kılzar çetmen bazen kampanya yapıyo güzel modellerini(4500 tl civarında fiyatları) indirime katıyo2 bin tl gibi rakamlara düşüyo,ben bi tane beğenmiştim o şekilde çok gzeldi,yakınlarınızda çetmen mob. varsa takip edilebilir.
Cetmen neresi bilmiyorum ama bu kampanya kacmaz takip edin kizlar mutlaka. Mobilya iside bayagi bir masrafli oluyor zaten. Yari fiyatina kadar düsürüyolar demek ki süper gercekten.
evet çok güzel,2 modelini indirime katıyor değişik zamanlarda ürünler değişiyor,mesela atıyorum iki farklı modelin hem yatakodası hem yemek odası indirimde oluyor..çok da güzel modelleri
Türkiyede olmus olsaydim kesinlikle böyle firsatlarin pesini kollardim ya :) Benim aldigim yatak odanin da yemek oda takimi vardi. Ama salon takimina uymayacagi icin almadim yoksa onuda begenmistim siyah beyaz :)
Eki Görüntüle 291171
Benim zevkim de böyle kizlar daha cok sade seyleri begeniyorum :)
benimde sade zevkim ve şirin şeyleri seviyorumbayılıyorum,,nasipse şu tarz olmasını istiyorum eviminEki Görüntüle 291172
Civil civil bayiliriiimEv dedigin böyle olmali iceri adimini attin mi insanin yüzünde hemen bi tebessüm olusmali :)
evet evet katılıyorumçok pezitif ama dmi yaa :)
Kesinlikle :) InsaAllah istedigin gibi evini dayayip dösersin canim.
nur foto çok eski bir fotoğrafçıdır canım, hiç resim çektirmedim ordagünaydın canlar...
kızlar evlenince ben çalışmak istiyorum..ama bişey duydum ne kadar doğru bimiyorum hani şu doktorların sekreterleri varya hasta kayıt ediyor işte onlar güya kursla sınavla alınıyormuş bi bilginiz varmı?nişanlımlaçalışma çalışmama durumunu konuşuyoruz ben çalışıcam diyorum oda çok çok uygun saatleri olan bir işte çalışmamı istiyor yani ortamı güzel olucakmış yoksa aklı bende kalırmış haklı olabilir ama o kadar rahat işide herkes havada kapar bana mı kalır...bi mesleğim yok açıkcası şuan sekreterim mobilyacıda mutfak dolabı çiziyorum programı var ve meslek lisesi tekstil bölümü mezunuyum modalist olarak çalışabilirdim ki imkansız unuttum tekstile dahil pratik yok ve tekstili sevmiyorum ben istesemde aşkım istemez birde kızlar 5 senesini doldurduğum yenilemem gereken özel güvenlik seltifikam var hangi akla hizmet aldıysam kenarda süresi doldu bitti acaba şöyle daha önce belediyeye güvenlik girme şansım vardı yine olabiirmki gerçi sanırım iyi bi dayı lazım oda yok neysem fikir alayım dedim şuan bizim güncel konumuz çalışıp çalışmama durumu..
birde foto işini konuştuk ..biz stüdyoda çektiricez kızlar nur fotorafçılık şehremindeymiş yeri sitesine baktım fena değil en azından bizim burdaki fotoculara göre daha iyi oldukları kesin..
oo ticker yapmışıızzz, niyumm hayırlı olsun kuzucum, zamanınla hayırla ve güzelliklerle akıp geçmesini diliyorum senin için kuzucuumBuseferlik seni affediyoruz birdahakine ne yap et gel ona göreee sanırım o tarafa gidicezzz buarada canım bu asagıda düğün gün sayacı var ya ticker mıydı neydi adı onu banada yapıversenize yaa pınarcım biara yapmıstı ben gene yapamamıstımm bede istiyorummm
canım ben iki tane 12 kişilik takım aldım, dolayısıyla her bir çatal kaşıktan 24 tane var, ben öyle olması gerektiğini düşündüğüm için öyle aldım
Var canim takimim. Ama ben bunlari günlük kullanmak icin düsünmüstüm aslinda. Gerek olmaz mi sence? Yani bizim suan kendi evimizde tatli catallarina cok gerek duyuluyor o yüzden almayi düsündüm :)
çoook şiriinn :114:benimde sade zevkim ve şirin şeyleri seviyorumbayılıyorum,,nasipse şu tarz olmasını istiyorum eviminEki Görüntüle 291172
Amiiin insaAllah canim :)
Ben kaciyorum simdilik görüsmek üzere kizlar.
Kizlar bu kampanya cok güzel ama izmit icin cok para istiyor
(Izmit icin 200-250TL arasi ekstra ücret istiyormus ama :
günaydın kızlarrrr =) lilacım hayırlısı olur inşallah, benimde saatler çok fazla,yol da 1,5 saat srüyo ondan çok zor oluyo evlenince felaket olur bu şekilde,cumartesi de yarım gün 1,5-2 ye kadar çalışıyoruz eve varmak 3,5 u buluyor zaten,ondan sıkıntılı,inşallah hepimiz rahat edeceğimiz işyerlerinde huzurla mutlulukla çalışırızz
Canımm bana faceden biLgiLerini atar mısın bu fotografcının...
Canımm hepimiz için hayırLısı oLur inşş..
kızlar cıkmak üzeredeydım bı bi bakayım size dedım =) NişanLımın müdürü ve iş arkadasLarı ısLak kek istedıLer hazır evdeyken yaptım onu götürücem sımdı opuyorum siziii =)
canım ben iki tane 12 kişilik takım aldım, dolayısıyla her bir çatal kaşıktan 24 tane var, ben öyle olması gerektiğini düşündüğüm için öyle aldım
çünkü bayramda ramazanda veya bir mevlütte bir kalabalık misafirde 12 çatalı kimseye yettiremiyosun
tabi işte anlattığım gibi kullanım alışkanlığında ilgili aslında
ben bizim evde de böyle alıştığım için öyle aldım
bir sofrada veya misafir tabaklarında herşeyin takım olmasından hoşlanırım, ben biraz hassasım yani bu konuda
yok eğer ben çok kalabalık olmam dersen de, bir 6 kişilik bir de 12 kişilik takımın olsun ama yine de mutlaka, ne kadar az olur desen de misafirin olur illaki, 8-10 tane hanım misafirin geldiğini düşün, 12 tane kaşığı veya çatalı kimseye yetiştiremezsin :112: kirlisi olucak, makinada olan olacak olacak da olacak
aile bireylerinin sayılarını da hesaba katarak sayıyı belirleyebilirim canıımm
aa yavruşum nerden aldın ki içinde tatlı kaşığı yok? :26:yaaa benim çatak kaşık olayımda günlük tabaklarım gibi serüvenee döndüüüü
bi 24 kişilik misafir çatal kaşık setim bi 6 kişilik günlük çatal kaşık takımım var ve onların tatlı kaşığı yok maleseffaynı takımdan 6 kişilik daha alsam tatlı kaşığı olayını napıcam farklı model alsam ayrı ayrı olucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?