Ama ama ablaa napimm fenalık geçircem cidden kafamda bir sürü şey var almam gereken takıntılı biri olaraktan cinnet durumuna gelmem yakındır
nişanlımda kart varmış şimdi konuşuyorum ama o kartla alabılıyomuyum kızlar ziraat ?
askeriyede cıkarılmış alışverişte yapılıyor sanırım dedı nişanlım
hahahahhaha ALLAH seni
cnm sen hc bsey almadnmı çeyıze alırsın ufak tefek
Canım herkes nişanlı herkesin alacağı şeyler var
sakin sakin halledicez burada fikirler alıcaz paylaşıcaz tamamlıycaz işte
mujuxx sakinnnn
yakında manşetlerde çeyiz cinneti geçirip nişanlısını vuran e.y (21) açıklama yaptı pişmanım aşkitom böle olsun istemezdim
görürseniz bilin ki o benim
kızlaar gitdi gidiyora uye oluyorumda cep num ıstıyor guvenlı dımı? :S
neden ıstıyor sureklı kampanya mesajları gelmesın delırırım yoksa
ben çok şey aldım kampanya felan meajı hiç gelmedi
sadece bir sorun olduğun da sana ulaşmaları için başka biri göremez
nişanlımda kart varmış şimdi konuşuyorum ama o kartla alabılıyomuyum kızlar ziraat ?
askeriyede cıkarılmış alışverişte yapılıyor sanırım dedı nişanlım
hahahahhaha ALLAH seni
cnm sen hc bsey almadnmı çeyıze alırsın ufak tefek
aldım canım almazmıyım bütün beyaz eşyalrımı küçük ev aletlerimi çatal bıçak tencere yemek takımı v.s aldım dün nişanlım tilivizyonumuzu aldı oturma grubu bakıyoruz onları alcaz bu yakında
ama ıvır zıvır bir sürü eksiğim var daha
ohhh hemen hemen herşeyi almışsınız daha ne bizim sadece beyaz eşyamız var o kadar
güle güle kullan niyucuummAaa dün aldıklarımıda eklemedim demi bennn limangodan aldım onlarıda hemencik ekliyorummm
evde kettle kullanmıyorum ama çeyizime tefal aldımSu ısıtıcı katlle alıcam marka önerisi
birde el süpürgesi için önneri istiyorum...
canım düşünce kediye kolay kolay bişey olmaz da,kızlar küçük kedimin ayağına ve kalçasına bişey olmuş düştümü acaba:s
hiç dokundurmuyor yuruyemıyorda.
kızlar deli oldum beğendiğim bi duvar saati var onu alıcam ama kredi kartı kullanmıyorum nişanlımda dedıkı benım kartdan al askım dedi ama askerıye cıkarmıs ziraat bankası kartı istedıgım saat gıtdıgıdıyordan ama malesef ödeme yapılamıyor dıyor :S havale ıle alabılcegım bı yer yokmu kzlar
Bu arada kedımın kalçasında sorun var kızlar=(( sanırım kapı çarpmış kapının agzındayms babamda acınca=((((
tuvaletınıde yapamıyor o yuzden yuruyemıyoda yarın vet götrcez offff offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?