2012' de yazın evlenecekler

güle güle kullan elifcim...bu arada hoşgeldin aramıza...

Güle güle güzel günlerde kullan canımmm

Ütü kazanlı sevmiyorum evdeki ütüye sinir olduğumdan dolayı sanırım kazanlı ütülere kılım :) ama bu model güzel gözüküyor

birde anlamadığım

Tefalın rondosunu istiyorum onu alınca blendır almıyormuyuz mikser standlı istiyorum blendır alırsan gerek yok diyorlar ben neyin neye yaradığını çözemedim vall
biri aydınlatsın beni

Sedoşum yaa oradakı kızlarla anlasamadım huzursuz oldum..buraya basliicam dıe dıer ısımden de cıkmıstım..sımdı kaldım bole..kısmet deılmıs heralde :S

tühhh yaaa..sizinki de takım işi valla..gıcık kızlar
hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım benim

sedoşum sağol teşekkür ederim =) lilacımmm biraz tatil yapmış olursun en azından,herşeyde vardır bi hayır

bende braun blender seti aldım onunda çırpıcısı var ama bende hala diorum ki mikser alsam mı?:26:bilen biri bizi aydınlatsın hatunlar

tühhh yaaa..sizinki de takım işi valla..gıcık kızlar
hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım benim

Aynen oyle takım ısı bırıyLe dahı anLasamıosan bastan caLısmak mumkun oLmuo...gercı sahıbı kadın aradı tekrar gel dıe ama kızLar hıc deısmemıs benden snra gıren kızda cıkmıs..sartLarıda cok ıyıydı ama ruh hastası oLmaya nıyetım yok hele kı su stresLı donemlerde..Ins cnmm saoL
sedoşum sağol teşekkür ederim =) lilacımmm biraz tatil yapmış olursun en azından,herşeyde vardır bi hayır

yavruşumm gule gule kullan çeyizlerınıı evet bırazcık dınlenmıs olurum ama acıl bı yere gırmem lazım taksıtlerım fln var annemlere odetmek ıstemıorum evet cnm bnm herseyde bı hayır vardır...

gerçi sizinle direk ilgisi yokmuş ama yine de geçmiş olsun yaa, eskiden bizim eve 2 kez hırsız girmişti, ama çok eski, bilirim yani çok huzursuz eden birşeydir

gülşengoomm hepsini güle güle kullan ama özellikle bornoz tk, cezve tk ve çatal kaşık bıçak tk çok şıkmış

gününüz güzel geçsin hanımlar
haviniimm senin de inşallah

Günaydınlar herkesee ..
oo elifçim seni hergün görücez heralde artık burda ne güzel, günaydın kuşum

sanırım en büyük de benim
sultanımla elif sanırım en küçükler
seninle yaşıt bir hatunumuz daha var, siz de en büyükler oluyorsunuz ama ben de sizden aşağı sayılmam

Kızlar merhaba, çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyor:) En son zara homedan bir battaniye, days in coloursdan nevresim english homedan da banyo seti ve sepetleri aldım:) bu nevresimim.
Eki Görüntüle 289924
güle güle kullan canım :114:

SeLam kızLar napıosunuzzz bakaLımmm
lilaaamm, aleyküm selaam
iyidir nolsun, birazdan kürkçühana gidicem ip alıcam, gitmeden size bi selam vereyim dedim

Selam kızlarrr nasılsınıızzz
pinarııımmmm

merhabalaaar hatunlaaar...
gülsengocum çeyizlerini güle güle kullan inş. canım
sedoşuumm yavruşuumm nabeerr?

bende braun blender seti aldım onunda çırpıcısı var ama bende hala diorum ki mikser alsam mı?:26:bilen biri bizi aydınlatsın hatunlar

canım eğer ucu şu çok yumuşak ve tekli olan mikserlerdense eğer -yani şöyle;
bunlar katı şeyleri çırpmak konusunda sorun yaratıyor diye biliyorum
yani hamur işleriyle olan ilgin sadece kek ise, sorun olmaz
ama katı kremalarla falan işin olacaksa(ben pasta çok sevdiğim için bazısında gerkiyor) normal iki uçlu mikserlerden de edinsen iyi olur

yani senin kullanım alışkanlığına bağlı kuzucum :112:

iyidir gasom sen nasılsın? ne öreceksin kız iple bakalım?
afgan battaniyesi

Merhaba hoşgeldin :)) en büyük olmak sorun olmaz :)))) güzel yardımlar arkadaşlıklar önemli olan benceee
yok canım niye sorun olsun ki, ben severim büyük olmayı, içim 18 ayrı mesele de
etrafımdan da büyük muamelesi görmeye alışkın olduğum için ayrıca severim de

bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
hayırlı olsun baharcım sana daaa

Ayy inş kullanışlı çıkar ütüm
Zeynep abla bende senin gibi kararsız kaldım asllında beğendiğim modller vardı ama bunu alınca öle miksere flan gerek kalmadı anlıcan parça parça oldukları içn her işine yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…