2012' de yazın evlenecekler

Lavantaaa

Bu arada çok yeni nişanlanmışsınnn
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :)

saol cnm amin inşallah bugün nişanlanalı tam 9.gün çok mutluyum allahım bana bugünleri nasip ettiği için ona binlerce kez şükürler olsun..kimsenin ağzının tadı bozulmasın..

Merhabalarrrrrrr herkeslere slmmmm sabahtan beri forumdayım tam yazcam bişi cıkıyo yazılanları falan okuyayım derken yine oldu saat 2 ama yemegimide yedim artık sizinleyim kızlarrrrrrrrrr

Bende gülmeyi seviyorumm neşeli olmayı da içimden gelen bişi
işin güzeli biraz somurtunca herkes üstüne düşüyor ne oldu diye

ne güzel işte dmekki hep gülüyorsun bende gülmeyi seviyorum elbette ama sürekli kakır kikir olamıyorum kahkaha atmam için öyle bi ruh halim olması gerekki susturamasın karnıma ağrılar girene kadar gülmeyi çok seviyorumama onun için işte sıkı bi komiklik lazım

Merhabalarrrrrrr herkeslere slmmmm sabahtan beri forumdayım tam yazcam bişi cıkıyo yazılanları falan okuyayım derken yine oldu saat 2 ama yemegimide yedim artık sizinleyim kızlarrrrrrrrrr

bende bu forumu hiç kapatmıyorum işimi gücümü yapıyorum sitede başka sekmende geziyorum ordayım burdayım arada face aşağıda duruyor ona bakıyorum ..

merhaba bu arada nasılsın tatlım

Selam kizlar, nasilsiniz? Bugün burda hava bayagi bir soguk. Carsidan geldim bende bi saat önce. Kaynima parfüm alicam ama hangisini alayim diye bi türlü karar veremedim. Kendisi parfüm hastasi cünkü

hoşgeldin tatlım

kız nerelerdesin sen görmüyorum seni ne zmandır ya acaba nickeremi dikkat etmiyorum ama bubaburu ve balbtda görmüyorumm nasılsınız akalım iyimisiniz

canım benim iyiyim sağol sen nasılsın. nişanlılık evren güzel güzel ilerliyordur inşallah.

Allah kimseyi gülmekten ayırmasın diyorum :)))

hoşbulduk şeker napıyorsun canımcım sen bugün kursa gitmiyorsun galiba:26:
bugün yok kursum güselim..pazartesi,salı ve çarşamba var...birazdan ders çalışacağım nasipse şimdilik nete gireyim dedim
kız nerelerdesin sen görmüyorum seni ne zmandır ya acaba nickeremi dikkat etmiyorum ama bubaburu ve balbtda görmüyorumm nasılsınız akalım iyimisiniz
evet gündüzleri girmiyordum,önceden kursa gitmeden giriyordum kısa bir süre şimdi sadece akşamları giriyorum kuzucumm ondan görmemişsindir..
merhabalar tatlım

saol cnm amin inşallah bugün nişanlanalı tam 9.gün çok mutluyum allahım bana bugünleri nasip ettiği için ona binlerce kez şükürler olsun..kimsenin ağzının tadı bozulmasın..

ben nişan günümden pek bişi anlamadım heyecanlı değilim diyordum da hemen geçip gitti valla :)

Süpermişşş güle güle kullanın canımm .
sağolasın zeynepcim inş...
resim nasıl ekliyoruz ? bi yardımcı olurmusunuz ?
mesaj yazdığın bölümde eklenti modülü var canım az aşağıya inince,oraya tıklıyorsun temel yükleyiciyi seçip bilgisayarından resim seçiyorsun ve ekleniyor inş.anlatabilmişimdir...

resim nasıl ekliyoruz ? bi yardımcı olurmusunuz ?

Bak ablacım konuya cevap vere tıklıyosun msjını yazıyosun altta kırmızı bi buton var eklenti ekle yazıyo ona tıkla ayrı bi sayfa açılacak o sayfanın sağ üst köşesinde yine kırmızı bi buton göreceksin dosya ekle die ona tıkla küçük bi kutucuk açılacak ordada kırmızı butonda dosyaları seç yazıyo ona tıklayıp bigisayarından kayıtlı eklemek istediğin fotoları seç eğer birden fazlaysa buraya koymak istediğin resimler seçerken Ctrl tuşuna basılı tutman gerekiyor.
Seçtikten sonra "Upload Files" yazan butona basman lazım sonrasında ise en atta sağ köşede bitir yazıcak ona tıklayıp eklentiyi eklemiş olacaksın ve son olarakta allta eklenti ekle yazan kutucuğun altındaki cevapla butonuna basıp işlemi gerçekleştirmiş olacaksın.

roman gibi oldu biraz ama İnşallah anlatabilmişimdir

çook teşekkür ederimmmmm

kızlar kına için halen nerede yapacağıma karar veremiyorum malum oturduğumuz ev satılıyor o üzden sokakta da evde de yapamıyorum belirsiz olduğu için..bizim eve yakın biyer var forbes diye merkezi bi yer orada bi cafeye sordum 2500 tl dedi düğün salonu tutulur onunla yuh ddim zatenn sizler nerede yapıcaksınız kına gecenizi?

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım

canım benim iyiyim sağol sen nasılsın. nişanlılık evren güzel güzel ilerliyordur inşallah.

evet cnm çok güzel ilerliyor nişandan sonra durum dedikodusu oldu ama şimdi süper maşallah..aşkımla konuştum şimdi haftaya yada ondan sonraki hafta gelicek yılbaşındada ben istanbula gidicem kısmetse ama annemin beni tek göndermek gibi bi niyeti yok o durumu söylemedim daha aşkıma napcam bilmiyorum

bende iyiyim cnm onuda sona yazayım barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…