hoşbulduk yavyuşum severım senin battanıyelerınıpek guzelller.
o zaman yaşıtız
evet cnm bende mutfakta kırmızıya yogunlaşmaya gayret gösterıyorum
Görüşürüzzzzzzzzz
o zaman yaşıtız
evet cnm bende mutfakta kırmızıya yogunlaşmaya gayret gösterıyorum
Görüşürüzzzzzzzzz
Bodrumu tavsıye eden ılk sen oldun bana cnm hangı arkdsıma sorsm gtme dedi bakalım inş hepiniz rüya gb bi balayı gecırırız.Ben istanbul dan antalya ya gidiyorum gelin olaraktan :))
siz balayına güzel
ben bodrumu da tavsiye ederim
Dogru cnm otel işinide ayarlıyalım bari taruhler tam anlamıyla bellı olduktan sonra acaba kaç ay önce rezerve ettırmem gerekıcekeğer yurtiçi olursa çağlam biz düşünüyoruz o tarafları, çünkü mayısta ancak güney paklar bizi, başka yerlerde sular ısınmamış olacak çünkü :26:
negüzel sevindim erken evlenen birtek ben değilmişm
Bodrumu tavsıye eden ılk sen oldun bana cnm hangı arkdsıma sorsm gtme dedi bakalım inş hepiniz rüya gb bi balayı gecırırız.
Dogru cnm otel işinide ayarlıyalım bari taruhler tam anlamıyla bellı olduktan sonra acaba kaç ay önce rezerve ettırmem gerekıcek
evetttttt ben de varım
Ne zamandı dugun?
Bodrumu tavsıye eden ılk sen oldun bana cnm hangı arkdsıma sorsm gtme dedi bakalım inş hepiniz rüya gb bi balayı gecırırız.
Dogru cnm otel işinide ayarlıyalım bari taruhler tam anlamıyla bellı olduktan sonra acaba kaç ay önce rezerve ettırmem gerekıcek
evetttttt ben de varım
Ne zamandı dugun?
Canım bız TEMMUZ dusunuyoruz ama EYLÜL de olabılır nişanlım askerden gelsin salonlara tarıhlere bakıcaz artık30 ekimde nişanlandım tatlım 24 haziranda kısmetse düğünüm olacak :123:
Senin nezman ?
Benim kardeşim ve eşi bodruma gitti balayına ve çok fazlası ile memnun kaldılar..
hatta bu yaz tekrar gittiler bodruma tatile..
iyi canımcım sen nasılsn bakalımmbende bu forumu hiç kapatmıyorum işimi gücümü yapıyorum sitede başka sekmende geziyorum ordayım burdayım arada face aşağıda duruyor ona bakıyorum ..
merhaba bu arada nasılsın tatlım
nyucuummm hoşgeldinnnnn
cagla22 kullanıcısından alıntıBodrumu tavsıye eden ılk sen oldun bana cnm hangı arkdsıma sorsm gtme dedi bakalım inş hepiniz rüya gb bi balayı gecırırız.
evetttttt ben de varım
Ne zamandı dugun?
canım bildiğim kadarı ile ocak ayı itibari ile rezervasyon yapıyorlar
30 ekimde nişanlandım tatlım 24 haziranda kısmetse düğünüm olacak :123:
Senin nezman ?
Canım bız TEMMUZ dusunuyoruz ama EYLÜL de olabılır nişanlım askerden gelsin salonlara tarıhlere bakıcaz artık
Kişisel olrak değişyor sanırım beğeniler ama KEMER çok övüldü ben canlılıgı cok sevıyorum umarım hoşumuza gıder
Canım bız TEMMUZ dusunuyoruz ama EYLÜL de olabılır nişanlım askerden gelsin salonlara tarıhlere bakıcaz artık
Kişisel olrak değişyor sanırım beğeniler ama KEMER çok övüldü ben canlılıgı cok sevıyorum umarım hoşumuza gıder
Balayını biz ALANYA,KEMER falan o tarafları dusunuyoruz kızlar bizim gb dusunen çift var mı?
Umarım güzel bir otel buluruz.
Ben istanbul dan antalya ya gidiyorum gelin olaraktan :))
siz balayına güzel
ben bodrumu da tavsiye ederim
30 ekimde nişanlandım tatlım 24 haziranda kısmetse düğünüm olacak :123:
Senin nezman ?
kızlaaaaaarrrrrr nasılsınızzzzzzzz, özledim sizleri yaaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?