2012' de yazın evlenecekler

Ama ama ablaa napimm fenalık geçircem cidden kafamda bir sürü şey var almam gereken takıntılı biri olaraktan cinnet durumuna gelmem yakındır

Canım herkes nişanlı herkesin alacağı şeyler var
sakin sakin halledicez burada fikirler alıcaz paylaşıcaz tamamlıycaz işte
mujuxx sakinnnn

yakında manşetlerde çeyiz cinneti geçirip nişanlısını vuran e.y (21) açıklama yaptı pişmanım aşkitom böle olsun istemezdim
görürseniz bilin ki o benim

kızlaar gitdi gidiyora uye oluyorumda cep num ıstıyor guvenlı dımı? :S
neden ıstıyor sureklı kampanya mesajları gelmesın delırırım yoksa

aldım canım almazmıyım bütün beyaz eşyalrımı küçük ev aletlerimi çatal bıçak tencere yemek takımı v.s aldım dün nişanlım tilivizyonumuzu aldı oturma grubu bakıyoruz onları alcaz bu yakında

ama ıvır zıvır bir sürü eksiğim var daha

ohhh hemen hemen herşeyi almışsınız daha ne bizim sadece beyaz eşyamız var o kadar

Aaa dün aldıklarımıda eklemedim demi bennn limangodan aldım onlarıda hemencik ekliyorummm
güle güle kullan niyucuumm

Su ısıtıcı katlle alıcam marka önerisi
birde el süpürgesi için önneri istiyorum...
evde kettle kullanmıyorum ama çeyizime tefal aldım
el süpürgesi içinse evde de fakir kullanıyoruz memnun olduğum için çeyizime de aldım :112:

kızlar küçük kedimin ayağına ve kalçasına bişey olmuş düştümü acaba:s
hiç dokundurmuyor yuruyemıyorda.
canım düşünce kediye kolay kolay bişey olmaz da,
o şimdi yeni yeni büyüyor ya, oyun oynarken deli danalar gibi koşar sağa sola fırlayarak, çarpmıştır sert bir kenara köşeye
zedelemiştir, ondan ağrıyodur da dokundurmuyodur da :114:
ama veterinerin görmesinde fayda var tabi :114:

kızlar deli oldum beğendiğim bi duvar saati var onu alıcam ama kredi kartı kullanmıyorum nişanlımda dedıkı benım kartdan al askım dedi ama askerıye cıkarmıs ziraat bankası kartı istedıgım saat gıtdıgıdıyordan ama malesef ödeme yapılamıyor dıyor :S havale ıle alabılcegım bı yer yokmu kzlar

Bu arada kedımın kalçasında sorun var kızlar=(( sanırım kapı çarpmış kapının agzındayms babamda acınca=((((
tuvaletınıde yapamıyor o yuzden yuruyemıyoda yarın vet götrcez offff offffffffffff

tatlım o kredi kartı değil sadece banka kartı olabilir öyle olursa ödeme yapılmıyordur.
genelde kredi kartıyla satış yapılıyor sitelerde.netvarium var benim bildiğim kapıda ödeme yapılan onu takip et istersen güzel şeyler geliyor bazen

ah kıyamam yaa yavrum beniimm

bu arada saatin markası var mı? resmini falan koysan belki buluruz nette başka bir alışveriş sitesinde, kapıda ödemeyle falan olabilir belki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…