2012' de yazın evlenecekler

=(
tatlım banka kartı ama alışverişte yapılıyormuş zaten gıtdıgıdyorda yazıyor banka kartyla alşverş yapıldına dair offffff çok istyodum o saati=(
ah kıyamam yaa yavrum beniimm

bu arada saatin markası var mı? resmini falan koysan belki buluruz nette başka bir alışveriş sitesinde, kapıda ödemeyle falan olabilir belki:26:

gasom stıckerlı saat yanlarında kelebek oluyor ama alamadım malesef ckta heves ettydm

selam herkeseee

yarın kayınvalıdeme kahvaltıya gıdıcem bende sevgılım bayılıyo dıye elmalı kurbıye yaptım..sımdıde ferıhaa ızlıyorum..sızler neler yapıyosunuz

selam herkeseee

yarın kayınvalıdeme kahvaltıya gıdıcem bende sevgılım bayılıyo dıye elmalı kurbıye yaptım..sımdıde ferıhaa ızlıyorum..sızler neler yapıyosunuz
selam canım...
eline sağlık...
bende hayat devam ediyor u izliyorum...
havale ile bı sıte bulsam ordanda alıcam ama gıtdıgııdyorda baya hesaplıydı kzlar 23 tl

kuzum yukarda da yazmıştım netvarium a bir bak orada oluyor stickerlı saatlerden kapıda ödeme yapılıyor.

selam kızlarr ben geldimm birz geç oldu ama arkadaşım yanımaydı onu yolcu ettim aşkuşumla konuştumm ve söz verdiğim cicilerimi göstermeye gellldimm bakalım beğenecek misiniz

Eklentiler

• $251120111402.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 15
  • $251120111403.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $251120111404.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 17
selam kızlarr ben geldimm birz geç oldu ama arkadaşım yanımaydı onu yolcu ettim aşkuşumla konuştumm ve söz verdiğim cicilerimi göstermeye gellldimm bakalım beğenecek misiniz

oy oy oy
ilkine bayıldıımmm
hepiciğini güle güle mutlu mesut tatlı tatlı giiyyy

yavyuuu süpeeerlermiş güle güle seksü seksü giy kuzuumm ilk morlu olana bayıldım helee

Teşekkür ederimm sedoşşçumm daha güzelleri senin olsun şekerim
Nişan fotolarımı yüklemeye çalışıcam slayttan alıp biraz işi uzun sürcek yani bu akşam olmazsa yarın eklerim

oy oy oy
ilkine bayıldıımmm
hepiciğini güle güle mutlu mesut tatlı tatlı giiyyy

Teşekkür ederim canımm benimm evet bende çok beğendim
Bide kızlar ben böyle altı bol modelli düşük bel puanlı pijama takımı bakıyorum ama bulamadım sizce nerde bulabilirim öle bişey :44:

kızlar nişanlma mesaj gelms şifre falan yazıyor kw... referans numaralı alşveriş için tek kulanmlk şifre hdc. falan bu nedmek oluyor içiö şişti kafayı yıycem ödeme yapılamadı demstı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…