2012' de yazın evlenecekler

Canım çok çok geçmiş olsun atlatmışssında RABBİM korusun tüm hastalıklardan. Sedoşum sanada tekrardan gecms olsun :70:

Oyyyyyyyyyyyyyyy pek ciiclermiş bunlar aynı gasom :1: :1: gülerek kulllan cnm .

Çok güzel melekcim gülerek kullan inşallah:1: Hatırladınmı beni? İşte şafak panosundan sürekli ordaydım senin dönemindede biz 90/3 siz 90/1 sanırım. Ne güzel kavuştun sevdiceğine darısı hepımıze.

Oooooooooo gözün aydın sedoşşşşşum ne güzel sen baya bi işleri hallediyon :70:

saol cnm....hatırlamazmıyım gözdecim merak etme sende allahın izniyle kavuşcan nişanlına:16:

ben de 30 haziran diye düşünüyorum düğün tarihimi nişanlım askere gidip gelecek hem özlem çekip hem bi yandan hazırlıkları nasıl sürdüreceğim bakalım :(
hayırlısı olsun canım,Allah kavuştursun diyeyim şimdiden...
Kuzularrııımmmmmm:38:
Ben geliyorum siz gidiyorsunuz yaa orta yolu bulamadık bir türlü

özlendinizzzzzzz:69:
yavrukuşum sen harbici gece kuşusun,çok geç gelion kuzum bi karşılaşamıyoruz valla...
kızlar iyi geceler akşam akşam iyi kaynatmışsınız ne güzel :)
kızlar ne hastalıklar atlatmışsınız gencecşk yaşlarda allah tüm hastalıkların şifasını versin ve bundan sonrada güzel günler hepimizle olsun.
amin canım benim,inşallah...
Canım çok çok geçmiş olsun atlatmışssında RABBİM korusun tüm hastalıklardan. Sedoşum sanada tekrardan gecms olsun :70:

Oooooooooo gözün aydın sedoşşşşşum ne güzel sen baya bi işleri hallediyon :70:
sağol canımcım tekrardan:34: halletmeye çalışıyorum sonra sınav üstü çok sıkışmayayım diye tatlım ya,hayırlısı...
günün ilk günaydın mesajı benden....

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr:39:
günaydın canım...

günün ilk günaydın mesajı benden....

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr:39:

günaydın canım önce sana sonra butun arkadaslara günaydın uzun süredir giremiyorum eminim çok sey kacırmısımdır. Okumaya kalksam iki güne bitirimem büyük ihtimal umarım hepiniz iyisinizdir. Çeyizlerine yeni birseyler alanlar mutlu günlerde kullanmak nasip olsun hayırlı olsun eminim hepsi cok güzeldir.... Nişanlanıcak arkadaslar vardı nasıl gecti nisanınız nisan hazırlıkları umarım hersey gönlünüzce olmustur... Buarada geçmiş bayramınız mübarek olsun biraz gec oldu amaaa :43::43::43::43:

Merhaba kizlar :)

hımm bu sıkıntılı bir durum biraz, eğer kalacak tek yerin oralarsa yani akraba yanı ise herşeyi duymicaksın
boşver 3-5 gün misafir ediversinler seni, yaptıkları yorumları, söylediklerini falan da duyma sen, nasılsa yakında kendi evin olacak inşallah, bu arada yurtdışından türkiye ye mi gelin geliyosun?

[/COLOR][/B]

Aslen karadenizliyiz orada evimiz de var ama kocaeline gelin gelecegim icin memleketimde biseyler yapmam mantiksiz olurdu cünkü yine bayagi bir mesafe var orada. O yüzden de kocaelinde ki akrabalara muhtac kaldim. Evet, evet. Ben yurt disindan gelin gelicem türkiyeye. :)

Kizlar ceyizlerinizin hepsi hazir mi? Benim daha eksigim var. Ama kafam o kadar cok karisik ki. Burda evleniyor olsaydim cogu seye hic gerek duymayacaktim. Ama türkiyede ev düzenlemesi daha farkli oluyor. Sizler herseyinizi tamamladiniz mi?

Son düzenleme:

Evet oldu :)

Gelinliginizi satin mi almayi düsünüyosunuz kizlar? Yoksa diktirmeyimi? Hatta kiralanabiliyormusta duydumga göre. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz? Gelinligin tam üzerime oturani alabilmem icin ne kadar bir zaman ihtiyacim olacak? Ben yine türkiyeye gelecegim gelinlik almak icin. Ama 2 hafta dan fazla kalabilirmiyim bilmiyorum. 2 hafta icinde gelinlik alabilirmiyim kizlar? Cünkü duyduguma göre devamli provalara gitmek gerekiyormus?

