2012' de yazın evlenecekler

Canım bnmde aklım gecen gösterdiği koltukta kaldı açılıyo o ama pahalı
Bilmiyorum yaa napıcam yarın yine bakıcaz bi kaç yere artık karar vermemiz gerekiyo içim şişti mobilya bakmaktan
Benimde liste yapmam lazım lavantacım doğru söylüyosun ayrıca gecen bi mağazada derin kızartma tencersi gördüm çiçekliydi çok beğendim içi teflonmu neydi yeni çıkmış taçındı galiba öle alırım die düşünüyodum ama fritözler nasıldır acep kullanışlı mıdır ki :44:

markası ne tatlım güzel bencede ama renk olarak bu renkleri beğendiğim halde mor koltuktan sonra acaba renklimi yapsam dedim

canım markasını bilmiyorum ikitellide masko die bi yer varmış sırf mobilya satan mağazalarla dolu onun sitesinden buldum gerçi biraz pahalı biyermiş

lavantacım bak bunuda göstermiştim kızlara rengi hoşuna gider belki buda istikbalin fiyatı 3.220 Tl olması lazım

Eklentiler

• $colorado-klt-tkm-manchester-mor.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 25
cnm yazamadım...bende senin ilk gösterdiğin 3,700 tl olan koltuk takımını beğenmiştim aşkımada gösterdim hatta oda beğendi..ama moru beğenmedi yaa ..senin eklediğin cnm koltuğun modeli hoşuma gitmedi yani öyle düünmüyorum ne bileyim çok fikrim değişiyor nasıl beğenicem bilmiyorum..

sedoss bende iyiyim cnm..aşkımla şimdi koltukda fln konuşuyorduk tv ünitesi fln dedim biz tv ünitesi almıcaz ki dedi nasılyani dedim o yok bu yok ben iki tane minder getireyim onda oturalım o zman dedim.nasıl gülüyor yandımm ben anlaşıldı kanser olurum evlenene kadar dedim..evimin ben çok güzel olmasını istiyorum sen istemiyormusun dedim istiyorum istemez olurmuyum dedi bende hiç belli etmiyorsun dedim öyle gülüştük ...korkmaya başladım yaa sevgilik süper harika da evlilik yolu pek engebeli..allah sabır versin.

Mrb kızlar

Direksiyon sınavından geldim
vermiş olduğunuz güven duygusundan dolayı ve destek olduğunuz için tşk ederimmm
Sınavım güzel geçti sonu biraz fenaydı ama hocaya sordum kötüydüm galiba diye
Aslında o kadar da kötü degildin dedi.
Yani bu düşük puanla da olsa geçebileceğime işarettt

çok sevindim cnm ..genelde pek bırakmıyorlar zaten..için rahat etsin sonçlar çıkınca habrdar edersin artık

SeLammm kızLaaar...

Dün adLiyeden geLdikten snra regL oLdum bütün gün yattım haLa da ağrım var off :S
Akşama nişaNLım geLicek bizde kaLıcak büyük ihtimaL kesin beLLi değiL ama...yarın da geLinLik bakmaya gidebiLiriss belKiimmm...

Pinkimmm inşş geçersinn yaa kuzumm...

geçmiş olsun lilacım...

ne güzel nşanlın sizde falan kalıyor...yılbaşı için bende annemden izin istedim gdeyim diye iizn vermedi e bizimkide çok bozuldu bu duruma biz nşanlıyız artık evlencez güvenmiyorlarmı bana neden izin vermiyorlar dedi..bişey diyemedim bende hiçişeye aklım ermiyor biz daha rahat olalım laf söz olmasın diye nişan için acele ettik ama değişen bişey olmadı

kızlaaar birazdan düğüne gitces düğüne gitmeden uğrıyım dedim...bugün sözleşmeyi yaptık salonumuz tutuldu
yatak odamı 4000den 2200 yapıyo özel tasarım beyaz renk ama damarlı ahşap olcak....yemek odası renklerinide bitince gösteririm

SağoL canım benimmm...EvLerimiz uzak oLdugu için nişanLım da çaLışıo maLum iş çıkışı bize geLio 9u buLuo geLmesi..1-2 saat otursa ondan snra da dönmesi zor oLuo o yüzden bizimkiLer kaLMası için ısrar edio..2-3 kere kaLdı bizde öLee =) Ama bu akşam geLemiomuş yaa üzüLdümm =( Yarın için pLan yapıoruz bakaLım kuzenınden hbr bekLıorus geLinLik bakmaya gıdıcez Fatihe...
SevgiLiyken biz daha çok görüşüoduk yaa daha rahattık vaLLa...Şimdi nişanLı oLunca daha dikkat ediLio aiLeLer tarafından...Biz bütün yıLbaşı geceLerini beraber geçirdik tabii annem idare edıodu babama bi şekiL kuzenLer seferber oLup ikna çaLışmaLarı fLn pembe yaLanLar BakaLım bu yıLbaşı ne oLucak :44:

HayırLı oLsun kuzummm

selam kızlar bende 2012 mayıs ayında evlenecek olanlardanım.yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladım balayı için otel araştırıyordum antalya manavgat royal atlantis oteli hakkında düşünceniz nedir?

otel hakkında bir bilgim yok. hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…