=(güle güle kullan niyucuumm
evde kettle kullanmıyorum ama çeyizime tefal aldım
el süpürgesi içinse evde de fakir kullanıyoruz memnun olduğum için çeyizime de aldım :112:
canım düşünce kediye kolay kolay bişey olmaz da,
o şimdi yeni yeni büyüyor ya, oyun oynarken deli danalar gibi koşar sağa sola fırlayarak, çarpmıştır sert bir kenara köşeye
zedelemiştir, ondan ağrıyodur da dokundurmuyodur da :114:
ama veterinerin görmesinde fayda var tabi :114:
tatlım banka kartı ama alışverişte yapılıyormuş zaten gıtdıgıdyorda yazıyor banka kartyla alşverş yapıldına dair offffff çok istyodum o saati=(tatlım o kredi kartı değil sadece banka kartı olabilir öyle olursa ödeme yapılmıyordur.
genelde kredi kartıyla satış yapılıyor sitelerde.netvarium var benim bildiğim kapıda ödeme yapılan onu takip et istersen güzel şeyler geliyor bazen
ah kıyamam yaa yavrum beniimm
bu arada saatin markası var mı? resmini falan koysan belki buluruz nette başka bir alışveriş sitesinde, kapıda ödemeyle falan olabilir belki:26:
selam herkeseee
yarın kayınvalıdeme kahvaltıya gıdıcem bende sevgılım bayılıyo dıye elmalı kurbıye yaptım..sımdıde ferıhaa ızlıyorum..sızler neler yapıyosunuz
selam canım...selam herkeseee
yarın kayınvalıdeme kahvaltıya gıdıcem bende sevgılım bayılıyo dıye elmalı kurbıye yaptım..sımdıde ferıhaa ızlıyorum..sızler neler yapıyosunuz
havale ile bı sıte bulsam ordanda alıcam ama gıtdıgııdyorda baya hesaplıydı kzlar 23 tl
havale ile bı sıte bulsam ordanda alıcam ama gıtdıgııdyorda baya hesaplıydı kzlar 23 tl
selam canım...
eline sağlık...
bende hayat devam ediyor u izliyorum...
kuzum yukarda da yazmıştım netvarium a bir bak orada oluyor stickerlı saatlerden kapıda ödeme yapılıyor.
selam herkeseee
gasom huhuuuuben sipariş verdim o sabahlığı
anaaaaaammmm
kız ben unuttum onuuuu
aayy çok yakışıcak eminiimm
selam kızlarr ben geldimm birz geç oldu ama arkadaşım yanımaydı onu yolcu ettim aşkuşumla konuştumm ve söz verdiğim cicilerimi göstermeye gellldimm bakalım beğenecek misiniz
selam kızlarr ben geldimm birz geç oldu ama arkadaşım yanımaydı onu yolcu ettim aşkuşumla konuştumm ve söz verdiğim cicilerimi göstermeye gellldimm bakalım beğenecek misiniz
yavyuuu süpeeerlermiş güle güle seksü seksü giy kuzuumm ilk morlu olana bayıldım helee
oy oy oy
ilkine bayıldıımmm
hepiciğini güle güle mutlu mesut tatlı tatlı giiyyy
Teşekkür ederimm sedoşşçumm daha güzelleri senin olsun şekerim
Nişan fotolarımı yüklemeye çalışıcam slayttan alıp biraz işi uzun sürcek yani bu akşam olmazsa yarın eklerim
tamam tatlım,kendini sıkıntıya sokma ama eklemeyi de sakın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?