Eki Görüntüle 290006
Eki Görüntüle 290007
Eki Görüntüle 290008
şimdi rondom var
en üsttekini alınca 2. sini almıyormuyoz anlamadım
beğendiklerim bunlar
havin sondan ikincisini ben cok begendim
havincim yaaa 4. resme bayıldım =) hafif duruyor sanki,taşıması kolay bişey gibi değil mi?
elif moda evinin yanlış hatırlamıyosam eğer. doğru olmayabilir ama öyle kalmış aklımda canım. istanbulda elif moda evi. sitesinden bakabilirsin başka modellere. kalitedir gerçekten
pınarcımmmmmmmmmm concorde nerde??
elif moda evinin yanlış hatırlamıyosam eğer. doğru olmayabilir ama öyle kalmış aklımda canım. istanbulda elif moda evi. sitesinden bakabilirsin başka modellere. kalitedir gerçekten
kumaşa bağlıdır ağırlığı canım. ama bu genellikle tülden oluşturulmuş. sade ve şık olmuş. hafif olduğunu düşünüyorum. yani ben olsam gayet hafif yaparım
Bacim simdi yalana gerek yok aslinda bu aletlerin hangisi en önemlisi bilmiyorumBen sana benim aldigimi söyleyim: mixer aldim birde blender seti aldim sanirim bunlar yeter yetmezsede daha sorna ilave ederim rondosunu :)
canım en üstteki resim annemin arzum mu vardı öyle çok parçalı herşeyi yapıyordu ama sorun ki bişey yaptınız mı sadece baklavalık çevizleri kıyıyorduk gerisi boş heleki hamur yoğurmak düşüncen varsa en üsttekini alma madem rondan var hamur yoğurmada bence diğeri daha kullanışlı gibi tabiki diğeride kullanışlıdır elbet ama bize yıllarca kalabalık etmekten başka bi işe yaramadı.belki kullanmayı bilmekle alakalıdır biz rende kısmını falan hiç kullanamamıştık kullansaydık becerebilsekdik eminim kahvaltı için süper şekilli salatalıklarımız olurdu
İlk resimdki robotta gördüğüm kadarıyla mikser başlığı yada parçası flan yok ki ablam
ROSAM sana yakışacağını düşündüğüm gelinlik modellerinden birkaç tane koyuyorum canım. yani yapı olarak böyle olması gerektiği kanısındayım
Eki Görüntüle 290022
Eki Görüntüle 290023
Eki Görüntüle 290024
Eki Görüntüle 290025
Eki Görüntüle 290026
Ya bende bişe sormak istiyorum nasıl bi gelinlik istediğim konusunda karasızım arşivimde var bişeler ama bilmiyorum bu sene prenses gelinlikler moda galiba ama braz kabaraık oldukları için boyum 1.70 kilom en son 52'ydisana yakışmaz diyolar ince ve uzun olduğun için bilmiyorum kararsızım
onların hepsinin ne işe yaradığını bilsem zaten profösör olurdum
Heykeldeki Foto Remzinin sokağında canımm
bence kısa boylulara hiç gitmez çünkü prenses gelinlikler daha kısa ve kilolu gösteriyor diye duymuştum canım bence sana gider
sağol pınarcımmm bakalım oralara umarım buluruz güzel biyer çook byük olmasına lüzum yok şirin olsun sıcak bi ortam olsun yeter zatii
Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum
Hmm bizde var ondan ama mikser görevi yapan bi parçası yok aslında bi çoğu gereksiz duruyo kenarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?