2012' de yazın evlenecekler

oo elifçim seni hergün görücez heralde artık burda ne güzel, günaydın kuşum

sultanımla elif sanırım en küçükler
seninle yaşıt bir hatunumuz daha var, siz de en büyükler oluyorsunuz ama ben de sizden aşağı sayılmam

Heheh teşekkr edeim galiba öyle olucak
Evet sanırım ben küçüküm aranızda fark ettim küççük gelin olcem ben hihihi

Valla ben birini alırsam gözüm ötekinde kalır diye bir aç gözlülük bir herşeyim eksiksiz olma olayındayım yakında sıyırırım kafayı :) kararsızlık da ayrı bi iç işgencem pıffff

evet bunlardan gasom,o zaman ben bi tane de mikser alayım kuzum...
bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
hoşgeldin hayırlısı olsun canım...
hadi üptüm hepinizi
gelirim bikaç saate
tamam gasom,nasılmış afgan battaniyesi merak ettim:26: hadi bakalım iyi alışverişler...

Valla ben birini alırsam gözüm ötekinde kalır diye bir aç gözlülük bir herşeyim eksiksiz olma olayındayım yakında sıyırırım kafayı :) kararsızlık da ayrı bi iç işgencem pıffff

Abla gerçi kızlara katılıyorum bunların mikser olarak kullanılan parçaları hamur için güçsüz kalıyo bnde ayriyetten almayı düşünüyorum mikseri

Ben geldim canlarım. nasılsınız bakalım:26: bende istanbuldayım. yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgelmişsiniz. ohhhh baya canlı gördüm burayı

Teşekkr ederim hemen hemn bakıyorum :)
bak bakalım tatlım...
Ben geldim canlarım. nasılsınız bakalım:26: bende istanbuldayım. yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgelmişsiniz. ohhhh baya canlı gördüm burayı
hoşgeldin balım peteğiiim.... evet canlanmış kanlanmış topicimiz yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…