2012' de yazın evlenecekler

kılzar çetmen bazen kampanya yapıyo güzel modellerini(4500 tl civarında fiyatları) indirime katıyo2 bin tl gibi rakamlara düşüyo,ben bi tane beğenmiştim o şekilde çok gzeldi,yakınlarınızda çetmen mob. varsa takip edilebilir.

Cetmen neresi bilmiyorum ama bu kampanya kacmaz takip edin kizlar mutlaka. Mobilya iside bayagi bir masrafli oluyor zaten. Yari fiyatina kadar düsürüyolar demek ki süper gercekten.

Cetmen neresi bilmiyorum ama bu kampanya kacmaz takip edin kizlar mutlaka. Mobilya iside bayagi bir masrafli oluyor zaten. Yari fiyatina kadar düsürüyolar demek ki süper gercekten.

evet çok güzel,2 modelini indirime katıyor değişik zamanlarda ürünler değişiyor,mesela atıyorum iki farklı modelin hem yatakodası hem yemek odası indirimde oluyor..çok da güzel modelleri

evet çok güzel,2 modelini indirime katıyor değişik zamanlarda ürünler değişiyor,mesela atıyorum iki farklı modelin hem yatakodası hem yemek odası indirimde oluyor..çok da güzel modelleri

Türkiyede olmus olsaydim kesinlikle böyle firsatlarin pesini kollardim ya :) Benim aldigim yatak odanin da yemek oda takimi vardi. Ama salon takimina uymayacagi icin almadim yoksa onuda begenmistim siyah beyaz :)

Benim zevkim de böyle kizlar daha cok sade seyleri begeniyorum :)

benimde sade zevkim ve şirin şeyleri seviyorum bayılıyorum,,nasipse şu tarz olmasını istiyorum eviminEki Görüntüle 291172

gülsengo bayıldım cnm çok güzel çok iç acıcı bende isterim öyle yaa

yolcu görüşürz cnm bilgi için teşekkürler şimdi anladım

nur foto çok eski bir fotoğrafçıdır canım, hiç resim çektirmedim orda
ama ben kendimi bildim bileli onlar ordalar (benim de 30 yaşında olduğumu düşünecek olursak bayağıııı eskiler demek ki )

okula, işe gidip gelirken yani her gün önünden geçerdim, çapada otobüs durağının yanında köşedeler
2 durak var aramızda, bizim burda yani
bu kadar merkezi yerde, bunca sene iş yapabiliyorlarsa iyilerdir demektir, yani öyle tahmin ediyorum :114:

işle ilgili de tabi çalışma saatleri uygun olan bir yer bulmalısın ki, evliyken senin de imanın gevremesin dimi

oo ticker yapmışıızzz, niyumm hayırlı olsun kuzucum, zamanınla hayırla ve güzelliklerle akıp geçmesini diliyorum senin için kuzucuum
akşam da ne yaptınız ne ettiniz hepsini dinlemek istiyoruuuzzz

Var canim takimim. Ama ben bunlari günlük kullanmak icin düsünmüstüm aslinda. Gerek olmaz mi sence? Yani bizim suan kendi evimizde tatli catallarina cok gerek duyuluyor o yüzden almayi düsündüm :)
canım ben iki tane 12 kişilik takım aldım, dolayısıyla her bir çatal kaşıktan 24 tane var, ben öyle olması gerektiğini düşündüğüm için öyle aldım
çünkü bayramda ramazanda veya bir mevlütte bir kalabalık misafirde 12 çatalı kimseye yettiremiyosun
tabi işte anlattığım gibi kullanım alışkanlığında ilgili aslında
ben bizim evde de böyle alıştığım için öyle aldım
bir sofrada veya misafir tabaklarında herşeyin takım olmasından hoşlanırım, ben biraz hassasım yani bu konuda

yok eğer ben çok kalabalık olmam dersen de, bir 6 kişilik bir de 12 kişilik takımın olsun ama yine de mutlaka, ne kadar az olur desen de misafirin olur illaki, 8-10 tane hanım misafirin geldiğini düşün, 12 tane kaşığı veya çatalı kimseye yetiştiremezsin :112: kirlisi olucak, makinada olan olacak olacak da olacak
aile bireylerinin sayılarını da hesaba katarak sayıyı belirleyebilirim canıımm

benimde sade zevkim ve şirin şeyleri seviyorum bayılıyorum,,nasipse şu tarz olmasını istiyorum eviminEki Görüntüle 291172
çoook şiriinn :114:

Kizlar bu kampanya cok güzel ama izmit icin cok para istiyor

(Izmit icin 200-250TL arasi ekstra ücret istiyormus ama :

Canımm bana faceden biLgiLerini atar mısın bu fotografcının...

Canımm hepimiz için hayırLısı oLur inşş..

kızlar cıkmak üzeredeydım bı bi bakayım size dedım =) NişanLımın müdürü ve iş arkadasLarı ısLak kek istedıLer hazır evdeyken yaptım onu götürücem sımdı opuyorum siziii =)

ayy ne güzel bende isterim..hiç denemedim bu yemek işinide ben çok üşeniyorum naıcam ya kendim için bile kimse yoksa atıştırıp kapatıyorum açlık defterini ..

merhabalar kızlar. size gelinlik çamaşırlarından en uygun bulduklarımdan koyuyorum şekerler. bence gelinlik altında en iyi duranlar bunlardır. en iyi modellerden en kötüye doğru sıralıyorum::

yaaa benim çatak kaşık olayımda günlük tabaklarım gibi serüvenee döndüüüü
bi 24 kişilik misafir çatal kaşık setim bi 6 kişilik günlük çatal kaşık takımım var ve onların tatlı kaşığı yok maleseff aynı takımdan 6 kişilik daha alsam tatlı kaşığı olayını napıcamfarklı model alsam ayrı ayrı olucaklar

aa yavruşum nerden aldın ki içinde tatlı kaşığı yok? :26:

kızlar saat 18 olmak üzere ben patron gelsin hesapları halledip çıkarım sanıyorum siz gece devam edersiniz hepinize iyi tatiller diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…