2012' de yazın evlenecekler

elif moda evinin yanlış hatırlamıyosam eğer. doğru olmayabilir ama öyle kalmış aklımda canım. istanbulda elif moda evi. sitesinden bakabilirsin başka modellere. kalitedir gerçekten

Ya bende bişe sormak istiyorum nasıl bi gelinlik istediğim konusunda karasızım arşivimde var bişeler ama bilmiyorum bu sene prenses gelinlikler moda galiba ama braz kabaraık oldukları için boyum 1.70 kilom en son 52'ydi sana yakışmaz diyolar ince ve uzun olduğun için bilmiyorum kararsızım

Bacim simdi yalana gerek yok aslinda bu aletlerin hangisi en önemlisi bilmiyorum Ben sana benim aldigimi söyleyim: mixer aldim birde blender seti aldim sanirim bunlar yeter yetmezsede daha sorna ilave ederim rondosunu :)

yolcu41 ve Lavanta yorumlarınız için çok teşekkür ederimmmm çok sağolunnn

bence kısa boylulara hiç gitmez çünkü prenses gelinlikler daha kısa ve kilolu gösteriyor diye duymuştum canım bence sana gider

bence kısa boylulara hiç gitmez çünkü prenses gelinlikler daha kısa ve kilolu gösteriyor diye duymuştum canım bence sana gider

Bende öyle düşünüyorum aslında çok kabarık istemiyorum ama çok darda istemiyorum ayyy bilmiyorum ne istediğimi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…