2012' de yazın evlenecekler

Bir de erken rezervasyonda indirimLi oLuo hatta oteLLerin baLayı indirimi var küçük de oLsa =) Biz de ocak gibi rezervasyon yaptırmayı düşünüoruz..Çünkü Haziran-Temmuz ayLarında fiyatLar 2katı oLuo..

Alaçatı ole ahım şahım bır yer degıl liloşum Haziranda ordaydım ama begenebilirsinizde yani değişiyor bu. O rus kızlarını yolarım beeeeee delırırım ha otelden dısarı cıkarmam bu sefer Ama nedense genelde Antalya ,Alanya önerileri daha cok geldi bakalım ıns memnun kalırız
Antalya kemer de çok güzel hatta otel tavsiye edebilirim de
Abla dememı mı ıstersıniz yoksa zeynep mi? Aramızda yaş farkı var da saygısızlık etmek ıstemem.
Bu arada cok sevındım Kemeri begenmene valla otel ismi verırsen memnun olurum artık bı lıste yapayım
hayırlısı olsun inş canım
inşallah tatlım

Bizdeee balayında kıbrısa gitmeyi düşünüyoruzzzzz varmı baska gidecek olan kızlarrrrr

canımcımm bizde ilkbaşta kıbrıs düşünüyorduk şimdi antalyaya aklımız kaydı cnım bakalım daha belli değil bi türkü karar veremiyoruz..rus kızlara da dikkat etmek gerekli tabii

Bir de erken rezervasyonda indirimLi oLuo hatta oteLLerin baLayı indirimi var küçük de oLsa =) Biz de ocak gibi rezervasyon yaptırmayı düşünüoruz..Çünkü Haziran-Temmuz ayLarında fiyatLar 2katı oLuo..

Bizim düğün EYLÜL olursa Mart gb rezervemizi yaptırırız artık cnm TEMMUZ olursa daha önce olur bakalım ne kadarlık bi indirim

şimdi biraz inceledim de erken rezervasyonlar baslamısta bitiyorrrr son gün yazıyordu bir sitede heyecan yaptım birdennn önereceginiz otel varmı kızlarrr kıbrıstaaa

Ya zaten kocişLere kavuşcagımız için neresi oLursa oLsun gözümüz görmiicek zaten onLarında bizi oteLden dışarı pek fazLa çıkarcagını sanmıorum çağLammm İkinci-üçüncü tatiLLerde yer tercihine önem veririz artık

Bizim düğün EYLÜL olursa Mart gb rezervemizi yaptırırız artık cnm TEMMUZ olursa daha önce olur bakalım ne kadarlık bi indirim

Bu yaz işte bodrum için araştırırken Mayıs- Haziran'da atıorum günlük 100'se Temmuz-Ağustos'ta 200TL'ye geLiodu oteL..
BaLayı içinse oteLine göre değişio %10'da yapan var %20'de %30'da fazLasını görmedim ama hiç =)

hahahahhhhh çok güldüm lilammmmmm
odadan cıkamazsak işe bak

Anladım cnm kar kardır
biz de kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz tatlım

hoşbuldum gözdemmm, napıosun?

napım tatlım teldeyım nişanlımla gelıcem bırazdan sen napıyorsun?

Ben JOY otellerinden memnun kaldım
Joy Ma Biche Hotel
Joy Kiris World Hotel ikisinde de kaldım gayet de memnun oldum

düzgün yapılırsa her model yakışır canım sana

:) evet çok hoşş senin yaptıklarının resimleri varmı

ben özel çalıştığım için koyamıyorum malesef

Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum

seni kısa gösterebilir o modeller. düzgün ve kıvamında bir hizada yapılmalı canım

Anladım cnm kar kardır

napım tatlım teldeyım nişanlımla gelıcem bırazdan sen napıyorsun?
hımm anladım canım, napiyim ben de çalışıyorum işte, birazdan eve gideceğim
balayı muhabbetleri başlamış ayy ne güzel ne güzelll
biz kıbrıs ya da fethiye düşünüyoruz, ruslar çok olmasın
zaten antalya olmayacağı kesin bizim..
hee bide ben de kpss kursuna başlamayı düşünüyorum canım yaa, sen de yeni mi başlıosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…