2012' de yazın evlenecekler

Haklısın cnm ama bi şekilde götürülür
kızlaar ben geldmm

bi geçmişe göz atym bakym...

nasılsnz bu aradaa

hoşşşgeldin cnm nasılsınnnnn?

kırk yılın başı bi aydında düğünü olcak birini buldum onunlada irtibata geçemedimm pehh..gasomm nerde yahuu gözlerini dinlediriyodu en sonn

hoşggeldin..........

Haklısın cnm ama bi şekilde götürülür

hoşşşgeldin cnm nasılsınnnnn?

hoşbulduk kızlar iyim.bayadır giremıodum netımde sorun var dıye telden ole bakıp çıkıordm napısnz görüşmeyeli var mı gelişmee :) biraz geçmişe baktm aama tabı hepsini okumam sabahı bulur :))

hoşbulduk kızlar iyim.bayadır giremıodum netımde sorun var dıye telden ole bakıp çıkıordm napısnz görüşmeyeli var mı gelişmee :) biraz geçmişe baktm aama tabı hepsini okumam sabahı bulur :))
Valla bende gelişmeeeeeeee şafağımın bi hayli azalması
Heyecan,mutluluk.Çeyizeee son zamanlar çok büyük bişe almadım ama ufak tefek mutfagıma alıyorum bir de iç çamaşırı falan aldım sendeki gelişmeleri dinleyelim?
yicemm sizinn facelerinizi heeekesin oralara takıldı kaldııı

senin yokmu hatun

o halde zaman senın için hızla aksıınnnnn

bende de nolsun tarıh yaklaştıkça biraz tuhaf duygular içersine giriyorum,artık nişanlımla başbaşa oturup sohbet etmeyı ozledm çnku her haftasonu bı yerlerde alışweriş halindeyız,araştırma halındeyız..ne yapıcaz nası yapıcaz önce hangısı yapılmalı pfff bı suru şey şuan hısstegm mutluluktan çok telaş,stres.....hemde daha 5 ay varken...

hayır canımcım yok ama teşvik günden güne artıo bilemiorumm vallaaa heran facelenebilirimmm
facelennnnnnnn kız

AMİN cnm inşallah.
Olsun cnm bunlar tatlı telaşlar ama arada soluklanın

Gasolllllllllllllllllllllllllllllllll gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşş

kuslar, yatmadan once twitter imi okudum face e bi bakindim size de iyi geceler demeden yatmak olmaz dedim, kk yi da actim :)
Bu arada telden giriyorum o yuzden bakmadim ne kaynattiginiza muccckk
Opuyorum cok hepinizi, iyi geceleerr

kuslar, yatmadan once twitter imi okudum face e bi bakindim size de iyi geceler demeden yatmak olmaz dedim, kk yi da actim :)
Bu arada telden giriyorum o yuzden bakmadim ne kaynattiginiza muccckk
Opuyorum cok hepinizi, iyi geceleerr

iyi etmişssin yavruşşşşş
öpüldünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…