2012' de yazın evlenecekler

canım hoşgeldin öncelikle. Tam olarak nerelere bakıyorsun çünkü gebze ve kocaeli arası nerden bakarsan 45-50 dakika o yüzden eviniz nerde olacaksa yani nişanlının akrabaları ne tarafta olduğunu söylersen ben belki yardımcı olabilirim. Ben kocaeli merkezde oturuyorum çünkü

fatovas bugün nisanlimla konustum da gebzede mesela onun askerlik icin düzenledigi bir eglenceyi bir dernegin cati katinda yapmislar 170TL ödemis kirasi icin. Böyle dernek izmitte de varmidir acaba? En son ihtimal babamlarla konusmaya calisicam gebzede o dernekte yapilmasini istiycem kina gecemizin. Pek sicak bakacagini düsünmüyorum ama bir umut iste.

radyodaaaa yineee sezennn çalıyorrrrrrr...kalbim sendennnn dahaaa iyiii tanıyorrr...birdeee İstanbuldan bahsediyorrr...sankiiii heppp bizi anlatıyorrrrr:24::24:

Evet oldu :)

Gelinliginizi satin mi almayi düsünüyosunuz kizlar? Yoksa diktirmeyimi? Hatta kiralanabiliyormusta duydumga göre. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz? Gelinligin tam üzerime oturani alabilmem icin ne kadar bir zaman ihtiyacim olacak? Ben yine türkiyeye gelecegim gelinlik almak icin. Ama 2 hafta dan fazla kalabilirmiyim bilmiyorum. 2 hafta icinde gelinlik alabilirmiyim kizlar? Cünkü duyduguma göre devamli provalara gitmek gerekiyormus?
canım ben vücuduma göre diktireceğim nasipse ve sonra kiralayacağım o gelinliği,satın almayı düşünmüyorum evde boşuna yer kaplamasın diye...2 hafta içinde gelinlik diktirmen zor gözüküyor ancak hazır beğendiğin bir gelinliği vücuduna göre ayarlatabilirsin tahminimce.Fatihte çok güsel gelinlikler bulabilirsin:34:
Kizlar izmit gebze arasinda kina gecesi düzenleyebilecegim ufak bir mekan taniyormusunuz? Eger uygun bir mekan bulamazsam akrabalarimin evinde olacak. Yani bahcede olmasinda hic bir sakinca görmüyorum. Yalniz o evde olmamasini tercih ederim. O yüzden acilen bir mekan bulmam gerekir.
bahçede çok güsel olur aslında canım ama o akrabalarının bahçesiymiş ya bilemedim nasıl olur:26:
Kizlar az önce dügün tarihimiz netlesti. Ablamla babam konustular en sonunda.

08 Temmuz 2012 evleniyorum insaAllah :)
hayırlısı olsun güselim.....

herkese slm daha önce yazmıştım 2012 nin yazında olack düğünüm diye ama tarih kesin değildi artık tarihide kesinleşti kısmetse 26 haziranda evleniyorumm :16:
selamlaaar..hayırlısı olsun canım..
Bu listeye benide alirmisiniz? :)
sultancımız ortalıkta yok güselim ama gelince görürse listeyi yeniler kuzum merak etme:34:

canım ben vücuduma göre diktireceğim nasipse ve sonra kiralayacağım o gelinliği,satın almayı düşünmüyorum evde boşuna yer kaplamasın diye...2 hafta içinde gelinlik diktirmen zor gözüküyor ancak hazır beğendiğin bir gelinliği vücuduna göre ayarlatabilirsin tahminimce.Fatihte çok güsel gelinlikler bulabilirsin:34:

bahçede çok güsel olur aslında canım ama o akrabalarının bahçesiymiş ya bilemedim nasıl olur:26:

sultancımız ortalıkta yok güselim ama gelince görürse listeyi yeniler kuzum merak etme:34:

Cevaplarin icin tesekkür ederim :) Aslinda bende kiralamayi düsünüyordum üzerime göre diktirip. Ama zaman olarak ne kadar sürer ki? 3 hafta 4 hafta? Evet bahcede cok güzel olurdu aslinda ama kendi evimiz olmadigi icin insaAllah baska bi senecek bulurum :) Hehe tamam sultancigi bekleyelim o zaman.

Sen gelinligini sectin mi bile? :)

ben 23 yaşındayım düğününm allah kısmet ederse 23 haziran ama bir hafta daha önce olabilir :16::1:

Sende benden önce gidicisin demek :) Hadi hayirlisi simdiden tebrik ederim. Nereye gelin gideceksin peki?

Gelinligin askisina gelince bencede daha cok zayif bayanlara yakisir diye düsünüyorum. :)

Son düzenleme:
Sende benden önce gidicisin demek :) Hadi hayirlisi simdiden tebrik ederim. Nereye gelin gideceksin peki?

Gelinligin askisina gelince bencede daha cok zayif bayanlara yakisir diye düsünüyorum. :)

aramızda çok fazla zaman yok sende benden 15 gün sonra evlenicen :12:bende zayıfım cnm boyum 1.69 kilom 54:17:

InsaAllah :) Sen gelinligini nasil alacaksin peki? Satin mi diktirme mi? Bide sana sorayim sence bu gelinligi alabilmek kac hafta sürer? Ben cünkü nasil yapacagimi hic bilmiyorum. Zaman sorun yaratiyor bende.

ben kiralayacam gelinliğimi almayı düşünmüyorum onu saklamayı pek beceremem evde yer kaplar bide o nedenle kiralarım:16:kaç hafta sürer derken beğenme işinimi soruyosun anlamadım cnm:27:

hayırlısı olsun güselim.....

selamlaaar..hayırlısı olsun canım..

7

sağol canm seninde hayrlı olsun düğünün ne zamn ?:16:

ben kiralayacam gelinliğimi almayı düşünmüyorum onu saklamayı pek beceremem evde yer kaplar bide o nedenle kiralarım:16:kaç hafta sürer derken beğenme işinimi soruyosun anlamadım cnm:27:

Hehe yok yok begenme degil yani gelinligi mazgada gigip begenicem ya sonra devamli provaya gitmek gerekiyormus diyolar ama bende türkiyede yasamadigim icin gelinligim (artik satin mi olacak kira mi olacak nasil olacaksa) kisa bir sürede hazir olmasi gerekiyor asilnda ama bunun mümkün olmadigindan korkuyorum. Bir ay türkiyeye gelip kalma ikmanim yok cünkü. :S

Back
X