2012' de yazın evlenecekler

günaydın canlar...

Hvngzl hayırdır cnm kötü bişey yoktur umarım..

Askerlikten açılmış benimde asker bekliyor gibi durumum var herzaman görüşemiyoruz çok zor çok özledim onu :5::5:

Bugün stüdyo fotolarını alıcam 3 poz çektirdik fazla abartmadım ve genelde arka fonlarda sadeydi inşallah güzel olmuşlardır.

Kızlar mayıs gibi düğün düşünüyoruz zaman çabucak geçiyor..dün akşam asker düğünündeydik ailemden ayrı kalıcam bian zor geldi ya gözüme.:43:

canım benim biran önce geçse zaman. Ailenden ayrı kalmak zor olacaktır ama sevdiğinle olacağın için çok zor gelmez. Hem aynı evde yaşamadıktan sonra mesafeler hep aynı gibi geliyor bana

:52::52:hayatım.hıc.sorma.gırmedım.ya.ama.cok.gecerlı.mazertlerım.var:1:

ablam.geldı.ongun.burda.kaldı.ve.bız.hergun.dısardaydık.gırmedımkı.hıc.dun.gıttı.bugun.arkdsımla.bulustuk.

IKEA'dan.neler.aldım.neler.haftaya.salı.gunu.ınsallah.TURKIYEDEYIM:72:tam.bır.hafta.kaldı.ALLAHIN.ızınıyle.

özledım.sızlerı.

sen.neler.yapıyorsun.ev.hazırlıkları.nasıl.gıdıyor:24:
ooo sen de mi geliyosun kız türkiye ye nihayet, gelen gelene valla :10:

ayrıca ben sana kızgınım, küskünüm hatunum :19: ama aramızda kalsın özledim valla, nerdesin sen yaaa :47::47:

e mazeretlerin de bittiğine göre artık bi zahmet her gün uğrarsın dimi, kızım ev sahibisin yaaa :12:

muccck :54:

ayyyy dedim kesinnn paşan izin vermio diye girmiyosuunnnn:53: iyi bari geldinnyaaa hoşgeldin yawruşum gitme kızzz öylee uzunn uzunn meraklandık vallaa..
yaaa bendee ıkea istiorummmmm aydında yok izmire gitcem sırf ıkeayı gezmek için :9: eee hanii resimm neler aldınnn..valla ben en son kestane pişirme sacı aldımm başkada bişi yok aldığımm bayram dolayısıyla bi durgunlukk geldii banaa :9::9:tutuşucammm yakında du bakalımm:9::9::9:
kestane pişirme sacı ne kızz? şu közmatikler gibi bişey mi? :26:
ben kestane hastasıyım da :1:

Kızlar kaç tv istiyorsunuz ve kaç ekran istiyorsunuz ben karar veremedım şu en buyukler hoşuma gıdıyor aslında amaaaaaa fıyatlar fenaaa kabarık
biz o zamana kadar bi değişiklik olmazsa samsung 46" istiyoruz, yani 117 ekran oluyo sanırım cm cinsinden
ben 40" yeter diyodum ama 46" bile gözüme az geliyo artık, öyle güzel şeyler çıktı kiii
home theatre la birlikte dehşet bişey oluyo onlar, sinema keyfini çok severim hele ki patlamış mısırla olunca değmeyin keyfimee :32:
salonumuz büyük olsun istediğimiz için o kadar geniş ekran tercih edebilicez
ben duvara monte olsun istemiyorum, çok iz bırakıyor duvarda, o yüzden ünitenin üzerinde ayaklı kullanmak istiyorum
bir de hatunlarım biriniz paylaşmıştınız, beyaz samsung, yakından her gördüğümde önünde bir miktar zaman geçiriyorum, çünkü çooook şııkk :16:
ama işte benimkinin beğendiği model başka :50: 46D5000 veya 46D5500 alacağımız model :114:

slm kızlar bende geldim benide alırmısınız aranıza :31:
ojjjgeldin şeker, Allah kavuştursun ve hayırlı olsun :71:

yiiihhhhuuuuuuuuuu:62::62::62::62::62::62:motorrr sınavındannn qeçmişimmmm bacılarrrr:62::62::62:qelsinn ehliyeeettttt:55:
çoooook tebrik ederiimm, hayırlı olsuunn, biz demiştik dimi bu kez verirsin sınavı alırsın ehliyeti diyeee
oohhh :32::32:

ayyy canımm közmatik nekii:26::9:bende bilmiorum adı tam olarak ne:9: yuvarlak bişi valla üzerinde patlıcan biberde közleniomuş et kavurma sacları varya onun deliklisi:9:

biz o zamana kadar bi değişiklik olmazsa samsung 46" istiyoruz, yani 117 ekran oluyo sanırım cm cinsinden
ben 40" yeter diyodum ama 46" bile gözüme az geliyo artık, öyle güzel şeyler çıktı kiii
home theatre la birlikte dehşet bişey oluyo onlar, sinema keyfini çok severim hele ki patlamış mısırla olunca değmeyin keyfimee :32:
ben duvara monte olsun istemiyorum, çok iz bırakıyor duvarda, o yüzden ünitenin üzerinde ayaklı kullanmak istiyorum
bir de hatunlarım biriniz paylaşmıştınız, beyaz samsung, yakından her gördüğümde önünde bir miktar zaman geçiriyorum, çünkü çooook şııkk :16:
ama işte benimkinin beğendiği model başka :50: 46D5000 veya 46D5500 alacağımız model :114:

ben koymuştum canım beyazı,salonada oturma odamada onu düşünüorum oturma odama monte salona küçük bi ünitee diorum ama değişedebilir fikrim:26:

