2012' de yazın evlenecekler

Evet çok tatlılar yaa kocişim almış İstanbuldann
Sende güle güle kullan canım benimmm

Tşk ederim cnmm

HoşbuLduk canımmmm =)

Mrb Kızlar benim Dügünümde nasipse haziranda
Kesindegil kardeşinin askerdurumunada bağlı
Gelinlige nezaman bakmaya baslamalıyım simdi fiyatları dahamı uygun olur

merhaba nasılsın canımm

sağol tatlım. kafam karışık iş durumuma. karar vermem gerekiyor bi teklif var. bir haftadır düşün düşün delirdim. sen nasılsın

Mrb Kızlar benim Dügünümde nasipse haziranda
Kesindegil kardeşinin askerdurumunada bağlı
Gelinlige nezaman bakmaya baslamalıyım simdi fiyatları dahamı uygun olur

hoşgeldin canım. hayırlı olsun. bakmaya başla tabiki. çünkü karar vermek çok zor oluyor. olabildiği kadar çok yer gezmeye çalış

bende iyiyim hafta sonu beyaz eşyalarımızı aldık ne zor ne yorucu işler bunlar bende diğer küçük ev aletlerini araştırıyorum ne alsam diye

Hayırlı olsun yeni işteklifin kafana takılan şeyleri düşünüyorsun sanırım allah hakkında hayırlısını versin canım

gülegüle kullan canım. valla çok zor. iş olayı deli ediyo beni. kararsızım böylemi devam etsem değiştirsemmiii of of. cuma günü gidip karar bildirmem lazım

Ben eskişehirde yasıyorum burada bilinen yer seenek az aslında Birde ben hazır istiyorum üzerimde görüp begenip almak istiyorum
Sizle nasıl alacaksınız diktirecekmisiniz hazırmı alacaksınız

Ben eskişehirde yasıyorum burada bilinen yer seenek az aslında Birde ben hazır istiyorum üzerimde görüp begenip almak istiyorum

ben tasarımcıyım. gelinliği ve damatlığı kendim hazırlıycam. hazır alman yada diktrmen farketmez canım. iyi araştırman lazım. olabildiği kadar çok model dene derim. hiç belli olmaz hangisinin üstüne nasıl yakışcağı. elinden geldiğince zaman ayır ve geniş geniş bak. sonra pişman olan çok oluyo kısa zamanlara sıkıştırınca

İstanbula veya ankarayadamı baksam acaba ben paramı ayırıp begenip almak İstiyorum Daha hiç biryer gezmedim ama hep sade modelleri seviyorum
Siz cok şanslısınız hayalinizdekini tasarlayıp onu Giyeceksiniz

İstanbula veya ankarayadamı baksam acaba ben paramı ayırıp begenip almak İstiyorum Daha hiç biryer gezmedim ama hep sade modelleri seviyorum
Siz cok şanslısınız hayalinizdekini tasarlayıp onu Giyeceksiniz

ankaraya yakınsınız tabi gidip gezebilirsiniz. istanbula gidebilirseniz de orası cennet zaten gelinlik bulamama imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…