Alaçatı ole ahım şahım bır yer degıl liloşum Haziranda ordaydım ama begenebilirsinizde yani değişiyor bu. O rus kızlarını yolarım beeeeee delırırım ha otelden dısarı cıkarmam bu seferKEMER VE BODRUM'u baLayı için hiç tavsiye etmiorum kızLar...nişanLımLa bu sene Bodrum-gümbete gittik orda bi oteLde tatiL yaptık...Kemer'e de daha önce aiLemLe gitmiştim...BaLayı için hiç uygun deiL bence hatta böLe evLi-nişanLı çiftLer için uygun deiL...sürekLi ortaLıkta afedersiniz ama g-strıng bikiniLerLe doLaşan rus kızLar, üstsüz güneşLenenLer fLn OLuoo =) Ben bodrumda bayagı rahatsız oLmuştumAma eğLence oLarak tabiikii Bodrum'u tek geçerimm süperrr yanii heLe geceLeri Ama işte baLayında daha sessiz,sakin yerLeri tercıh edeLim dioruz nişanLımLa Bizimde akLımızda kuşadası,aLaçatı fLn var bakaLım =)
Abla dememı mı ıstersıniz yoksa zeynep mi? Aramızda yaş farkı var da saygısızlık etmek ıstemem.Antalya kemer de çok güzel hatta otel tavsiye edebilirim de
inşallah tatlımhayırlısı olsun inş canım
Bizdeee balayında kıbrısa gitmeyi düşünüyoruzzzzz varmı baska gidecek olan kızlarrrrr
Bir de erken rezervasyonda indirimLi oLuo hatta oteLLerin baLayı indirimi var küçük de oLsa =) Biz de ocak gibi rezervasyon yaptırmayı düşünüoruz..Çünkü Haziran-Temmuz ayLarında fiyatLar 2katı oLuo..
Alaçatı ole ahım şahım bır yer degıl liloşum Haziranda ordaydım ama begenebilirsinizde yani değişiyor bu. O rus kızlarını yolarım beeeeee delırırım ha otelden dısarı cıkarmam bu seferAma nedense genelde Antalya ,Alanya önerileri daha cok geldi bakalım ıns memnun kalırız
Abla dememı mı ıstersıniz yoksa zeynep mi? Aramızda yaş farkı var da saygısızlık etmek ıstemem.
Bu arada cok sevındım Kemeri begenmene valla otel ismi verırsen memnun olurum artık bı lıste yapayım
inşallah tatlım
biz de kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz tatlımBizdeee balayında kıbrısa gitmeyi düşünüyoruzzzzz varmı baska gidecek olan kızlarrrrr
hoşbuldum gözdemmm, napıosun?Canımcım hoşgeldinnnnn
Bizim düğün EYLÜL olursa Mart gb rezervemizi yaptırırız artık cnm TEMMUZ olursa daha önce olur bakalım ne kadarlık bi indirim
Ya zaten kocişLere kavuşcagımız için neresi oLursa oLsun gözümüz görmiicek zaten onLarında bizi oteLden dışarı pek fazLa çıkarcagını sanmıorum çağLammmİkinci-üçüncü tatiLLerde yer tercihine önem veririz artık
Anladım cnm kar kardırBu yaz işte bodrum için araştırırken Mayıs- Haziran'da atıorum günlük 100'se Temmuz-Ağustos'ta 200TL'ye geLiodu oteL..
BaLayı içinse oteLine göre değişio %10'da yapan var %20'de %30'da fazLasını görmedim ama hiç =)
biz de kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz tatlım
hoşbuldum gözdemmm, napıosun?
Bizdeee balayında kıbrısa gitmeyi düşünüyoruzzzzz varmı baska gidecek olan kızlarrrrr
hahahahhhhh çok güldüm lilammmmmm
odadan cıkamazsak işe bak
Alaçatı ole ahım şahım bır yer degıl liloşum Haziranda ordaydım ama begenebilirsinizde yani değişiyor bu. O rus kızlarını yolarım beeeeee delırırım ha otelden dısarı cıkarmam bu seferAma nedense genelde Antalya ,Alanya önerileri daha cok geldi bakalım ıns memnun kalırız
Abla dememı mı ıstersıniz yoksa zeynep mi? Aramızda yaş farkı var da saygısızlık etmek ıstemem.
Bu arada cok sevındım Kemeri begenmene valla otel ismi verırsen memnun olurum artık bı lıste yapayım
inşallah tatlım
Ya bende bişe sormak istiyorum nasıl bi gelinlik istediğim konusunda karasızım arşivimde var bişeler ama bilmiyorum bu sene prenses gelinlikler moda galiba ama braz kabaraık oldukları için boyum 1.70 kilom en son 52'ydisana yakışmaz diyolar ince ve uzun olduğun için bilmiyorum kararsızım
:) evet çok hoşşsenin yaptıklarının resimleri varmı
Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum
Ben JOY otellerinden memnun kaldım
Joy Ma Biche Hotel
Joy Kiris World Hotel ikisinde de kaldım gayet de memnun oldum
hımm anladım canım, napiyim ben de çalışıyorum işte, birazdan eve gideceğimAnladım cnm kar kardır
napım tatlım teldeyım nişanlımla gelıcem bırazdan sen napıyorsun?
hımmmm hemen not alıyorum çok teşekkürler fıyatlar ne sekılde cnm ?
düzgün yapılırsa her model yakışır canım sana
ben özel çalıştığım için koyamıyorum malesef
seni kısa gösterebilir o modeller. düzgün ve kıvamında bir hizada yapılmalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?