hihiii alemsinnnnn
Pardon ya meleğin linkiyle karıştırmışım bende 21'me bu ay gün aldım
önemli değil olur böle şeylerrr
sen de çok çıtırsın benim yanımda
Önemli olan insanın içi değilmi ruh hali ne insanlar gördüm daha yirmisinde ama babane gibi
gayet doğru benim ruhum hep 18 lerde valla :)))
Süpermişşşşbendede şey vardır mesela kendi yaşıtlarımlada anlaşırım ama benden büyük insanlarlada çok iyi anlaşırım günlük hayatta
aynen ya kim derki 28 yaşındayım diye ruhumuz genç bizim :)))
ben daha yeni üyeyim bu siteye hiç arkdaşım yok kullanmayıda pek bilmyrm bana yardımcı olurmusnuz
en güzeli işte o zaman herkes seni çok seviyordur :)
ben daha yeni üyeyim bu siteye hiç arkdaşım yok kullanmayıda pek bilmyrm bana yardımcı olurmusnuz
Önemli olan insanın içi değilmi ruh hali ne insanlar gördüm daha yirmisinde ama babane gibi
ay benden bahsediyorsun senn ..22 yaşındayım ama hiç çılgın kıpır kıpır biri değilim..kendi kendimede neşeli dğeilim sadece beni güldüren insanların içide çok gülerim onun haricinde saba tümer gibi olur olmadık a harfine bile gülememözellikle aşkımın yanında gülmeye özen gösteriyorum çünkü çok hoşuna gidiyor gülmem seni hep böyle görmek istiyorum dedikçe benim yüzümde güller açıyor
ay benden bahsediyorsun senn ..22 yaşındayım ama hiç çılgın kıpır kıpır biri değilim..kendi kendimede neşeli dğeilim sadece beni güldüren insanların içide çok gülerim onun haricinde saba tümer gibi olur olmadık a harfine bile gülememözellikle aşkımın yanında gülmeye özen gösteriyorum çünkü çok hoşuna gidiyor gülmem seni hep böyle görmek istiyorum dedikçe benim yüzümde güller açıyor
Bende herşeye gülerim aksine evet erkeklerin hoşuna gidiyor benim aşkımda hep gülmek sana çok yakışıyor der
Bence sanada yakışıyo baktım fotoğraflarına çok güzelsin
en güzeli işte o zaman herkes seni çok seviyordur :)
Bende gülmeyi seviyorumm neşeli olmayı da içimden gelen bişi
işin güzeli biraz somurtunca herkes üstüne düşüyor ne oldu diye
Bu arada size abla diyebilirmiyim yanlış anlamayın ama çok kanım ısındı
tabiki istediğin şekilde hitay edebilirsin canım bende seni sevdim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?