Evet cnmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkr ederim inş. güzel bi gelin olurum
Aaaa neden ANTALYA değil kız?hımm anladım canım, napiyim ben de çalışıyorum işte, birazdan eve gideceğim
balayı muhabbetleri başlamış ayy ne güzel ne güzelll
biz kıbrıs ya da fethiye düşünüyoruz, ruslar çok olmasın
zaten antalya olmayacağı kesin bizim..
hee bide ben de kpss kursuna başlamayı düşünüyorum canım yaa, sen de yeni mi başlıosun?
anladım bakalım artık tşkrlerBu yıl ne olur bilemiyorumm
5 yıldızlı sonuçta ama tavsiyem erken rezervasyon olayından yararlan
ocak gibi başlıyor sanırım rezv.lar hem yük olmuyor taksit olanakları da iyi oluyor
Bu arada caglacıkk süpriz demiştin yaaa bende otogara karsılamaya gittiğimde beyaz t-shirtin üzerine SENİ COOOOOOOOOOOOOKKK ÖZLEDİİMMMM Kİ yazdım önüne arkasına BENNNNNNN yazmıstım öle karsıladım
Canım senin dügn nezmndı??? birde hafta sonu sendeeeeeee gelllllllll
benim kocişin antalyada vakti zamanında yaşadığı bazı maceralar yüzünden ben antalyaya kıl kapıyorumAaaa neden ANTALYA değil kız?
Ben cumrtesı baslyrm tatlım.
napıonuss bakem hatunlarrrben çok hastayımmm sadecee sürüşe çıktım ve qeldimm hep evde yatıştayımmm
havinimm çok merciiii canımmm baktımmm gelinliklereee vee bayıldımm özellikle en sonuncu modeleonay vermiş olmanda içime su serpti vallaaa karın bölgem uzun güsell olur inşallahhhhhh :18:diğerr modellere ısınamıorum bennn, çok seviyorummm düşük kemer modelleriiiii.
napıonuss bakem hatunlarrrben çok hastayımmm sadecee sürüşe çıktım ve qeldimm hep evde yatıştayımmm
havinimm çok merciiii canımmm baktımmm gelinliklereee vee bayıldımm özellikle en sonuncu modeleonay vermiş olmanda içime su serpti vallaaa karın bölgem uzun güsell olur inşallahhhhhh :18:diğerr modellere ısınamıorum bennn, çok seviyorummm düşük kemer modelleriiiii.
saol canımgeçmiş olsun canım
Rosacım geçmiş olsun
ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz
Rosacım geçmiş olsun
ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz
Aaaa neden ANTALYA değil kız?
Ben cumrtesı baslyrm tatlım.
anladım bakalım artık tşkrler
cnm ne guzel yapmışssın vla neyle yazdın onu gıydın dımı
geçmiş olsun canımm..
saol canımm benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?