kızlaar ben geldmm
bi geçmişe göz atym bakym...
nasılsnz bu aradaa
Haklısın cnm ama bi şekilde götürülüröyle ama..ben istanbulda oturuyorum evlenince batmanda yaşayacağım..aldıklarımı nasıl götüreceğimki..çok istiyorum aslında bende yavaş yavaş mutfak eşyhalarımı alayım..Bi süzgeç bile alsam sevincem oraya götürmek apayrı bi masraf olacak..
kızlaar ben geldmm
bi geçmişe göz atym bakym...
nasılsnz bu aradaa
kırk yılın başı bi aydında düğünü olcak birini buldum onunlada irtibata geçemedimm pehh..gasomm nerde yahuu gözlerini dinlediriyodu en sonn
hoşggeldin..........
Haklısın cnm ama bi şekilde götürülür
hoşşşgeldin cnm nasılsınnnnn?
Gasommmmmmmmmmmm uykuya daldı heraldeeeeeeee gerçi az önce durumumu begenmıstııııııı
Valla bende gelişmeeeeeeee şafağımın bi hayli azalmasıhoşbulduk kızlar iyim.bayadır giremıodum netımde sorun var dıye telden ole bakıp çıkıordm napısnz görüşmeyeli var mı gelişmee :) biraz geçmişe baktm aama tabı hepsini okumam sabahı bulur :))
yicemm sizinn facelerinizi heeekesin oralara takıldı kaldııı
kırk yılın başı bi aydında düğünü olcak birini buldum onunlada irtibata geçemedimm pehh..gasomm nerde yahuu gözlerini dinlediriyodu en sonn
senin yokmu hatun
Valla bende gelişmeeeeeeee şafağımın bi hayli azalması
Heyecan,mutluluk.Çeyizeee son zamanlar çok büyük bişe almadım ama ufak tefek mutfagıma alıyorum bir de iç çamaşırı falan aldım sendeki gelişmeleri dinleyelim?
:
benim düğünüm aydın da.....
facelennnnnnnn kızhayır canımcım yok ama teşvik günden güne artıobilemiorumm vallaaa heran facelenebilirimmm
o halde zaman senın için hızla aksıınnnnn
bende de nolsun tarıh yaklaştıkça biraz tuhaf duygular içersine giriyorum,artık nişanlımla başbaşa oturup sohbet etmeyı ozledm çnku her haftasonu bı yerlerde alışweriş halindeyız,araştırma halındeyız..ne yapıcaz nası yapıcaz önce hangısı yapılmalı pfff bı suru şey şuan hısstegm mutluluktan çok telaş,stres.....hemde daha 5 ay varken...
facelennnnnnnn kız
AMİN cnm inşallah.
Olsun cnm bunlar tatlı telaşlar ama arada soluklanın
canım sanaa diorum zatennn irtibata geçemedim diye...dünden beri yazıorum sana
canım sanaa diorum zatennn irtibata geçemedim diye...dünden beri yazıorum sana
kuslar, yatmadan once twitter imi okudum face e bi bakindim size de iyi geceler demeden yatmak olmaz dedim, kk yi da actim :)
Bu arada telden giriyorum o yuzden bakmadim ne kaynattiginiza muccckk
Opuyorum cok hepinizi, iyi geceleerr
Gasolllllllllllllllllllllllllllllllll gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?