2012' de yazın evlenecekler

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım:34:
hoşgeldin sibelciimm :71::71:

canım ben gasolinle lavanta ve balbt arasında geçen lahana diyaloğundan sonra koptum zaten, geçmişi okuyamadım:60::60:
pc de bugün çok ağır, hemen cwp yazamıyorum, donuyor.. şimdi hemen bakıyorum topikine...:10:

memnun oldum sibel, ben de hemşireyim, uluslararası bir firmada işyeri hemşireliği yapıyorum, 10 kasımda nişanlanıyorum, kısmetse de eylül 2012de evleniyorum, bir de asker yolu bekliyorum:98::97:
:9::9::9: hala gülüyorum, bi lahana bizi ne hale soktu, aahh balımpeteğim aahhh sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün :9::9::9::9:

hoşgeldin deryacık, benim de bilg. değil ama kk da cevap yazarken çok zorlanıyorum, cevapla ya tıklıyorum 2 saatte zor dönüyo topik ekranına :47::47:

bende 2012 de evleneceklerdenim :) daha tarih belli değil ankara da nikah için mekan arıyorum:)
sen de oojjgeldin ösgecik :71::71::71:

sevgili arkadaşlarım, yarın görüşmek üzere... kendinize iyi bakın, güzel sohbetler diliyorum..
İyi akşamlar:80::10:

Mrb kızlar

Benim şafak hiç başlamadı daha,düğünden sonra olacak artık,5 ay dayancam napıyım:5:
hımm o da zormuş ama dediğin gibi dayanırsın canım, Allah sabrını verir inş. :70::70:

sevgili arkadaşlarım, yarın görüşmek üzere... kendinize iyi bakın, güzel sohbetler diliyorum..
İyi akşamlar:80::10:
görüşürüz deryam, üptüm çokk :3::3::3:

merhaba gelincikler nasılsınız ?

baska topiğe yazıodum ama 2 haftadır giremedim o topikteki şeker gelinler buraya gelmişler bende hemen geldimmmm :61: :61: :61:

merhaba gelincikler nasılsınız ?

baska topiğe yazıodum ama 2 haftadır giremedim o topikteki şeker gelinler buraya gelmişler bende hemen geldimmmm :61: :61: :61:
ooo ojgeldin şeker :112::112:

var mı 2 haftada değişiklik, ne var ne yok, iyi misin hoş musun :70:

oojj bulduk cicimm :3:
walla değişiklik yok herşey güzel mutluyum sewiyorum :9: annemle dantelli çarşaf havlu kenarı yok işlemeli pike takımı tartışması yaptık bu 2 haftada annem kazandıı ne istiyosan yaptır dedim artık he bide kenarı güpürlü çekmece örtüsü war Allahım npcam ben onları :52: :52:
sen nasılsın gasolinecimm biraz okudum geçmişi ama o kadar cok ki bitiremedim artık bundan snr takip edeceğim :64: :64:

oojj bulduk cicimm :3:
walla değişiklik yok herşey güzel mutluyum sewiyorum :9: annemle dantelli çarşaf havlu kenarı yok işlemeli pike takımı tartışması yaptık bu 2 haftada annem kazandıı ne istiyosan yaptır dedim artık he bide kenarı güpürlü çekmece örtüsü war Allahım npcam ben onları :52: :52:
sen nasılsın gasolinecimm biraz okudum geçmişi ama o kadar cok ki bitiremedim artık bundan snr takip edeceğim :64: :64:

:9::9::9: hep onlar kazanır zaten :9::9:
bırakalım bazen de onlar kazansınlar zaten, onların da bbiricik çocukları evleniyo işte :6::6:
buarada burda da danteli yeni sarılmış nevresim takımları olan hatunlar var, bu hafta sırayla resimleri koyarlar, biri bitmiş biri de bitmek üzereydi
danteller popüler yani burda son günlerde :9::9::9:
seninki de yaptırsın da görelim hep beraber, yapışştıralım hepsine birer :nazar:

iyiyim canım ya nolsun, geçmiş çok evet canım, muhabbet özellikle akşamları alıp başını gidiyo, işte neresinden yakalarsan dal sen de :9::9::9:

Son düzenleme:
:9::9::9: hep onlar kazanır zaten :9::9:
bırakalım bazen de onlar kazansınlar zaten, onların da bbiricik çocukları evleniyo işte :6::6:
buarada burda da danteli yeni sarılmış nevresim takımları olan hatunlar var, bu hafta sırayla resimleri koyarlar, biri bitmiş biri de bitmez üzereydi
danteller popüler yani burda son günlerde :9::9::9:
seninki de yaptırsın da görelim hep beraber, yapışştıralım hepsine birer :nazar:

iyiyim canım ya nolsun, geçmiş çok evet canım, muhabbet özellikle akşamları alıp başını gidiyo, işte neresinden yakalarsan dal sen de :9::9::9:

oo demek herkeste war bu dantel olayı napalım bizde güzel güzel uyuruz dantelli çarşaflarımısda :27: bi günde 15-20 sayfa yazıldığı olmuş ya walla bnde ayıp olur böle konuya girmek demiim hemen yazıwereyim en iyisi :52:

oo demek herkeste war bu dantel olayı napalım bizde güzel güzel uyuruz dantelli çarşaflarımısda :27: bi günde 15-20 sayfa yazıldığı olmuş ya walla bnde ayıp olur böle konuya girmek demiim hemen yazıwereyim en iyisi :52:

aaaa ayıp ne demek aşkol :70:

kız o yatağa girdikten sonraaaa:23::23::23: hatırlamicaksın bile altındaki dantel miydi güpür müydü pamuk muydu saten miydi :60::60::60::60:

edit : yemek buldun ye, dayak buldun kaç, yatak buldun gir uyu :))) bakma danteline falan :))

Son düzenleme:
naber çağlacım nasılsın?akşam okudum paşabahçeleri beğenmediğini yazmışsın çok mu basit duruyordu?

Canım iyi diyeyim iyi olayım valla . Dün ablamla gitdik baktık ama rengi biraz açık geldi ben mutfagı kırmızıyla canlandırmayı düşünüyorum çok kötü diyemem ama kalite olarakda çok iyi diyemem tabi... İnce geldi biraz ve çorbalık yok .

Back
X