inşallah tek azimle olmuyor,şansta lazım,dua et canım sende arada aklına gelince olur mu,sedosh atansın hayırlısıyla de olur mu?![]()
tabiki canım benim unutmam aklıma her geldiğinde senin için de dua ederim:93::93: ya olacak ya olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tek azimle olmuyor,şansta lazım,dua et canım sende arada aklına gelince olur mu,sedosh atansın hayırlısıyla de olur mu?![]()
bu fırsatların çoğunu sürekli tekrarlıyorlar canım
dediğim gibi, açıklama sayfasında siparişi nasıl vereceğin yazıyor![]()
tabiki canım benim unutmam aklıma her geldiğinde senin için de dua ederim:93::93: ya olacak ya olacak![]()
ara tabi, en kötü ihtimalle neticede müşteri hizmetleri, nasılsa yardımcı olurlartamam canım çokk saol arıyayım bakalım yarın..
çok üptüm bacım, görüşürüz yarınkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlariyi geceler. yarın görüşürüz inş.
![]()
iyi geceler canım kusura bakma şimdi gördüm,askerimle konuşuyordum da.. kendine iyi bak,öptüm kocamaaaankızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlariyi geceler. yarın görüşürüz inş.
![]()
Allah ım, sedoşumuzun hayırlısıyla başarılı bir sınav geçirip, istediği vakitte, dilediği yere atanmasını sağla, onu bütün işlerinde muvaffak kıl Ya Rabbi, Amiinnn!!![]()
ooo rosam keyfin yerine gelmiş bakıyorum, oohh maşallah![]()
Selam kızlar nasılsınız ? kısa bi özet geceyım cok ama cok uyksuzum ama emınımkı uyuyamıycam.... Bildiğiniz gb dün 1 yavru kedi daha bıraktılar gözleri kapalıydı gözlerıne ılac sürdüm pamukla süt içirmeye çalıştım pek içmedi eve alamadım artık ınsanlar ıyılıgımızı su istimal etmeye başladı...moralim pek yerınde değil anlıycanız nişanlımla konuşup gelicem
Ay aamiiiinnn!iyi geceler canım kusura bakma şimdi gördüm,askerimle konuşuyordum da.. kendine iyi bak,öptüm kocamaaaan
ayy canım benim çok teşekkür ederim,Allah'ım duy arkadaşlarımın ve benim sesimi
bende size dua edeyim canlarım benim;Allah'ım bu güsel insanların bütün dileklerini kabul et,tez vakitte sevdicekleriyle kavuşmalarını,birlikte mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir gelecek geçirmelerini nasip et Yarabbim...Amiiiiin!
e gelsin o zaman obaaaaaaaaaayyy aslındaa hiç yoktaaa azıcık oynayayım gelsin bariiii....
ah çağlam yaaa, bu durumda ne denir bilmem ki, Rabbim sana güç kuvvet versin, insanlara da vicdan merhamet..Selam kızlar nasılsınız ? kısa bi özet geceyım cok ama cok uyksuzum ama emınımkı uyuyamıycam.... Bildiğiniz gb dün 1 yavru kedi daha bıraktılar gözleri kapalıydı gözlerıne ılac sürdüm pamukla süt içirmeye çalıştım pek içmedi eve alamadım artık ınsanlar ıyılıgımızı su istimal etmeye başladı...moralim pek yerınde değil anlıycanız nişanlımla konuşup gelicem
selam canım...iyiyim kendi adıma sen sanırım üzgünsün,askerinle konuş azcık moralin yerine gelsin inş.![]()
Ay aamiiiinnn!
e gelsin o zaman obaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ah çağlam yaaa, bu durumda ne denir bilmem ki, Rabbim sana güç kuvvet versin, insanlara da vicdan merhamet..
![]()
kızlar her yerim ağrıyor . ALLAHIM yardımcısı olsun tüm hayvanların. Çok kafaya taktım kendimide çok üzüyorum
canım lütfen üzme kendini, bütün sahipsiz hayvanlarla ilgilenemezsin,
bak biraz gerçekçi olalım
şöyle düşün, hayvanlar bizden daha farklı ve daha dayanıklıdır,
1 haftalık bir kedi yavrusunu sokağa bıraksan kendi kendine yaşama ihtimali vardır
ama bir bebeğin böyle bir şansı asla yoktur
yani hayvanlar sokak ve doğa şartlarına alışkın olarak güdülenmiş olarak doğarlar
elbette elimizden geldiğinde sahipsiz yavru bulduğumuzda bakalım büyütelim kendi kendine yaşayabilecek duruma getirelim (ki sana birkaç örnek vermiştim biliyorsun bizde de var böyle yavru kedi durumları, yani senin halinden en iyi anlayanlardan biri ben olurum, hiç kıyamam o yavrulara )
ama işte gerçekçi olmak lazım, eğer her sokakta kalan yavru kedi için oturup dertlenemeyiz ki, sokağa terkedilmiş bebekleri de düşünüp kahrolalım o zaman
e olmaz ki be güzelim..
dert sahibi yaptın kendini, yapma lütfen, yazık sana da..
bak kaç gündür bi keyifli muhabbet edemedik seninle
hadi topla kendini biraz lütfen canım arkadaşım benim
canım biz şöyle düşünüyoruz,İkea'dan tv masası,raflar ve kitaplık alıp kendi tv ünitemizi kendimiz oluşturacağız onlar beyaz olcak,köşe takım alacağız siyah kırmızı beyaz tonlarında ya da sadece siyah-kırmızı yere halı yine o renklerde.o şekilde düşündük.çilekli kofret diye bir arkadaş var onun ev topici benim yapmak istediğim oturma odasını yansıtıyor az çok. ama sen beyaz istemiyormuşsun:26:acabaa oturma odasını ne renk yapsam yaaa:97: her yeri beyaz yapıcam oturma odamda zorlanabilirim beyaz yaparsam.. sizler ne düşündünüss canlar:97::97:
canım biz şöyle düşünüyoruz,İkea'dan tv masası,raflar ve kitaplık alıp kendi tv ünitemizi kendimiz oluşturacağız onlar beyaz olcak,köşe takım alacağız siyah kırmızı beyaz tonlarında ya da sadece siyah-kırmızı yere halı yine o renklerde.o şekilde düşündük.çilekli kofret diye bir arkadaş var onun ev topici benim yapmak istediğim oturma odasını yansıtıyor az çok. ama sen beyaz istemiyormuşsun:26: