2012' de yazın evlenecekler

az bişeyler atıştırayım çok acıktımmmmmmmmm yine
gelirim yine kızlar burda olursanız devam ederiz öpldnz

Her şeyi sorun etmeye başladım bu günlerde yaa kızlarrr, acaip gerginim ben neden bilmiyorum ama hiç sabrım yok hemen köpürüyorum

Bugün akşam kayınvalidemler bize geldi oturmaya,kurban işi falan konuşuldu,süsleyeceklermiş getirceklermiş buraya,sevdalıma dedim böle böle dye,ben kasap mıyım koçu nasıl getircem sizin apartmanın önünee diyo bu arada sevdalım arefe günü geleceği için bayramlık işi son güne kalsın istemedik.Kayınvalidem heves etmiş,kızımın bayramlıklarını berbaer seçer alırız annesi de işten izin alır gelir diye.Sözleştik çarşamba günü alışverişe çıkıcaz ama napıcam ben bilmiyorum hiç..

Şimdi buralarda adettir kışın nişanlı kıza kabanı,çizmesi,üstü başı falan alınır,nişanlım olsa sorun etmem her şeyi konuşurum da,ben nasıl dicem şu alıncak bu alıncak diye?E o dese de belki yanında belli miktar para olcak,miktarı bilsem ben de ona göre hareket ederim ama sorulmaz da...Ay valla şimdiden stres oldum ben, nişanlıma dedim ben annenle nasıl dolaşcam kaç saat hem utanırım o para ödeyince diye ama heves edince de kıramadım tamam dedim...Ay bir akıl verin ben napcam şimdi?

Canım nişanlına söylersin o da ailesine bildirir parayı ona göre derler kayınvalıden.
Bizim nişan Temmuzda oldu nişandan sonra Ramazan bayramında bir sürü şey aldılar nişanlımda asker biliyon Kayınvalıdemlerınde işleri çok yogundu o sırada saolsun ne istedıysek ablamın nişanlısı yani askerimin ikizi hepsini aldı o başımızdaydı annem ablam ben üçümüz gezip dolaşmıştık boswer gerılme dedıgım gb yap nişanlın annene söylesen alınacakları.
İ

ya kendi ailem olsa sayar dökerim de başkasına olmuyo iştenişanlımı da zorlamak istemiyorum daha dün ortak araba aldık,bir sürü masrafı oldu,maaşı da 7sinde alcak o yüzden annesiyle almak zorunda kaldım değilse ben söylemiştim havale yap ben hallederim diye.

ben ramazan bayramında sadece kıyafetimi aldım çıktım başka bir şey istemiyorum dedim ki söylemem zaten,nişanlıma da şunu alcam bunu allcam derim de belki ailesi şu an için müsait değildir maddi olarak,sıkıntıya girmelerini de istemiyorum.Ay bıktım ben böyle ince düşünmekten

canım valla bizimkiler kurban almayacaklar..söylemediler bile..elbiseyi de gittik nişanlımla baktık,,, ucuzuna bak ucuzuna bak diye 30 tl ye beğenmediğim bi elbise aldık..kabanı bırak çizmeyi bile isteyemedim kaldı ki geçen bayram babet istedim diye kıyameti koparmıştı..bir yolu varsa bana da yardımcı oluverin gızlar beyaa ...geline harçlık verilir vermediler, bunlar bana dandik ve hiiçç tarzım olmayan sallanan küpelerden almışlar,hürrem küpesimiymiş neymiş,,biz nişanlıma gömlek hediye ettik,bu bayram da annem parfüm aldı nişanlıma ama bana yine birşey düşündüklerini sanmıyorum.....bu kadar paracı cimri insanlar görmedim..offff offfffffffffff

Günaydın kızLarr..

Ben öLe bayramda giydiriLir fLn hiç adet biLmiodum Ztn bnm aiLemde şu adettir yapıLsın bu şarttır oLsun gibi asLa zorLamazLar karşı tarafı..Ama kayınvaLidem geçen bayram öncesi onLara gıttıgımde bana bi miktar para verdı aL bunu dedı..anne napıcam ben bunu bu ne dedim..Kızım bayramda adettir geLin giydiriLir ama sen şimdi bnm yanımda sıkıLırsın git nişanLınLa begendıgın ne varsa aL dedi..Ya anne istemıorum oLMaz dedıysem de cantama zorLa koydu..
ÖyLe koç moç istemem ben ztn Allah günah yazmasın kurban bayramını sevmiorum o hayvanLarı gorunce zaten et yemem asLa...Ama ben yinede istemem şunu aLın bunu aLın die yine kayınvaLidem öLe bişey yaparsa aLırım yapmazsada canı sağoLsun nişanLım ztn sadece bayramLarda değiL normaLdede ne istesem aLır..haLam hediye düz çizme aLdı die bana o da dün siyah topukLu fermuarLı bi çizme aLmışş..Canımm aşkımmmm yaaaa

çizmen çok güzelmiş canım güle güle kullan..bizim ailede de öyle illa ki şu yapılsın edilsin denilmez..adetleri geçtim görgü terbiye meselesi zaten..ama düşünülmek her insanı mutlu eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…