- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
gözdeeeeeeeeeeeeeeBu arada selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()

hoşgeldin kuzum senn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözdeeeeeeeeeeeeeeBu arada selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
hoşbulduk tatlımmmmmmSLMMMMMM hosgeldin canımm
slm canım hoşgeldin![]()
Merhaba kizlar ben geldim. Nasilsiniz?
Yagmurluk sagolsun toolbar'yi nasil aktif edebilecegimi anlatti ve artik yazi seklimi degisebiliyorum hatta smiley ekleyebiliyorum
Kizlar ben 3 saat valiz ve bavul hazirladim. Belim cok fena agriyor. Ama hall ettim cok sükür. Simdiden yaptigim iyi oldu.
Gecmisi okuyayim simdi neler kacirmisim bakayim :)[/COLOıR][/SIZgE]
çağlam ve yolcuu hoşqeldinis sefa qetirdiniss![]()
sağolll canım benim, o gün dünyanın en mutlu insanı bendim, o yüzden güzel görünüyorumdurfıstıgımmmmmmmmmne guzel olmşsun sen öle taze nşanlı
![]()
sağolll canım benim, o gün dünyanın en mutlu insanı bendim, o yüzden güzel görünüyorumdur![]()
herkese merhaba
Hazır herkez buradayken bana bir nikah kombini yapalım lütfen
Nikahım Allah izin verirse ocak'ın ilk haftası olcak,benim aklımda beyaz bir elbise vardı ama kış olunca düşünmeye başladım:18:
Yeni arkdslr gelmş sanırım topiğimize hoşgelmişler. Bubaaaaaaaaam sedoşum nereye gıtdınız hhhhhhhh![]()
selam.kızlar
nasılsınız.uzun.zaman.oldu.görusmeyeli![]()
slm kızlar bende geldim benide alırmısınız aranıza![]()
kızlar mayıs gibi düğün düşünüyoruz zaman çabucak geçiyor..dün akşam asker düğünündeydik ailemden ayrı kalıcam bian zor geldi ya gözüme.![]()
foruma girmek dert oldu yahu. sonra da geçmişi okuyayım dedim ne çok sayfa akmış döktürmüşsünüz kızlar...
Bu arada Günaydın canlarım![]()
merhabaaMerhaba kizlar ben geldim. Nasilsiniz?
Yagmurluk sagolsun toolbar'yi nasil aktif edebilecegimi anlatti ve artik yazi seklimi degisebiliyorum hatta smiley ekleyebiliyorum
Kizlar ben 3 saat valiz ve bavul hazirladim. Belim cok fena agriyor. Ama hall ettim cok sükür. Simdiden yaptigim iyi oldu.
Gecmisi okuyayim simdi neler kacirmisim bakayim :)
sağol tatlımmm yaa, beğendiğine sevindimamanda amannnnnnnnnnnnn prenses gb olmuşşsun![]()
merhabaa
iyilik sen nasılsın?
yaa bana da öğretsene nasıl aktif edeceğimi:26:
Canım elmalı pasta istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Hos geldin :) Simdiden tebrik ederim. Nikahin kapali bi alanda olacaksa elbise yine giyebilirsin bence :)
Hosbulduk tesekkürler, diyeyim kendi adima :) TVyi sormussun birde. Ben aslinda var ya kaba saba TVlere bile raziydim. Ama benim herif sagolsun cok baska bi sey düsünmüs :) TVyi erkek tarafi aldigi icin de ben hic karismadim. 102 Ekran Samsung LED TV aldi beyfendi 1700TLDiger esyalarda cok fazla pahaliya kacmamak icin dikkat ettik ikimizde. Ama TV konusunda lafimi dinletemedim malesef. Yatak odasina gelince ben sadeyi sevdigim icin yatagin basligi hosuma gitmedi ama onun disinda cok güzel bir takim bence.
Merhaba sultan, tüh kacirmisim seni. Beni de listeye eklermisin diye soracaktim :) Bu arada haftaya sali günü türkiyedeyim insaAllah demissin. Sen de mi yurt disindasin yoksa?
Hehe bu cok tatli ama :) Birde siyah buzdolabi begenmissin fiyati nedir merak ettim cünkü biz baktiklarimiz bayagi bir pahaliydi. Ama siyah istedigine eminmisin? Temizliginle ugrasirsin sanirim :) Motor sinavinida basarmissin hadi bakalim tebrikler canim.
Hos geldin :) Dügün ne zaman kismetse? Ve Allah kavustursun canim.
Ayni dertten muzdaripiz canim. Allah kolayligini verir insaAllah bi türlü. Ama ben aileme cok düskünüm. Hele anneme.
Hehe aynen. Ama ben dayandim sonlara dogru yaklasiyorum :)
Huh bitti :) Herkese tekrar merhaba.
eminim çok güzel bir tvdirrrrrrrrrrrrrrr gülerek izleyin inşalllah cnm
Yatak odası bende sade dusunuyorum bakalım
sağol şekerim, baktım ama benimki zaten standart editördeymiş, yinede yazı karakterim değişmiyooo:26: bidaha bi bakiim ben..Ben biraz yorgunum ama olsun türkiyeye gidecegim ya bu yorgunluga deger :)
Hemen anlatayim: Önce Kontrol Paneline gidiyosun. Sol tarafta 'Ayarlarim' var. Orada 'Secenekleri Düzenle'ye gidiyosun. Asagda 'Cesitli Secenekler' var orada 'Mesaj Editörü'nde 'Standart Editör - Toolbar'i seciyorsun. Degisiklikleri kaydet. Islem tamam :)
ay ben pazar günü yapmıştım canım
canım beniimm göndermiş kadar oldun valla yaAyyy hoşbuldum şekerimmmhoşuma gitti yaa, yine mutlu oldum bak şimdi
hoşşşbuldummm gasommm
kız ben de kestaneyi çok severim, ama sen benden daha çok seviosun anlaşılan
benim kayınpederin kestane ağaçları var, bize kadar ayırıyor yemelik, geri kalanını satıyor bile hatta. Seneyeki mahsulü sana göndereyim bari gasocum![]()
ah çağlaamm, elmalı turtayı bol tarçınlı olmak kaydıyla ben de çok severiimmCanım elmalı pasta istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Güzel olmasina güzel de fiyatida güzel hani ama napalim aldik bir kere artik korku filmi izlerken nasil olur bilemiyorum
Hayirlisi insaAllah tam istedigin yatak odasini bulur ve alirsin :)
ojjjgeldin şekerMerhaba kizlar ben geldim. Nasilsiniz?
Gecmisi okuyayim simdi neler kacirmisim bakayim :)