owww hemde nasıl![]()
adamımın aklını başından alacağım diyorsun yani

güle güle giy cicilerini canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
owww hemde nasıl![]()
eh işte cnm ya akşam annem babam dışardaydık yemeğe falan gıtdık sütünü içirdim çıktım evden baya yaramaz az büyüse... Maşalllah şafağına hadı bakalım 11 gun sonra gelsın 1oolerinben demın yazmstm ama cıkmamıs sayfada:44:
ıyız canımın ıcı valla cok sevındım kedıcıge anlasılan yormamıs senı bugun
keyfın pek yerınde bızım şafak 211
sen nasılsın?
tamam anlaşılmıştır efendim:13:
amınn..
ınsallah sende kpss ye bıran an önce adepte olursun
inşallaaaaaah kuşuuum yaaa...![]()
iyi aksamlar kızlar nasılsınız
owww hemde nasıl
neeeeeeeeeeeeeeee süprizmiiiiiiiiiiiiiiiiine suprızı kız
![]()
adamımın aklını başından alacağım diyorsun yani
güle güle giy cicilerini canım![]()
iyi akşamlar canım,iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
ben de bugün en kırmızısından şey aldım ımmmmmmmm bu sallladığımdan aldım :92: :92:![]()
ben de bugün en kırmızısından şey aldım ımmmmmmmm bu sallladığımdan aldım :92: :92:![]()
vaaayyy süper şekerrr :112::112:aayy sormaa yaa çarşamba günü doğum günü benim bitanecik nişanlımın her sene farklı bişiler mutluka yaparım 5 senedir artık bi klasik haline geldi
bu senede değişik bişi geldi aklımatüm arkadaşlarını en yakın oldukları ilkokul arkadaşları falan tek tek kameraya alıyorum onun hakkında bi kaç bişi söylemelerini istiyorum içlerinden geldikleri gibi konuşuolar yarında bütün gün arkdaşlarıyla onun için çekim yapıcam pazar günü montaja verip hepsini birleştircek
ortaya bi video çıkıcak tabi o videonun sonunda benimde bi çekimim olcak ona nasıll
![]()
aayy sormaa yaa çarşamba günü doğum günü benim bitanecik nişanlımın her sene farklı bişiler mutluka yaparım 5 senedir artık bi klasik haline geldi
bu senede değişik bişi geldi aklımatüm arkadaşlarını en yakın oldukları ilkokul arkadaşları falan tek tek kameraya alıyorum onun hakkında bi kaç bişi söylemelerini istiyorum içlerinden geldikleri gibi konuşuolar yarında bütün gün arkdaşlarıyla onun için çekim yapıcam pazar günü montaja verip hepsini birleştircek
ortaya bi video çıkıcak tabi o videonun sonunda benimde bi çekimim olcak ona nasıll
![]()
aayy sormaa yaa çarşamba günü doğum günü benim bitanecik nişanlımın her sene farklı bişiler mutluka yaparım 5 senedir artık bi klasik haline geldi
![]()
eh işte cnm ya akşam annem babam dışardaydık yemeğe falan gıtdık sütünü içirdim çıktım evden baya yaramaz az büyüse... Maşalllah şafağına hadı bakalım 11 gun sonra gelsın 1oolerin
![]()
![]()
![]()
eğlenirim tatlımm yaz gidio artık bi veda edelim yaza dedikoooo piknik hee, bizim yerimize de eğlen kıızz![]()
şansa bak yaaa
ben sevdıgımı uc aydır göremıyorum askerde olunca, sen ev dösuyorsun pıknıge gıdıyorsun masllah masallah allah bundan gerı koymasın
bende ıyım canım öyle beyaz showun baslamasını beklıyorum![]()
hahaha alemsin![]()
bende dekolte atlet aldım sırf dantel bi cart pembe bi de kırık beyaz,senin şu salladıkların olmadan üstüme onları giyip altıma da string giyinceee adamım çıldıracak eminim hahahahahhaa....![]()
hahahhahahah ALLAH senihahaha alemsin![]()
bende dekolte atlet aldım sırf dantel bi cart pembe bi de kırık beyaz,senin şu salladıkların olmadan üstüme onları giyip altıma da string giyinceee adamım çıldıracak eminim hahahahahhaa....![]()
anaaammm
vaaayyy süper şekerrr :112::112:
5olılere az kaldın dıyceksın kuzuohh ne guzel evde yemekle ugrasmamıssınız canım
ınsallah cnım gecsın 11 gun bakalım az kaldı benımde
bakıyorum da yavas yavas kedıcıkle anlasmaya baslamıssınız
senınde 40 lara az kaldı![]()