çünkü kısmetse gelin çıkarken ben evden, fotoğrafçı olmayacak ve ben gelinliğimle çıkmayacağım galiba yol gideceğim için başka şehire..
o evden çıkış anımı çeksin diye fotoğrafçı çektirmek istedim...abes olmaz di mi gasocum...:16:

Bencede nasil istiyorsan öyle yap. Bugünleri bir sefer yasayacagiz cünkü. :) Hem ne mutlu sana kendi baba evinden gelin cikabileceksin. Bende oda olmayacak malesef.

kaynaşmış buralar selam kızlar. sedoshcum hiç abes olmaz ben de kızlara katılıyorum.
işte bizde yemek yedik kızlar. bayramda kociş yoktu yaaa abim dediki herkes bize geliyo. bayram damatsız olmaz. tekrar etcez dedi. ben yine boy gösterdim yani. kocişin ailesine halasına teyzesine falan. çok kalabalıktık. yeni dağıldı herkes. kocişe kurban kestirtmedim ben bayramda. adettir kescem sizin için dedi bi de bilezik alcam sana dedi. abinlere de hediye alcam dedi. ben bırakmadım:9: o da bana yüzük almış. herkesin içinde taktı. çok utandım ben yine:17: bayıldım yüzüğe de. canevimden vuruyo biliyo sevdiğim tasarımcıları hep onlardan alıyo yada onlara yaptırıyo. halayla teyze de süze süze bitiremedi beni yine. kociş de çok bakmayın nazar değdireceksiniz diyo. bu arada halası ve teyzesi de kızımızla tanışmış oldular:46:

Ne güzel masAllah. Yüzügünü güle güle kullan. Ben bayramdan önce yine evime döndüm. Nisanlimla o kadar stres icinde bayrami unutmustuk ki en son gün alis verise gittik alel acele bayramlik giyisi aldi bana. Benim icin cok güzel biseydi bu. Hayatimda ilk defa böyle bisey yasadigim icin :) Kocisinin akrabalariyla anlasiyormusun? Benim nisanlim uzaktan akrabam olmasina ragmen cok cekingen davraniyorum henüz acilamadim onlara karsi :)

Kizlar izmit gebze arasinda kina gecesi düzenleyebilecegim ufak bir mekan taniyormusunuz? Eger uygun bir mekan bulamazsam akrabalarimin evinde olacak. Yani bahcede olmasinda hic bir sakinca görmüyorum. Yalniz o evde olmamasini tercih ederim. O yüzden acilen bir mekan bulmam gerekir.

Kizlar izmit gebze arasinda kina gecesi düzenleyebilecegim ufak bir mekan taniyormusunuz? Eger uygun bir mekan bulamazsam akrabalarimin evinde olacak. Yani bahcede olmasinda hic bir sakinca görmüyorum. Yalniz o evde olmamasini tercih ederim. O yüzden acilen bir mekan bulmam gerekir.

canım hoşgeldin öncelikle. Tam olarak nerelere bakıyorsun çünkü gebze ve kocaeli arası nerden bakarsan 45-50 dakika o yüzden eviniz nerde olacaksa yani nişanlının akrabaları ne tarafta olduğunu söylersen ben belki yardımcı olabilirim. Ben kocaeli merkezde oturuyorum çünkü

canım hoşgeldin öncelikle. Tam olarak nerelere bakıyorsun çünkü gebze ve kocaeli arası nerden bakarsan 45-50 dakika o yüzden eviniz nerde olacaksa yani nişanlının akrabaları ne tarafta olduğunu söylersen ben belki yardımcı olabilirim. Ben kocaeli merkezde oturuyorum çünkü

Gercekten mi ay cok sevindim :) Nisanlim gebzede yasiyor akrabalarimda izmitte ama ben tam nerde olduklarini bilmiyorum. Münübüsle carsiya yarim saat 45 dk sürüyor mesela. Bu bilgiler sana yardimci olur mu? Kartepe cok uzak degildi onlara sanirim. Ama kartepeninde nerde oldugunu bilmiyorum :)

Ufak bi yer olmasi yeterli olur. Cünkü cok kalabalik olmayiz diye düsünüyorum. Birde cok pahali olmasa iyi olur :) Elimden geldigince arastirmaya devam edicem, cünkü akrabalarimin evinde olmasini hic istemiyorum.

Peki sen evlenince de izmitte kalacakmisin?

Ay özür dilerim, hosbulduk demeyi unuttum, cok tesekkür ederim :)

Son düzenleme:
herkese slm daha önce yazmıştım 2012 nin yazında olack düğünüm diye ama tarih kesin değildi artık tarihide kesinleşti kısmetse 26 haziranda evleniyorumm :16:

Back
X