Ayy inş kullanışlı çıkar ütüm
Zeynep abla bende senin gibi kararsız kaldım asllında beğendiğim modller vardı ama bunu alınca öle miksere flan gerek kalmadı anlıcan parça parça oldukları içn her işine yarıyo
hadi üptüm hepinizi
gelirim bikaç saate
evet bunlardan gasom,o zaman ben bi tane de mikser alayım kuzum...canım eğer ucu şu çok yumuşak ve tekli olan mikserlerdense eğer -yani şöyle;
Eki Görüntüle 289963 bunlar katı şeyleri çırpmak konusunda sorun yaratıyor diye biliyorum
yani hamur işleriyle olan ilgin sadece kek ise, sorun olmaz
ama katı kremalarla falan işin olacaksa(ben pasta çok sevdiğim için bazısında gerkiyor) normal iki uçlu mikserlerden de edinsen iyi olur
yani senin kullanım alışkanlığına bağlı kuzucum :112:
hoşgeldin hayırlısı olsun canım...bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
tamam gasom,nasılmış afgan battaniyesi merak ettim:26: hadi bakalım iyi alışverişler...hadi üptüm hepinizi
gelirim bikaç saate
Valla ben birini alırsam gözüm ötekinde kalır diye bir aç gözlülük bir herşeyim eksiksiz olma olayındayım yakında sıyırırım kafayı :) kararsızlık da ayrı bi iç işgencem pıffff
Abla gerçi kızlara katılıyorum bunların mikser olarak kullanılan parçaları hamur için güçsüz kalıyo bnde ayriyetten almayı düşünüyorum mikseri
ben standlı mikser alıcam hamur için de güzel olur bence alıcam alıcam
kocişimle bana nasipse evlenince kullanmak için bu anahtarlıkları aldım az önce
Eki Görüntüle 289971
Eki Görüntüle 289971
Çokk güzelleerr bayılldımmmbendeee istiyorummmmm bendeee
ayyy çok şirinmiş yaaa
Eki Görüntüle 289971
çok gzelmiş canım gülü güle kullanın
sağol canım bi arkadaşımız almıştı önceden,bende onda görüp bayılmıştım,tam konsepte uygun...şu anda markafonide satılıyor canım istersen sende alabilirsin...
Eki Görüntüle 289971
bak bakalım tatlım...Teşekkr ederim hemen hemn bakıyorum :)
hoşgeldin balım peteğiiim....Ben geldim canlarım. nasılsınız bakalım:26: bende istanbuldayım. yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgelmişsiniz. ohhhh baya canlı gördüm burayı
bak bakalım tatlım...
hoşgeldin balım peteğiiim....evet canlanmış kanlanmış topicimiz yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?