2012' de yazın evlenecekler

söz yavrum söözzz

ayrıca koptum yemin ediyorum yaaa,
""ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek""

Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn

teşekkr ederim gasommmm senin için öle olduğumu söylemen inan çok mutlu etti beni ama yine duygusala bağladım sanırım ben ağladım ağlıcam
bazı arkadaşlarımdan sezmiştim bazen bende sınırı aşıyorum sanırım rahatsızlık verdiysem kırdıysam özür dilerim herkestenn ..

beni seviyonuz mu??

sorulur mu çokk seviyorummmm ... hepiniziiii ....

nyummm bağrıma basacam seni ama çok şey kaçırmışsın ben sana diiimmmmm

Bak düzgün davranıyorum ama yeter artık ya laf atıp durma çocuk gibi biz kendi aramızda konuştuk bitti sana niye batıyorsa artık anlattıklarım ayrıca gelinliğimin parasına laf ediyorsun da ben durduk yere mi söyledim görgüsüzler gibi?sordular söyledim ayıp ya ayıp anladık çok seviyorsunuz birbirinizi kardeşsiniz falan da tamam o kadar insan var burada düzgünce anlatıyorlar senin ettiğin laflara bak.

amiiiiin

kuzum bu msjı yollucak son kişilerdensin duymım bidaaa

anammm topiğimizinn duygusal kızııııı

sevinçten gözleri yaşardı Elifiminnnnn

nen gel beee gellll seni de bağrıma basam ben

ne gerek var atıp tutmaya,,,sallamadan yavaştan gel arkadaşşş ,adam gibi paylaşım yapıyosan yap..

Pinkimm benim yaaa bu mesjı anlayan Bİ ZAHMETTT ARTIK ANLASINNN Her nekadarrrrrrr kendisi şimdi coook uzaklarda süpermeninlee masallar ülkesinde olsadaa biraz kendine gelir gercek hayata döner bizim seviyemize yetişir aminnnnnnnnnnnnnn

anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün

lafı sen niye kapıyosun ki asıl alınması gereken bile gülüp geçerken
ayrıca bizim sevgi bağımız kardeş gibi görmemiz seni niye bu kadar rahatsız etti
o cümleleri ettiği kişi bu kadar aşikarken kendinin bu cümleleri kurman çok garip

şşşşş saçmalama yieevrrruumm

veleddamin amin

anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün

ececim evet kardeşiz ama devam edersen hepimiz birden kırıcı olcaz .. Ki hiç istemem kimseyi kırmak LÜTFEN !!!

amiiiiin

kuzum bu msjı yollucak son kişilerdensin duymım bidaaa

Tamam canımm kızma

anammm topiğimizinn duygusal kızııııı

sevinçten gözleri yaşardı Elifiminnnnn

nen gel beee gellll seni de bağrıma basam ben

oyyy bidenemmm kurban olurum sana

nyummm bağrıma basacam seni ama çok şey kaçırmışsın ben sana diiimmmmm
Walla kacırtanlar sagolsn hem onların hızına yetişemiyorum ben kii pinkim sen bana biara özet geciver kusummm

hahahah hakket ya birde öyle bir yanı vardı dimii

batan fln derken???

ben sana daha önce gereken cvbı vermişdim yarası olan gocunurr.. farkındaysan seni daha önce hiç muhatap almadım almıcamda

sen ne yüzsün bir kız çıktın yaaa

Son düzenleme:
sen niye alındın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…