ben nişan günümden pek bişi anlamadım heyecanlı değilim diyordum da hemen geçip gitti valla :)
kızlar kına için halen nerede yapacağıma karar veremiyorum malum oturduğumuz ev satılıyor o üzden sokakta da evde de yapamıyorum belirsiz olduğu için..bizim eve yakın biyer var forbes diye merkezi bi yer orada bi cafeye sordum 2500 tl dedi düğün salonu tutulur onunlayuh ddim zatenn sizler nerede yapıcaksınız kına gecenizi?
Kız sen şirinyerdemi oturuyonn
iyi olmana sevindim canımcım. herkes nişanlılık dönemini hem sancılı hemde çok güzel olduğunu söyler ama biz güzel yönünü hep yaşayalım. aaa istanbul.a gelirsen görüşelim canımcımevet cnm çok güzel ilerliyor nişandan sonra durum dedikodusu oldu ama şimdi süper maşallah..aşkımla konuştum şimdi haftaya yada ondan sonraki hafta gelicek yılbaşındada ben istanbula gidicem kısmetse ama annemin beni tek göndermek gibi bi niyeti yok o durumu söylemedim daha aşkıma napcam bilmiyorum
bende iyiyim cnm onuda sona yazayım barim
iyi dersler bitanesi görüşürüz kendine iyi bakkızlar sizlere iyi günler diliyorum ve ders çalışmaya gidiyorum kendinize iyi bakınız,hoş sohbetleriniz olsun inşallah
anaaaa kızzz çok yakınısss =)
Zeynep ilkinde bayagi bir parca varmis aslinda.
evet be işte ne yapıcam 1. alırsam 2. almamammı lazım
rondom var o zaman 1. almayıp sadece 2..mi almam lazım
evet be işte ne yapıcam 1. alırsam 2. almamammı lazım
rondom var o zaman 1. almayıp sadece 2..mi almam lazım
Cidden yaaaa
Bak canım kına için corcorde kristal bide çevik birde pehlivanoğlunun onunde bi cafe var oralara sorabılırsın canım
ROSAM sana yakışacağını düşündüğüm gelinlik modellerinden birkaç tane koyuyorum canım. yani yapı olarak böyle olması gerektiği kanısındayım
Eki Görüntüle 290022
Eki Görüntüle 290023
Eki Görüntüle 290024
Eki Görüntüle 290025
Eki Görüntüle 290026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?