merhabalar kızlaaar
Lavntacım aslında bunlarda güzeller bak
merhaba cnm..hoşgeldinnn nasılsın bakalım...
al bendende o kadar ..aslında beğendiğim çok güzel koltuk takımı var açılmıyor bazasıda yok..ama gel gör aşkım gelse işten yorgun argın tv karşına geçip koltukta uzanamaz ..ama koltuk süper ötesi ben şimdi napayım bu koltuklar rahat ama açılmıyor benim beğendiklerimde hep bi problem..
koltuk için de cnm ben söyleyeyim sen bilirsin insanın içine çabuk ısınan olmadığından çok sevdiysen al tabiki öneri sadece benimki..
çeyiz içinde benimde çok eksiğim aslında gördükçe al liste yap bende çok öncelerden almıştım şimdi bişey aldığım yok..elim bi rahatlasın elektrik süpürgesi alıcam tost makinesi ailıcam
birde kızartma tenceresimi alsam yoksa fritözmü karar veremedim ben:26:sen ne düşünüyorsun
markası ne tatlım güzel bencede ama renk olarak bu renkleri beğendiğim halde mor koltuktan sonra acaba renklimi yapsam dedim
merhabalar kızlaaar
Mrb kızlar
Direksiyon sınavından geldim
vermiş olduğunuz güven duygusundan dolayı ve destek olduğunuz için tşk ederimmm
Sınavım güzel geçti sonu biraz fenaydı ama hocaya sordum kötüydüm galiba diye
Aslında o kadar da kötü degildin dedi.
Yani bu düşük puanla da olsa geçebileceğime işarettt
geçmiş olsun lilacım...
ne güzel nşanlın sizde falan kalıyor...yılbaşı için bende annemden izin istedim gdeyim diye iizn vermedi e bizimkide çok bozuldu bu duruma biz nşanlıyız artık evlencez güvenmiyorlarmı bana neden izin vermiyorlar dedi..bişey diyemedim bende hiçişeye aklım ermiyor biz daha rahat olalım laf söz olmasın diye nişan için acele ettik ama değişen bişey olmadı
kızlaaar birazdan düğüne gitces düğüne gitmeden uğrıyım dedim...bugün sözleşmeyi yaptık salonumuz tutuldu
yatak odamı 4000den 2200 yapıyo özel tasarım beyaz renk ama damarlı ahşap olcak....yemek odası renklerinide bitince gösteririm
merhaba kızlar. ne var ne yok nasılsınız görüşmeyeli
HoşgeLdin havincimmiyiyiz şükür ne oLsun seni sormaLı sende ne var ne yok?
selam kızlar bende 2012 mayıs ayında evlenecek olanlardanım.yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladım balayı için otel araştırıyordum antalya manavgat royal atlantis oteli hakkında düşünceniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?