2012' de yazın evlenecekler

rosaaaaa :)) bakma öyle online göründügüme isim olmazsa göz atip geri indiriyorum pencereyi :)
Gelene kapımız açık topiğimize ayak uydurdugu surece dıyıp bu soğuk havayı dagıtalım artıkınn diyorum sizi seviyolarum yavrularım

neler neler konusulmus üzüldüm valla en güzelini demissin ellerine saglik :)

biz burda hastalığımızıda kavgalarımızıda mutluluğumuzuda mutsuzluğumuzuda biliris gelemedğim günler geriden okumaya başlar arkadaşlarım neler yaşamışlar naapmışlar bakarım...ama bazılarınız gelip sırf kendi derdini yazıp çıkıyo hiç bişe okuma zahmetine bile girmiyo....rosam ben ve biçook kişi bunu anlatmaya çalışıyos.....

Gasom cok dogru bişeye degindi maşallahhh nazar degdi sanırım neyse herkes alması gerekn msj aldı sanırım ilenler bilmeyenlere iletir bizimle kafasını uyan kalır uymayana topik cokk
kuzuumm Allah ın izniyle bize nazar değmez de, topiğimize accuk değmiş olabilir onun için yapıştırıverelim nazar boncuğunu

beni unutmadığın için tşkkk ederimmm gasommmmm

iyi ki geri döndünüzzzz

rosammm tatlım ağzına sağlıkkk

Kuzummmmm benim yaaa walla hep kulaklarını cınlatıyoruz keske rosamda olsa die hep sana üzüldüm yanlız kaldın die neyse köyümüze geri döndük
aynen valla, dedik ki, hadi gelin köyümüze geri döneliiimm, fadime nin düğünün de halay çekeliiimm tey tey tey tey

Son düzenleme:
canlarımmm yaaaa hepiniz hoş geldinizzzz

iyi ki geldinizzzzzzzz çok sevindimmmm çokkkkk

hepinizi kardeşim gibi görüyorummm

iyi günümde kötü günümde hep yanımda oldunuzzz

rabbim bozmasınn inş..

bende iyi gününüzde ve kötü gününüzde destek olmaya

sadece kendi dertlerimi anlatıp kaçmadan diğer insanların fikirlerine de saygı göstermeyeee

onlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya

ay benim nişanlım şunu aldıı... ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek gibi alakasız abuk subuk konular konuşup ..

olmayan paramla hava atmadan bu topikte sizlerle yazşımaya devam edeceğime söz veriyorummm

kuzucuuum bizde seni seviyos...
istesekte biz öle olamayıs zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…