kızlar nişanlma mesaj gelms şifre falan yazıyor kw... referans numaralı alşveriş için tek kulanmlk şifre hdc. falan bu nedmek oluyor içiö şişti kafayı yıycemödeme yapılamadı demstı ama
ilk defa kullanılıyor ya kart ondan gelmiştir o şifre..
selam kızlarr ben geldimm birz geç oldu ama arkadaşım yanımaydı onu yolcu ettim aşkuşumla konuştumm ve söz verdiğim cicilerimi göstermeye gellldimm bakalım beğenecek misiniz
harıka cok begendımmmmmmmmmm tatlım gulerek gıy
harıka cok begendımmmmmmmmmm tatlım gulerek gıy
selam kızlarr ben geldimm birz geç oldu ama arkadaşım yanımaydı onu yolcu ettim aşkuşumla konuştumm ve söz verdiğim cicilerimi göstermeye gellldimm bakalım beğenecek misiniz
inşallah lamelifcimm..
akşam annem komşuları çağırdı havluları dantelleri diktik...
30 ad. dantelli havlu
30 ad. patik_çetik
7 ad.sexsi gecelik
4ad. şort takım
tayt elbise (günlük)
yemek takımı misafir için
çelik tencere
teflon tencere
çaycı
ütü
belndir
çatak-bıçak takımı
6 kişilik çatal -kaşık saplı
kristal takım
2 ad. yorgan
2 ad.uyku seti
3 ad. battaniye(hatta 4 de ev küçük almıcam)
4 ad nevresim
1 ad pike
1 ad dantelli pike
1 ad dantelli nevresim
yatak örtüsü
bornoz takımı
tahta kaşık
erxak kaşığı
silikon yumurta fırça
sarımsak ezeceği
2 i borcam
2 takım kase
1 tkm su takımı
2 ad.sıvı sabunluk
bunlar var kızlar daha eksik çok kek kalıpları falan istiyorum ama düşünüyorum evim 1 artı 1 olursa ben bunları nereye koyacağım hepsi göüzümde büyücekçok stresli yaa düşünüyorum şimdiden evimde koli koliüsttünde hiç olsun istemiyorum.
Sen beni beğenmiyorsunuz
ya pahalımıdır en kötüsü yatak olmaması hani isnalrı tek tek yatırsam ayıp mı olur bilemiyorum..allahım ne zor ya kendi zevkine göre değilde misafire göre kullanışa göre ara bul bulabilirsen..
senin eklediğin koltuk takımı sanırım açılıyor hatta bazası bile vara benziyor..cnm ama o kolları tahta ya bıkarsın benden sana tavsiye kolları demir tahta alma inan kuzenim tahta kenarları aynı seninkisi gibi kullanıyor çizilmeler var ve toz olayı bıkarsın bizim evdede demir var ıslakla siliyorsun su izi kuru toz topluyor hiç pratik değil..
Evet canım sanırım biraz pahalıydı bunun tahtası sadece üstünde ya hani oymalı flan olsa bnede istemiyorum çünkü bizim evdekide öyle bunun sdace üstünde var ve açılabilir olduğu için istiyorum ençok yatak olarak kullanılabiliyo ne var sanki herşeyi düşünmek zorunda olmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?