Evet çok tatlılar yaa kocişim almış İstanbuldann
Sende güle güle kullan canım benimmm
inşallah canım yaa, hepimiz atlatalım hayırlısıyla bu kötü günleri...
geçmiş olsun tatlım
walla ben bursadayım canım, dikilen yerler var burada ama fiyatı hakkında bilgim yok
inşallah, hepimizin canım
ben de bu tarz bitane günlük aldım, ama tüllülerden de alacağım bitane...
hoşgeldin canım
hoşgeldinnnn
güle güle kullan canım cicilerini...
merhaba nasılsın canımm
Mrb Kızlar benim Dügünümde nasipse haziranda
Kesindegil kardeşinin askerdurumunada bağlı
Gelinlige nezaman bakmaya baslamalıyım simdi fiyatları dahamı uygun olur
sağol tatlım. kafam karışık iş durumuma. karar vermem gerekiyor bi teklif var. bir haftadır düşün düşün delirdim. sen nasılsın
hoşgeldin canım. hayırlı olsun. bakmaya başla tabiki. çünkü karar vermek çok zor oluyor. olabildiği kadar çok yer gezmeye çalış
bende iyiyim hafta sonu beyaz eşyalarımızı aldık ne zor ne yorucu işler bunlar bende diğer küçük ev aletlerini araştırıyorum ne alsam diye
Hayırlı olsun yeni işteklifin kafana takılan şeyleri düşünüyorsun sanırım allah hakkında hayırlısını versin canım
sağol tatlım. kafam karışık iş durumuma. karar vermem gerekiyor bi teklif var. bir haftadır düşün düşün delirdim. sen nasılsın
hoşgeldin canım. hayırlı olsun. bakmaya başla tabiki. çünkü karar vermek çok zor oluyor. olabildiği kadar çok yer gezmeye çalış
gülegüle kullan canım. valla çok zor. iş olayı deli ediyo beni. kararsızım böylemi devam etsem değiştirsemmiii of of. cuma günü gidip karar bildirmem lazım
Beyaz eşyalarınızı ne marka aldınız acabamerhaba nasılsın canımm
Ben eskişehirde yasıyorum burada bilinen yer seenek az aslında Birde ben hazır istiyorum üzerimde görüp begenip almak istiyorum
Sizle nasıl alacaksınız diktirecekmisiniz hazırmı alacaksınız
hayat zoorrrr
İstanbula veya ankarayadamı baksam acaba ben paramı ayırıp begenip almak İstiyorum Daha hiç biryer gezmedim ama hep sade modelleri seviyorumben tasarımcıyım. gelinliği ve damatlığı kendim hazırlıycam. hazır alman yada diktrmen farketmez canım. iyi araştırman lazım. olabildiği kadar çok model dene derim. hiç belli olmaz hangisinin üstüne nasıl yakışcağı. elinden geldiğince zaman ayır ve geniş geniş bak. sonra pişman olan çok oluyo kısa zamanlara sıkıştırınca
İstanbula veya ankarayadamı baksam acaba ben paramı ayırıp begenip almak İstiyorum Daha hiç biryer gezmedim ama hep sade modelleri seviyorum
Siz cok şanslısınız hayalinizdekini tasarlayıp onu Giyeceksiniz
Beyaz eşyalarınızı ne marka aldınız acaba
Biz daha almadık Buzdolabini samsung düsünüyorum
biz hepsini bosch aldık
buzdolabı
çamaşır
bulaşık
ankastre set
iyi tercih bence. bosch gerçekten çok güzel. bence en iyiler bosch ve simens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?