Kizlar tüm asker yolu bekleyenlere hayirli teskereler nasip etsin Allahim insaAllah.
Az önce dün görüstügüm fotografcinin profil fotograflarina bakiyordum. Bir sehitin fotografini paylasmis. Sehit nisanliymis. Nisanlisina kavusamadan vatan borcunu ödedi. Allah mekanini cennet eylesin insaAllah.
Suan cok üzgünüm kizlar gercekten. Ama bir yandan da cok mutluyum ki benim nisanlim sag salim askerligini yapti geldi.
Rabbim bizi sevdigimiz can yoldasimiz hayat arkdasimiz olacak o biricik insandan hic bir zaman ayirmasin insaAllah.
Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
çok güzelmiş canım güle güle kullan ben daha almadım yemek takımını yaa çok eksiğim var çok...
Bu arada yeni gelinciklerimiz hoşgeldinizzzz
Kizlar tüm asker yolu bekleyenlere hayirli teskereler nasip etsin Allahim insaAllah.
Az önce dün görüstügüm fotografcinin profil fotograflarina bakiyordum. Bir sehitin fotografini paylasmis. Sehit nisanliymis. Nisanlisina kavusamadan vatan borcunu ödedi. Allah mekanini cennet eylesin insaAllah.
Suan cok üzgünüm kizlar gercekten. Ama bir yandan da cok mutluyum ki benim nisanlim sag salim askerligini yapti geldi.
Rabbim bizi sevdigimiz can yoldasimiz hayat arkdasimiz olacak o biricik insandan hic bir zaman ayirmasin insaAllah.
Lamelif senin burcun ne? Bende cok duygusal biriyim cok sulu gözüm hatta :) Ve balik burcuyum :)
Gecekusu ben internette o kadar model ve cesit bakmistim yemek takimi olarak. Ama sonra sadece iki magzaya girme sansim oldu ve birinden aldim :) Iyicene arastir ondan sonra sende alirsin insaAllah.
Kizlar bende bi sorun var galiba, sayfa 1094'ten sonrasini göstermiyor :S Ancak cevap vere gitmem gerekiyor ki yazdiklarinizi göreyim.
çok güzelmiş canım güle güle kullan ben daha almadım yemek takımını yaa çok eksiğim var çok...
Bu arada yeni gelinciklerimiz hoşgeldinizzzz
gecekuşuumm naber yavruşummMADAm burcunun sahipleri olan iki kardeş benim kuzenim canım ,nişanlığımı ben de ordan diktirdim.2012 modellerinin hepsi çıkmadı ama sana küçük bir tüyo bu 2012 modellerinde deniz kabukları inciler yer alacakeğer ordan halledeceksen benle iletişime geç sen tamam mı?süalemin yarısı orda çünkü
şaka gibi olcek ama izmirdeki relactive ise o da bizim akabamız vallarelactive çok özenli çalışır ama ben bu seneki modellerini çok çok beğenmemiştim
aynı ben gibisin gasomm
ben beğendim, çok güzel, güle güle kullan :114:Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
Lamelif senin burcun ne? Bende cok duygusal biriyim cok sulu gözüm hatta :) Ve balik burcuyum :)
Gecekusu ben internette o kadar model ve cesit bakmistim yemek takimi olarak. Ama sonra sadece iki magzaya girme sansim oldu ve birinden aldim :) Iyicene arastir ondan sonra sende alirsin insaAllah.
Zeynep evet bende canim. O kadar cok etkileniyorum ki haberleri izleyemiyorum artik hemen aglayasim geliyor. Amin canim amin insaAllah.
Lamelif canim ben 19 Mart. Tam son günlerine yetismisim :) Yükselenim ne bilmiyorum ki nasil ögrenebilirim?
ben beğendim, çok güzel, güle güle kullan :114:
Canlar YoLcu yolunda gereksize iyi sohbetler görüsürüz kizlar.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. Gasoline,
2. zeynepsny+,
3. LamEliff+,
4. Lavanta,
5. ssedoshh+,
6. pnrkrdnz+
aaa lavantaa kuzum senin isminin yanında + yookk, nasıl yani sen benim arkadaşım değil misin? ama ben listemde varsın diye hatırlıyorum, çıkardın mı kız yoksa beni?
yolarım kız seniii :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?