2012' de yazın evlenecekler

aha anladım sımdı canım gelen gıdenı kontrol edıyorsun ozaman :1:

aynen öyle olur bısı sorcam canım ya bu yataklar 170 2 metremı oluyor yoksa 2 220 mı olur sen nasıl alıyorsun nevresımlerını
canım benim nevresim takımlarım taç
çift kişilikleri 2x2.20

owwww gez yaa dugune ne kalmıs hep ders stresı bıjologi bıtırmıssın ne guzel senı havada kaparlar

ne bılıyım sedoşum aslında söyle ferahh bı alana gecsen elıne o testlerı kıtapları alsan bu ısı cözersın sen

ızleyın ızleyın sozounu basaltıyorlar bugun kac haftadır bugunu beklıyorum:66:

ahh canım ya keşke senin dediğin gibi havada kapsalar nerdeeee,burası Türkiye,yurtdışında olsam kıymetimiz bilinirdi de:59:
yazın hiçbirşey yapmadım ya ders namına,kpss sınavından sonra..şimdi daha ders temposuna giremedim,zor geliyor galiba hep yarın yarın diyorum ama inş.yarın başlamalıyım:31:
çeyiziminde çoğunu banyo takımlarım,fırın ve çamaşır makinesi dışında,herşeyi aldım ama kız çeyizi ya illa alacak bişeyler buluyorum,evden çıkana kadar bitmeyecek galiba :97:

canım benim nevresim takımlarım taç
çift kişilikleri 2x2.20

aha anladım bende öyle alırım buyuk bır ıhtımal senınkı hangı takımı tutuyor

ben galatasarayın nevresım takımını almayı dusnuyorum sımdı alkapıda.com sıtesındeyım

bakıyım reklamlarda gördum hosuma gıden olursa alırım :1:

ahh canım ya keşke senin dediğin gibi havada kapsalar nerdeeee,burası Türkiye,yurtdışında olsam kıymetimiz bilinirdi de:59:
yazın hiçbirşey yapmadım ya ders namına,kpss sınavından sonra..şimdi daha ders temposuna giremedim,zor geliyor galiba hep yarın yarın diyorum ama inş.yarın başlamalıyım:31:
çeyiziminde çoğunu banyo takımlarım,fırın ve çamaşır makinesi dışında,herşeyi aldım ama kız çeyizi ya illa alacak bişeyler buluyorum,evden çıkana kadar bitmeyecek galiba :97:

kız çeyizi işte canım benim ya, ıncığı cıncığı bitmez ki
erkek olsan, 2-3 prç beyaz eşya, 2-3 tk mobilya, halı-perde hooop bitti
bizimki öyle mi?
e yaptığımız listeler malum, ellisekizbin türlü şey var :9::9:
o yüzden de al al bitmiyo :9::9:

ya pipetli bardaklarımı alamadımmmmmm:18::18::18::18: 2.bayisine gıtdım kalmamıştı 1.bayisinede uğrayamadım:61::61:

çeyiziminde çoğunu banyo takımlarım,fırın ve çamaşır makinesi dışında,herşeyi aldım ama kız çeyizi ya illa alacak bişeyler buluyorum,evden çıkana kadar bitmeyecek galiba :97:[/QUOTE/

yarın baslarsın ya nasıl olsa daha zamanın var.

zaten yazın yerımızde oturamıyordukkı cok sıcaktı havalar

ınsan ancak dersı sonbahara dogru calısabılır sıcakta ders calısmak cok zor:84::84::84:

ben senın aztıgın topicıne baktım cok guzel ceyızların var:nazar: allah gule gule kullandırmayı nasıp etsın

öyle ya emınım hepımız evlenınce bıle ıhtıyaclarımız hemen bıtmez.

çeyiziminde çoğunu banyo takımlarım,fırın ve çamaşır makinesi dışında,herşeyi aldım ama kız çeyizi ya illa alacak bişeyler buluyorum,evden çıkana kadar bitmeyecek galiba :97:[/QUOTE/

yarın baslarsın ya nasıl olsa daha zamanın var.

zaten yazın yerımızde oturamıyordukkı cok sıcaktı havalar

ınsan ancak dersı sonbahara dogru calısabılır sıcakta ders calısmak cok zor:84::84::84:

ben senın aztıgın topicıne baktım cok guzel ceyızların var:nazar: allah gule gule kullandırmayı nasıp etsın

öyle ya emınım hepımız evlenınce bıle ıhtıyaclarımız hemen bıtmez.
valla ne biliim dershaneyle birlikte başlarım diyordum pzt başladı dershane ama ben hala yerimde sayıyorum,nasip bakalım:31:
bu arada çeyizlerim için söylediklerinden dolayı teşekkür ederim canım benim,amin inşallaaaah:54::16:

Back
X