çoooook tebrik ederiimm, hayırlı olsuunn, biz demiştik dimi bu kez verirsin sınavı alırsın ehliyeti diyeee

:54::21::21::21::21::21::21::21::42:

hoşşşgeelldiinn yawrucuumm bu aradaaa :71:

Son düzenleme:
Sende hosgeldin gasocumm dün eklediklerimi begenmedin demi bende sonradan baktımda bi espirisi yok okadarda arayıslara devammm:)):34::34:

ayyy canımm közmatik nekii:26::9:bende bilmiorum adı tam olarak ne:9: yuvarlak bişi valla üzerinde patlıcan biberde közleniomuş et kavurma sacları varya onun deliklisi:9:

ben koymuştum canım beyazı,salonada oturma odamada onu düşünüorum oturma odama monte salona küçük bi ünitee diorum ama değişedebilir fikrim:26:

:54::21::21::21::21::21::21::21::42:
hıh o işte canım :)) onu közmatik ismiyle de satıyolar da ondan öyle sordum :1:
kız onda kestane de oluyo muu? hıı mantıklııı, biz de fırının ızgarasında yapıyoduk kestaneyi, bak o da mantıklı ama o kzömatiğin içine sığmaz ki benim yiyebilceğim kadar kestane :9::9: ben maşallah çok yerim de, anca fırın tepsisindeki 1 kilo kestane paklıyo bizi :60::60:

Sende hosgeldin gasocumm dün eklediklerimi begenmedin demi bende sonradan baktımda bi espirisi yok okadarda arayıslara devammm:)):34::34:
canımm hoşbuldum :3:
yani beğenmemek değil de, hani daha özellikli daha güzel şeyler bulabiliriz diye öyle şeyettimdi :17::17:

heyoooo canlarrrr ben geldimmmmm:32::32:
:2::2:
heyoooo :32:
hoşgeldiinnn :3:

hoşqeldinn tazeee nişanlıııı:51:
Ayyy hoşbuldum şekerimmm:69::1: hoşuma gitti yaa, yine mutlu oldum bak şimdi:16:

kız onda kestane de oluyo muu? hıı mantıklııı, biz de fırının ızgarasında yapıyoduk kestaneyi, bak o da mantıklı ama o kzömatiğin içine sığmaz ki benim yiyebilceğim kadar kestane :9::9: ben maşallah çok yerim de, anca fırın tepsisindeki 1 kilo kestane paklıyo bizi :60::60:

canımm hoşbuldum :3:
yani beğenmemek değil de, hani daha özellikli daha güzel şeyler bulabiliriz diye öyle şeyettimdi :17::17:

heyoooo :32:
hoşgeldiinnn :3:
hoşşşbuldummm gasommm:3::1:
kız ben de kestaneyi çok severim, ama sen benden daha çok seviosun anlaşılan:1:
benim kayınpederin kestane ağaçları var, bize kadar ayırıyor yemelik, geri kalanını satıyor bile hatta. Seneyeki mahsulü sana göndereyim bari gasocum:60:

yiiihhhhuuuuuuuuuu:62::62::62::62::62::62:motorrr sınavındannn qeçmişimmmm bacılarrrr:62::62::62:qelsinn ehliyeeettttt:55:
Canım tebrık ederımmmm:1:
ooo sen de mi geliyosun kız türkiye ye nihayet, gelen gelene valla :10:

ayrıca ben sana kızgınım, küskünüm hatunum :19: ama aramızda kalsın özledim valla, nerdesin sen yaaa :47::47:

e mazeretlerin de bittiğine göre artık bi zahmet her gün uğrarsın dimi, kızım ev sahibisin yaaa :12:

muccck :54:

ojjjgeldin şeker, Allah kavuştursun ve hayırlı olsun :71:

anladım gasommmmm bıde senın dedıgın modele bakayım bakalım ben 1 tane alırsam salona monte oturma odama ayaklı dıyodum amaaa sankı duvara monte ettırırsem daha iyi izleniyor gb gelıyor yukarda oldugundan ama üniteleride cok begenıyorum

ohh maşallahhh yarasınnnn canikomm:56:
$IMG_5236.webp $439_1.webp
hahhahah sağol rosaaaamm, çok makbule geçtiiii beyaz beyaz güpürlü falan :92::92::92:
:60::60:
keyifli anlarda giyyy canımmcımm :23::23::23::23:

Back
X