bak canım ben şu üç modele bayılıyorum ,fikir olabilir senin için de,uzun boylulara çok hoş olur bu tarz modeller
Eki Görüntüle 290049 Eki Görüntüle 290050 Eki Görüntüle 290051
Keşke bende bilsem ne istediğimi
bak canım ben şu üç modele bayılıyorum ,fikir olabilir senin için de,uzun boylulara çok hoş olur bu tarz modeller
Eki Görüntüle 290049 Eki Görüntüle 290050 Eki Görüntüle 290051 [/QUOT
by Ellie saab gelinlikleri ilk tercihim
bir de fikir olsun diye Pronovias'a bak sanırım benim alacağım yer burası çok güzel gelinlikler var fikir olur
Gülşencim düğün salonunu tuttunuz mu pekii
Dur hele gelinlikciye girdigim an kararim kesinlikle degisecektir :)
tuttuk kuzum ötükendeki bahhçe yi tuttuk biliyormusun orayı? siz tuttunuz mu?
tuttuk kuzum ötükendeki bahhçe yi tuttuk biliyormusun orayı? siz tuttunuz mu?
Canim kaca tuttunuz salonu ve yemeklilmi olacak?
Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum[/QUOTE
rosa clara
Pasarela Gaudí Novias
bu sayfalara da bak fikir olur sana
Haadi yaaa nyu sen ben Bahhçe geliniyiz deseneee
Nyu la cumartesi buluşmayı planlıyoruz canım gelinlik bakcaz sende gelsene bizleee
5500 dü 5000 e indi canım kokteyl olucak,gelin saçını da yapıyorlar anlaşmalı oldukları bi kuaföre,istersen gelin saçınını değil de kına için de yaptırabiliyorsun,çok şirin ama netten bakın isterseniz bahhçe garden yazın kır düğün kısmını tuttuk biz
hadi yaaa sende mi bahhçe :) :) süper yaa,,düğünümüze beklerim,nyununkine bi aksilik olmazsa gidicem ben,cumartesi nişanlımla çıkıcaz canım yaa pazar da kardeşimi alacakaranlığın son filmine götürcem,bi bakayım yine de ayarlayabilirsem haber vereyim olur mu,,çok istiyorum gelmeyiiiii
Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum[/QUOTE
rosa clara
Pasarela Gaudí Novias
bu sayfalara da bak fikir olur sana
Sagol canim bi de buralara bakayim :)
Ama kizlar ankarada bildiginiz gelinlikciler var mi? Bu sefer gittigimde belki alabilirim diye düsünüyorum aslinda.
Nyu nunkine bende gitcem canım birlikte gideriz ne güzel sende benımkıne gelırsın senın dugununde ben balayında olcam 3 günlük evli olcammm
kızlar müsatken size çeyizlerimin resimlerini yolluyayım,bunlar resimlerini bulabildiklerim çoğu bibebir aynı
yatak örtümüz (benzeri)
Eki Görüntüle 289871
tefal clipso düdüklü tenceremiz
Eki Görüntüle 289886
taç bornoz takımımız
Eki Görüntüle 289885
çok sevdiğim minik sürahimiz paşabahçe
Eki Görüntüle 289884
silikon yastık yorgan takımı
Eki Görüntüle 289883
sarev nevresim takımımız
Eki Görüntüle 289882
philips ütümüz
Eki Görüntüle 289881
banyo takımımız
Eki Görüntüle 289880
taç nevresim takımımız
Eki Görüntüle 289879
ikea bıçak takımımız
Eki Görüntüle 289878
eternity tencere seti
Eki Görüntüle 289877
philips elektrik süpürgemiz
Eki Görüntüle 289876
biev cezve takımımız
Eki Görüntüle 289875
aryıldız çatal kaşık takımımız
Eki Görüntüle 289874
arçelik mutfak robotumuzz
Eki Görüntüle 289873
arçelik buzdolabımız
Eki Görüntüle 289872
tefal tavamız
Eki Görüntüle 289887 daha çok varda fotoğraf bulamıyorum kızlar :) buldukça paylaşırım.öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzz
#
# YoLcu41+,
# zeynepsny,
# Gasoline+,
# LamEliff,
# fatovas,
# brcny,
# pnrkrdnz+,
# gulsencenk,
# gulsengo
Selamlar hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
#
# YoLcu41+,
# zeynepsny,
# Gasoline+,
# LamEliff,
# fatovas,
# brcny,
# pnrkrdnz+,
# gulsencenk,
# gulsengo
Selamlar hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Mutluluklar dilerim hoşgeldin aramıza.bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
Yaş kaç cnm ? Göremedım sanırım.oo elifçim seni hergün görücez heralde artık burda ne güzel, günaydın kuşum
sultanımla elif sanırım en küçükler
seninle yaşıt bir hatunumuz daha var, siz de en büyükler oluyorsunuz ama ben de sizden aşağı sayılmam
Heheh teşekkr edeim galiba öyle olucak
Evet sanırım ben küçüküm aranızda fark ettim küççük gelin olcem ben hihihi
kocişimle bana nasipse evlenince kullanmak için bu anahtarlıkları aldım az önce
Eki Görüntüle 289971
Özledim balımmmm konusamıyoruz senle kaç gündürBen geldim canlarım. nasılsınız bakalım:26: bende istanbuldayım. yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgelmişsiniz. ohhhh baya canlı gördüm burayı
Selam kizlar, nasilsiniz? Bugün burda hava bayagi bir soguk. Carsidan geldim bende bi saat önce. Kaynima parfüm alicam ama hangisini alayim diye bi türlü karar veremedim. Kendisi parfüm hastasi cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?