2012' de yazın evlenecekler

Canim kaca tuttunuz salonu ve yemeklilmi olacak?

5500 dü 5000 e indi canım kokteyl olucak,gelin saçını da yapıyorlar anlaşmalı oldukları bi kuaföre,istersen gelin saçınını değil de kına için de yaptırabiliyorsun,çok şirin ama netten bakın isterseniz bahhçe garden yazın kır düğün kısmını tuttuk biz

Haadi yaaa nyu sen ben Bahhçe geliniyiz deseneee
Nyu la cumartesi buluşmayı planlıyoruz canım gelinlik bakcaz sende gelsene bizleee

hadi yaaa sende mi bahhçe :) :) süper yaa,,düğünümüze beklerim,nyununkine bi aksilik olmazsa gidicem ben,cumartesi nişanlımla çıkıcaz canım yaa pazar da kardeşimi alacakaranlığın son filmine götürcem,bi bakayım yine de ayarlayabilirsem haber vereyim olur mu,,çok istiyorum gelmeyiiiii

Sagol canim tesekkür ederim :) Bizim dügün gebzede olacak ama fiyat konusunda bilgi almak istedim. Ben malesef salon konusunda pek bisey yapamiycam sanirim. Gidip görmek icin zamanim yoktu en son. Kaynanam bi salon begenmis onu gösterecekti ama iste vakit yoktu. Bende dedim siz bakin diye. Simdi pismanim gerci ama kahrestin ki uzaktayim.

Nyu nunkine bende gitcem canım birlikte gideriz ne güzel sende benımkıne gelırsın senın dugununde ben balayında olcam 3 günlük evli olcammm

Gülerek kulllan cnm hepsi çok güzl

#
# YoLcu41+,
# zeynepsny,
# Gasoline+,
# LamEliff,
# fatovas,
# brcny,
# pnrkrdnz+,
# gulsencenk,
# gulsengo

Selamlar hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
Mutluluklar dilerim hoşgeldin aramıza.
Yaş kaç cnm ? Göremedım sanırım.
kocişimle bana nasipse evlenince kullanmak için bu anahtarlıkları aldım az önce

Eki Görüntüle 289971

Ben geldim canlarım. nasılsınız bakalım:26: bende istanbuldayım. yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgelmişsiniz. ohhhh baya canlı gördüm burayı
Özledim balımmmm konusamıyoruz senle kaç gündür
Selam kizlar, nasilsiniz? Bugün burda hava bayagi bir soguk. Carsidan geldim bende bi saat önce. Kaynima parfüm alicam ama hangisini alayim diye bi türlü karar veremedim. Kendisi parfüm hastasi cünkü

HUGO BOSS ENERGY diyorum ve eriyorummmmmmmmmmmmm Nişanlımın parfümü muhteşem cnm.

gulsengo ya ben gecmise bakmamistim bugün gelince ceyizlerine simdi baktim :) hepsi cok güzel güle güle kullan insaAllah banyo setimiz hemen hemen ayni benim ki lila ama ben lila rengine bayiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…