2012' de yazın evlenecekler

Ben istanbul dan antalya ya gidiyorum gelin olaraktan :))
siz balayına güzel
ben bodrumu da tavsiye ederim
Bodrumu tavsıye eden ılk sen oldun bana cnm hangı arkdsıma sorsm gtme dedi bakalım inş hepiniz rüya gb bi balayı gecırırız.
eğer yurtiçi olursa çağlam biz düşünüyoruz o tarafları, çünkü mayısta ancak güney paklar bizi, başka yerlerde sular ısınmamış olacak çünkü :26:
Dogru cnm otel işinide ayarlıyalım bari taruhler tam anlamıyla bellı olduktan sonra acaba kaç ay önce rezerve ettırmem gerekıcek
negüzel sevindim erken evlenen birtek ben değilmişm

evetttttt ben de varım
Ne zamandı dugun?

30 ekimde nişanlandım tatlım 24 haziranda kısmetse düğünüm olacak :123:
Senin nezman ?

Benim kardeşim ve eşi bodruma gitti balayına ve çok fazlası ile memnun kaldılar..
hatta bu yaz tekrar gittiler bodruma tatile..

cagla22 kullanıcısından alıntı
Bodrumu tavsıye eden ılk sen oldun bana cnm hangı arkdsıma sorsm gtme dedi bakalım inş hepiniz rüya gb bi balayı gecırırız.

Dogru cnm otel işinide ayarlıyalım bari taruhler tam anlamıyla bellı olduktan sonra acaba kaç ay önce rezerve ettırmem gerekıcek

evetttttt ben de varım
Ne zamandı dugun?

canım bildiğim kadarı ile ocak ayı itibari ile rezervasyon yapıyorlar

30 ekimde nişanlandım tatlım 24 haziranda kısmetse düğünüm olacak :123:
Senin nezman ?
Canım bız TEMMUZ dusunuyoruz ama EYLÜL de olabılır nişanlım askerden gelsin salonlara tarıhlere bakıcaz artık
Benim kardeşim ve eşi bodruma gitti balayına ve çok fazlası ile memnun kaldılar..
hatta bu yaz tekrar gittiler bodruma tatile..

Kişisel olrak değişyor sanırım beğeniler ama KEMER çok övüldü ben canlılıgı cok sevıyorum umarım hoşumuza gıder

bende bu forumu hiç kapatmıyorum işimi gücümü yapıyorum sitede başka sekmende geziyorum ordayım burdayım arada face aşağıda duruyor ona bakıyorum ..

merhaba bu arada nasılsın tatlım
iyi canımcım sen nasılsn bakalımm

nyucuummm hoşgeldinnnnn

Hoşbuldummm canımm bana bakma sen bugn naptıgımı bende anlamadım tam diyorum ohhh iş yok rahatımmm hoppp iş geliyoo

Anladım cnm valla herseyı genıs bır zamanda halletmek ıstıyorum cok sıkışalım ıstemıyorum cunku Kpss kursum baslıyor cumartesı kafam rahat olsun sınava kadar herseyımız hallolsun ıstıyorum

hayırlısı olsun inş canım

Antalya kemer de çok güzel hatta otel tavsiye edebilirim de

Antalya kemer de çok güzel hatta otel tavsiye edebilirim de

Balayını biz ALANYA,KEMER falan o tarafları dusunuyoruz kızlar bizim gb dusunen çift var mı ?
Umarım güzel bir otel buluruz.

Ben istanbul dan antalya ya gidiyorum gelin olaraktan :))
siz balayına güzel
ben bodrumu da tavsiye ederim

KEMER VE BODRUM'u baLayı için hiç tavsiye etmiorum kızLar...nişanLımLa bu sene Bodrum-gümbete gittik orda bi oteLde tatiL yaptık...Kemer'e de daha önce aiLemLe gitmiştim...BaLayı için hiç uygun deiL bence hatta böLe evLi-nişanLı çiftLer için uygun deiL...sürekLi ortaLıkta afedersiniz ama g-strıng bikiniLerLe doLaşan rus kızLar, üstsüz güneşLenenLer fLn OLuoo =) Ben bodrumda bayagı rahatsız oLmuştum Ama eğLence oLarak tabiikii Bodrum'u tek geçerimm süperrr yanii heLe geceLeri Ama işte baLayında daha sessiz,sakin yerLeri tercıh edeLim dioruz nişanLımLa Bizimde akLımızda kuşadası,aLaçatı fLn var bakaLım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…