2012' de yazın evlenecekler

Aaaa neden ANTALYA değil kız?
Ben cumrtesı baslyrm tatlım.
Bu yıl ne olur bilemiyorumm
5 yıldızlı sonuçta ama tavsiyem erken rezervasyon olayından yararlan
ocak gibi başlıyor sanırım rezv.lar hem yük olmuyor taksit olanakları da iyi oluyor
anladım bakalım artık tşkrler

cnm ne guzel yapmışssın vla neyle yazdın onu gıydın dımı

Canım senin dügn nezmndı??? birde hafta sonu sendeeeeeee gelllllllll

yavrumm cumartesi nişanlımla gezicez hafta içi hiç vaktim olmadıı için hafta sonu görüşyoruz ama ayarlamaya çalışcam,çok istiyorum çünkü gelmeyi 26 ağustosta dğün canım

Aaaa neden ANTALYA değil kız?
Ben cumrtesı baslyrm tatlım.
benim kocişin antalyada vakti zamanında yaşadığı bazı maceralar yüzünden ben antalyaya kıl kapıyorum
bedava tatil verseler bile kemere gitmem mesela ben kuzum
ben de kurs araştırmasındayım, gerçi ekimde başlamış kurslar, ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönersek kardır di mi
kursun ücreti ne kadar peki, ben daha fiyat sormadım da hiç

balayı mııııııııııııııııııııııı. ne güzel bi soru. ben bilmiyorum hiç ne yapsakki balayında. ben evde olmayı tercih ederim aslında ama aşkım ne düşünüyo bilmiyorum. sadece en az bir ay sürecek diyo. ikimizinde çok ihtiyacı var çünkü dinlenmeye. ama bilmiyorum hiç:44:

napıonuss bakem hatunlarrr ben çok hastayımmm sadecee sürüşe çıktım ve qeldimm hep evde yatıştayımmm

havinimm çok merciiii canımmm baktımmm gelinliklereee vee bayıldımm özellikle en sonuncu modeleonay vermiş olmanda içime su serpti vallaaa karın bölgem uzun güsell olur inşallahhhhhh :18:diğerr modellere ısınamıorum bennn, çok seviyorummm düşük kemer modelleriiiii.

geçmiş olsun canım

Rosacım geçmiş olsun
ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz

Çokkk geçmiş olsunnn canım

geçmiş olsun canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…