2012' de yazın evlenecekler

Zeynep o dedigin parfümü burda hic duymadim görmedim ama yarin tekrar cikip bakicam belki vardir :) Ben joop homme düsünüyorum aslinda ama emin degilim iste.

Sedosh iyiyim bende haftaya cumartesinin bi an önce gelmesini istiyorum :)

Kız sen şirinyerdemi oturuyonn

iyi olmana sevindim canımcım. herkes nişanlılık dönemini hem sancılı hemde çok güzel olduğunu söyler ama biz güzel yönünü hep yaşayalım. aaa istanbul.a gelirsen görüşelim canımcım
kızlar sizlere iyi günler diliyorum ve ders çalışmaya gidiyorum kendinize iyi bakınız,hoş sohbetleriniz olsun inşallah
iyi dersler bitanesi görüşürüz kendine iyi bak

evet be işte ne yapıcam 1. alırsam 2. almamammı lazım
rondom var o zaman 1. almayıp sadece 2..mi almam lazım

Bacim simdi yalana gerek yok aslinda bu aletlerin hangisi en önemlisi bilmiyorum Ben sana benim aldigimi söyleyim: mixer aldim birde blender seti aldim sanirim bunlar yeter yetmezsede daha sorna ilave ederim rondosunu :)

evet be işte ne yapıcam 1. alırsam 2. almamammı lazım
rondom var o zaman 1. almayıp sadece 2..mi almam lazım

canım en üstteki resim annemin arzum mu vardı öyle çok parçalı herşeyi yapıyordu ama sorun ki bişey yaptınız mı sadece baklavalık çevizleri kıyıyorduk gerisi boş heleki hamur yoğurmak düşüncen varsa en üsttekini alma madem rondan var hamur yoğurmada bence diğeri daha kullanışlı gibi tabiki diğeride kullanışlıdır elbet ama bize yıllarca kalabalık etmekten başka bi işe yaramadı.belki kullanmayı bilmekle alakalıdır biz rende kısmını falan hiç kullanamamıştık kullansaydık becerebilsekdik eminim kahvaltı için süper şekilli salatalıklarımız olurdu

ROSAM sana yakışacağını düşündüğüm gelinlik modellerinden birkaç tane koyuyorum canım. yani yapı olarak böyle olması gerektiği kanısındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…