2012' de yazın evlenecekler

Canım iyi diyeyim iyi olayım valla . Dün ablamla gitdik baktık ama rengi biraz açık geldi ben mutfagı kırmızıyla canlandırmayı düşünüyorum çok kötü diyemem ama kalite olarakda çok iyi diyemem tabi... İnce geldi biraz ve çorbalık yok .

hıımmm anladım canım,çorba kasesi de uydurmak zor olur içine,haklısın...neyse inş.daha güsellerini bulursun.
bernardo da bir takım gördüm günlük yemek takımı almak istiyorsan bi bak istersen canım modeli romance dı galiba,sitesinde var,benim var bi sürü günlük ama yine de çok beğendim,belki evlenince evimde koyacak yerim olursa alırım:1::1:

hıımmm anladım canım,çorba kasesi de uydurmak zor olur içine,haklısın...neyse inş.daha güsellerini bulursun.
bernardo da bir takım gördüm günlük yemek takımı almak istiyorsan bi bak istersen canım modeli romance dı galiba,sitesinde var,benim var bi sürü günlük ama yine de çok beğendim,belki evlenince evimde koyacak yerim olursa alırım:1::1:

Canım netden yemek takımı almayayım dıyorum burdada bernardo bi çok yerde yok hemen bakıcam sımdı dedın modele

ayenn kuş beğendim ... Sen mutfağı ne tonlarda düşünüyorsun peki?

herşeyimi genelde yeşil tonlarında aldım,birden öyle şekillendi nedenini bilmiyorum:9:sanırım kahvaltı takımım yeşil olduğu için öyle çağrışım yaptı,ikeaya falan gidince bi baktım elim hep yeşillere gidiyor:1:

Allah'ın izniyle az sonra ders çalışmaya başlayacağım kızlar,dua edin benim için:1:
Sedosh atansın,öğretmen hanım olsun diye olur mu:16:

iiyiym bnde cnm ewlerde sıkıcı bı hayt ıste sıze masllh dıorum ceyız hazrlıgnda son gaz dewm edıosunz bnde hala bısı yok :59:
Aaaa yavaştan başla kız sende
Bende aynıydım canım havada çok sıkıcı bugün :25:
aynen valla yaf
Allah'ın izniyle az sonra ders çalışmaya başlayacağım kızlar,dua edin benim için:1:
Sedosh atansın,öğretmen hanım olsun diye olur mu:16:
hadi bakalım inş cnm inş ershaneye gıdıyormusun?

Back
X