendimi ikna edıyorum bubam :1: :1:

bizim topikte vajinismus falan hakgetire. süper yaaa. adamlara söylemeyin kız. hemen nikah yaparlar valla

ayyy yaa bende tırsıyom ama gene de alıom bunları adamı çıldırtıp çıldırtıp kaçarsam nolur sizce:17::9::9:
vajinismus olmaktan çok korkuom yaa...:26:okudum bi kaç kere onların topicini de çok zor Allah yardımcılar olsun...Eğitimle falan da ilgisi yok bence,hep derler ya sosyokültürel olarak düşük düzeyde olanlarda görülüyor diye yok anacım ne alakaaa...

aaa almam mııı? çeşit çeşit alıcaamm, ama düğüne yakın alırım dedim hep, o yüzden şimdi pek almıyorum,
ama annem siyah bihter geceliği dikmişti, uzun, önden yırtmaçlı, sırtı güpürlü ve şeritli
Eki Görüntüle 281293 Eki Görüntüle 281294 Eki Görüntüle 281295 Eki Görüntüle 281296
Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper cnmmmmmm:1::1:
bunları bende beğenıyorum gülerek giy:nazar::emir_bebek:

korksunlar tabi :1:
Arada ben düşününce tırsıyom tabi ama sonradan düşününce yok be korklck bse yok bence dıyorum kendi kendimi ikna edıyorum bubam :1: :1:
amaaan ne korkcas gazomun dediği gbi kç yıldır bklyos:17::17:

eğer ölese hmn slylm bassın nikhı:9::9:
askerden glene kdr ohooooo:31::31::31:
ama vajnismus cıks:23::23:topik kıslrna bk hleeee:32::32:

sedoşum korktum anam kıs senden:9::9:onları eşleştirmeye fırsat olucakmıki:17:...valla eniştecazım bunları görse giydirmeye gerek yok der:9::9::9:
heheheh..ayy o bayılır böyle şeylere,çok dikkat eder detaylara.bohçaya bile onun beğendiklerini aldık hahaha...işte o zaman eşleştirmeye vakit olmaz diye şimdiden eşleştirip atıom kenara:9: tavsiye ederim kuzucum...:17:
Eki Görüntüle 281293 Eki Görüntüle 281294 Eki Görüntüle 281295 Eki Görüntüle 281296

dün bizde baktık balım peteğimle loyaya...bihter geceliği de gördük süper duruyor yaa..güle güle giy gasocum...
kadıköyde kompedan var mı bilmiyorum ama dün biz hem loyaya hem kompedana baktık kompedan daha uygun gibime geldi,ama loyada da çeşit bol,feci şeyler beğendik dün...

gazooom çok güse bşlngç ypmışın kıııs:9::9:
ayyy yaa bende tırsıyom ama gene de alıom bunları adamı çıldırtıp çıldırtıp kaçarsam nolur sizce:17::9::9:
vajinismus olmaktan çok korkuom yaa...:26:okudum bi kaç kere onların topicini de çok zor Allah yardımcılar olsun...Eğitimle falan da ilgisi yok bence,hep derler ya sosyokültürel olarak düşük düzeyde olanlarda görülüyor diye yok anacım ne alakaaa...

ne alaka eğtmle ki çok sçma:20::20:
erkekler ve ilişkinizle alakalı:21::21:

korkma şeker. rahat ol. ne kadar iyi düşünürsen o kadar rahat olursun ve özel olur

haklısın canım...kişiden kişiye göre değişiyor bi de galiba bi arkadaş köpek parçaladı gibi resmen çok acıdı demişti,diğeri ayy sinek ısırması gibi dedi acımıyor o kadar dedi...bende o nedenle bilmiyorum ve korkuyorum:17:

Kızlar eger burda beğendıgım bı gelınlık olmazsaa istanbula gelicem ALLAH'IN izniyle:23::23::23:
Bubarumun dediği gb eminönü,kadiköy,fatih buralarda cokmuş oralarada bakarım çok satafatlı bi gelinlik istemiyorum kabarık olsun sade olsun ama çok da aşırı sade olmasın yani :27:

o vajinismus da korksun burdaki kızlardan :9::9:

yok canım eğitim düzeyiyle hiç ilgisi yok, tamamen psikolojik bu durum diye biliyorum
hatta bilinçaltı denilebilir, hani korkulacak bişey olarak duyuyor kızlar çocuklukları ve genç kızlıkları boyunca malesef..

Kızlar eger burda beğendıgım bı gelınlık olmazsaa istanbula gelicem ALLAH'IN izniyle:23::23::23:
Bubarumun dediği gb eminönü,kadiköy,fatih buralarda cokmuş oralarada bakarım çok satafatlı bi gelinlik istemiyorum kabarık olsun sade olsun ama çok da aşırı sade olmasın yani :27:

çağlacım sen nerde oturuyordun ben unuttum ya da hiç sormadım hatırlamıyorum:17:

kadıköydeki gelinlik21 özel dikim atolyesiymiş kızlar:9::9:
bebeğim sen gel ben seni nerelere götrcem:1::1::1:

Back
X