hihihi braz öleyim galiba
Bu arada ben küçük aletlermi arçelikten aldım abla blendrımı tam takım aldım yeni çıkmış bu ütümüde kazanlı aldım diğerleri su akıtıyo bizim evde var iyisi olsa bile canım yandıı bnde böle aldım
lilacım işe başlayacktın noldu ki hayırdır?
hihihi braz öleyim galiba
Bu arada ben küçük aletlermi arçelikten aldım abla blendrımı tam takım aldım yeni çıkmış bu ütümüde kazanlı aldım diğerleri su akıtıyo bizim evde var iyisi olsa bile canım yandıı bnde böle aldım
Sedoşum yaa oradakı kızlarla anlasamadım huzursuz oldum..buraya basliicam dıe dıer ısımden de cıkmıstım..sımdı kaldım bole..kısmet deılmıs heralde :S
Güle güle güzel günlerde kullan canımmm
Ütü kazanlı sevmiyorum evdeki ütüye sinir olduğumdan dolayı sanırım kazanlı ütülere kılım :) ama bu model güzel gözüküyor
birde anlamadığım
Tefalın rondosunu istiyorum onu alınca blendır almıyormuyuz mikser standlı istiyorum blendır alırsan gerek yok diyorlar ben neyin neye yaradığını çözemedim vall
biri aydınlatsın beni
bende braun blender seti aldım onunda çırpıcısı var ama bende hala diorum ki mikser alsam mı?:26:bilen biri bizi aydınlatsın hatunlar
tühhh yaaa..sizinki de takım işi valla..gıcık kızlar
hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım benim
sedoşum sağol teşekkür ederim =) lilacımmm biraz tatil yapmış olursun en azından,herşeyde vardır bi hayır
gerçi sizinle direk ilgisi yokmuş ama yine de geçmiş olsun yaa, eskiden bizim eve 2 kez hırsız girmişti, ama çok eski, bilirim yani çok huzursuz eden birşeydirgünaydıınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ,,dün yan eve hızsız girmiş gece boyu uyuyamadık yaa polisler falan geldi bizde bahçenin ışığını falan açtık rahat araştırsınlar diye,,bu ara bizim malalleye bi hırsız dayandı ama allah hayır etsin yanii onun dışında benim evliya çelebi dayım geldi dün,gülmekten kırdı geçirdi hepimizi =) =) uzun zamandır yorulana kadar gülmemiştim hehe
gülşengoomm hepsini güle güle kullan ama özellikle bornoz tk, cezve tk ve çatal kaşık bıçak tk çok şıkmışkızlar müsatken size çeyizlerimin resimlerini yolluyayım,bunlar resimlerini bulabildiklerim çoğu bibebir aynı
yatak örtümüz (benzeri)
Eki Görüntüle 289871
tefal clipso düdüklü tenceremiz
Eki Görüntüle 289886
taç bornoz takımımız
Eki Görüntüle 289885
çok sevdiğim minik sürahimiz paşabahçe
Eki Görüntüle 289884
silikon yastık yorgan takımı
Eki Görüntüle 289883
sarev nevresim takımımız
Eki Görüntüle 289882
philips ütümüz
Eki Görüntüle 289881
banyo takımımız
Eki Görüntüle 289880
taç nevresim takımımız
Eki Görüntüle 289879
ikea bıçak takımımız
Eki Görüntüle 289878
eternity tencere seti
Eki Görüntüle 289877
philips elektrik süpürgemiz
Eki Görüntüle 289876
biev cezve takımımız
Eki Görüntüle 289875
aryıldız çatal kaşık takımımız
Eki Görüntüle 289874
arçelik mutfak robotumuzz
Eki Görüntüle 289873
arçelik buzdolabımız
Eki Görüntüle 289872
tefal tavamız
Eki Görüntüle 289887 daha çok varda fotoğraf bulamıyorum kızlar :) buldukça paylaşırım.öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzz
haviniimm senin de inşallahgününüz güzel geçsin hanımlar
oo elifçim seni hergün görücez heralde artık burda ne güzel, günaydın kuşumGünaydınlar herkesee ..
sultanımla elif sanırım en küçüklersanırım en büyük de benim
güle güle kullan canım :114:Kızlar merhaba, çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyor:) En son zara homedan bir battaniye, days in coloursdan nevresim english homedan da banyo seti ve sepetleri aldım:) bu nevresimim.
Eki Görüntüle 289924
lilaaamm, aleyküm selaamSeLam kızLar napıosunuzzz bakaLımmm
pinarııımmmmSelam kızlarrr nasılsınıızzz
sedoşuumm yavruşuumm nabeerr?merhabalaaar hatunlaaar...
gülsengocum çeyizlerini güle güle kullan inş. canım
sedoşuumm yavruşuumm nabeerr?
Merhaba hoşgeldin :)) en büyük olmak sorun olmaz :)))) güzel yardımlar arkadaşlıklar önemli olan benceee
bende braun blender seti aldım onunda çırpıcısı var ama bende hala diorum ki mikser alsam mı?:26:bilen biri bizi aydınlatsın hatunlar
güle güle kullan elifcim...bu arada hoşgeldin aramıza...
bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
afgan battaniyesiiyidir gasom sen nasılsın? ne öreceksin kız iple bakalım?
yok canım niye sorun olsun ki, ben severim büyük olmayı, içim 18 ayrı mesele deMerhaba hoşgeldin :)) en büyük olmak sorun olmaz :)))) güzel yardımlar arkadaşlıklar önemli olan benceee
hayırlı olsun baharcım sana daaabende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
Güle güle güzel günlerde kullan canımmm
Ütü kazanlı sevmiyorum evdeki ütüye sinir olduğumdan dolayı sanırım kazanlı ütülere kılım :) ama bu model güzel gözüküyor
birde anlamadığım
Tefalın rondosunu istiyorum onu alınca blendır almıyormuyuz mikser standlı istiyorum blendır alırsan gerek yok diyorlar ben neyin neye yaradığını çözemedim vall
biri aydınlatsın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?