2012' de yazın evlenecekler

Aminn amin çokk üzüldüm şimdii Allah sabır versinn zaten çok duygu yüklüyümmmm bugünn

Lamelif senin burcun ne? Bende cok duygusal biriyim cok sulu gözüm hatta :) Ve balik burcuyum :)

Gecekusu ben internette o kadar model ve cesit bakmistim yemek takimi olarak. Ama sonra sadece iki magzaya girme sansim oldu ve birinden aldim :) Iyicene arastir ondan sonra sende alirsin insaAllah.

Ben çok üzülüyorum böyle haberlere Allah herkesi sevdiğine,ailelerine kavuştursun

Yolcu hangi ay ben 26 şubat balık burcuyum Yükselenim de Aslan

Zeynep evet bende canim. O kadar cok etkileniyorum ki haberleri izleyemiyorum artik hemen aglayasim geliyor. Amin canim amin insaAllah.

Lamelif canim ben 19 Mart. Tam son günlerine yetismisim :) Yükselenim ne bilmiyorum ki nasil ögrenebilirim?

gecekuşuumm naber yavruşumm

hahha sen de benim gibi misin ne güzel, napiyim dayanamıyorum ben yaa

bu arada izmirli hatunlar yaşadınız valla, ballı köfteler siziii

Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
ben beğendim, çok güzel, güle güle kullan :114:

Ben akrebim canım akrepler pek duygusal olmaz bildiğim kadarıyla ama ben dokunsan ağlıyorum hem çok ağlarım hemde çok gülerim bi tuhafmıyım ne

Canım bende pek anlamıyorum bu burç işlerinden :))

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. Gasoline,
2. zeynepsny+,
3. LamEliff+,
4. Lavanta,
5. ssedoshh+,
6. pnrkrdnz+

aaa lavantaa kuzum senin isminin yanında + yookk, nasıl yani sen benim arkadaşım değil misin? ama ben listemde varsın diye hatırlıyorum, çıkardın mı kız yoksa beni?
yolarım kız seniii :))))

Son düzenleme:
ZEYNEP ÇOK GÜZEL YEMEK TAKIMIN GÜLE GÜLE AFİYETLE YİYİN YEMEKLERİNİZİ İNŞALLAH..

BENDE 3 MART BALIK BURCUYUM

BİRDE BENİ FACEDE EKLEMİŞ N.Y KİM İSE ÇOK BEĞENDİM

EVE YEMEĞE GİTTİĞİMDE ANNEM DEDİKİ KIZIM KİMSEDEN FAYDA YOK EV TELAŞIYDI OYDU BUYDU DERKEN BİZ ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM SENİN ÇEYİZLERİ DÖKMEYE DEDİ ÇOK SEVİNDİM PAZAR GÜNÜ DÖKÜCEKTİK SONRA ANNEMLER DEDEMİ ZİYARETE GİDİCEKLERMİŞ BİRDAHAKİ HAFTAYA KALDI NASILDA HEYECANLANMIŞTIM HALBUKİ..NELERİM VAR YOK HEPSİNİ GÖRMEK İSTİYORUM KAŞIKLARIMIN DESENİNİ UNUTTUM HAVLULARI FALAN DİKMEMİZ GEREK ANCA YIKAYIP YAPARIZ BİR HAFTA DAHA SABREDİCEM ARTIK NAPALIM

arkadaşın olmazmıyım arkadaşınım bilerek silmedim sana bayılırken niye sileyim 3-5 kere eklerim cnm ne demek aşkolsun..demekki biz arkadaş olmamışız ya hiç dikkat etmemiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…