2012' de yazın evlenecekler

canım emin ol onlar da aynısını söylerler çünkü bu durumlarda aynı cümle kurulur :9::9::9:

bak sana örnek vereyim, kuzenim evlendi ve evlendikten 3 hafta sonra doğum günüydü,
kız kardeşleri kuzenimin doğum günü için sürpriz hazırlamak istediler, kuzenimin kendi evinde falan
annemle teyzemin ilk söylediği şey saçmalamayın oturun oturduğunuz yerde
3 haftalık çiftin evinde ne işiniz var? :9::9::9::9:
böyle yani bu işler canım, en azından bizde de nişanlının bahsettiği gibi :9::9::9::9::9:

gasolınım kusrbakma bırden cıktım cvp vermeden ama kardesım geldı benlen konsacakları varmıs sonra leptop kendılıgınden kapanmıs sharzı bıtınce bende sımdı gırdım hemen kalıgım yerden cvp verıyım ıstedım...

sızınkıler dırek olayı kestrıp atmıs:1::1: halbukı ne olacak dogum gunu kutlamasında alla alla buyukler herzaman dedıgını yaptrıyor.
ıcımden bır ses annemle teyzemede senın annenle teyzen gıbı der gııbıme gelıyor. bız dusunuyroduk beraber eglenırız gece dıye ama hıc annemlere demeye bıle gerek vereceklerı tepkı bellı nasılsa..

bu arada sanırım cıkmıssın sen artık yarın görsmek dılegıle:70:

sewgili gelin adayı arkadaşlarım ,
Dün muhteşem bir şekilde nişanlandım :D
Çok sewinçliyim ..kısmetse haziranda evlenmeyi planlıyoruz.
İstanbulda yaşayanlar için düğün yerleri biraz daha sıkıntılı , evlenen arkaşlarımdan biliyorum.
Ocaktayken mayıs ayına yer bulamamışlardı ,eylülde evlendiler ..
O nedenle düğün yeri bakmaya başlayalımki Kasım-Aralık gibi yeri tutalım,başkaları kapmasın :49:
Bu arada yeri tutalımki , balayı için erken rezervasyon şansımız olsun ;))
Arkadaşlar ben ortalama 400-450 kişilik , İstanbul avrupa yakasında düğün yeri bakıyorum.
Klasik düğün salonları ve düğün şarkıcılarından pek hazetmiyorum :37:
Önerebileceğiniz biryer varsa , aklınızda olayım .
Herkese mutluluklar :66:

bizde de yadırganır tatlım. yeni evli çiftin birbirine alışması, özel hayatlarını ve yeni düzenlerini oturtmaları, herşeye uyum sağlamaları için bir süre kimse gidip kalmaz öyle. adet usül görgü böyle der büyükler hep

hmm anladım canım demek herkesın dusuncesı aynı bu konuda neyse bızde artık bı sene beklerız

kuzenlerımle gece partısı yapmak ıcın:1:

sultan askerin doğru söylemiş cnm :1::1: ama eğer kuzenin zor şartdaysa illaki kalması gereken bir durum varsa anlayışla karşılaması gerekir

oda dusuncesızlık olur dedı ben evın ıcınde boxerle dolasacam kısa shortla dolasacam yenı evlıyız bırbırımıze yenı alısıyor olcaz dedı o bır genc kız ne ısı var deyınce dırek haklsın dedım.

İstanbulda yaşayanlar için düğün yerleri biraz daha sıkıntılı , evlenen arkaşlarımdan biliyorum.
O nedenle düğün yeri bakmaya başlayalımki Kasım-Aralık gibi yeri tutalım,başkaları kapmasın :49:
Arkadaşlar ben ortalama 400-450 kişilik , İstanbul avrupa yakasında düğün yeri bakıyorum.

hosgeldın canım cok sevındım tebrıkler :71: allah basaca surdursun:nazar:

ıstanbullu cok arkds var ama hepsı sımdı uykucukta:1:

erken rezervasyon herzaman ıyıdır:61: bazımızın salonları tutuldu bıle..

ınsallah sende hosuna gıden bır mekan bulursun:70:

Hoşgeldin mutluluklar bir ömür boyu... :nazar::nazar: Bi an önce tutup erken rezarvasyon cidden çok mantıklı.

$hm.webp$hmprod.webp

canlarım sımdı bunları aldım netten pıjama ındırıme gırıms hemen aldım yoksa ıkı gunde bıtıyor:1: sızce nasıl bugun ıkı tane daha almıstım

4 oldu:nazar:

sultişşşş senın dugun hangi ay dı?

canım allahın ıznıyle bız turkıyeye hazıranda gıdecez dugunumuzde ramazan baslamadan önce olacak

buyuk bır ıhtımal 14 temmuz kına 15 temmuz dugun:123: öyle konusuldu ıste nısanlım askerden maısda gelecek hazıranda

evımızı tutacak temızlıgı felan hep yapılmıs olacak ben gelıncede hemen esya perde bunları hall edecez

tabı gelınlık nısanlık hepsını 3 4 haftada hall edecez cok streslı olacak cokkk:93:

senın dugun ne zamandı tam tarıh bellı oldumu????:123:

bu arada caglacım merak edıyorum bu agda olayını dugunden kac gun önce agda yapılır bende cok tuy yok ama butun cevremdekıler

evlenmeden kuaförde agda yaptrırlar komple vıcut:1: :52::52::52:

gasolınım kusrbakma bırden cıktım cvp vermeden ama kardesım geldı benlen konsacakları varmıs sonra leptop kendılıgınden kapanmıs sharzı bıtınce bende sımdı gırdım hemen kalıgım yerden cvp verıyım ıstedım...

sızınkıler dırek olayı kestrıp atmıs:1::1: halbukı ne olacak dogum gunu kutlamasında alla alla buyukler herzaman dedıgını yaptrıyor.
ıcımden bır ses annemle teyzemede senın annenle teyzen gıbı der gııbıme gelıyor. bız dusunuyroduk beraber eglenırız gece dıye ama hıc annemlere demeye bıle gerek vereceklerı tepkı bellı nasılsa..

bu arada sanırım cıkmıssın sen artık yarın görsmek dılegıle:70:
:9::9::9: alemsin kız, kuzeninle başka zamanda eğlenirsin,
beklemişsin onca sene, kavuşmuşsun adama, onunla eğlensene :60::60::60:
canım anneye teyzeye gerek yok, bana sorsalar ben de saçmalamayın oturun aşağı derdim ki
yani büyük küçükle ilgisi yok
şöyle düşün, belki evde bir ambians hazırladılar, yerlerde güller mumlar falan, fazlaca giyinik de olmayabilirler
eeee gittin kutlamak için nolcak? :53::53::53:
hadi gitmeden haber verdin diyelim, hani incelik yapacaksın ya, tam bu ambians ın ortasında tel geldi kardeşlerden, e hadi bakalım ne yapacaksın?? haydaaa kalk mumları söndür, gül yapraklarını temizle, git üstünü giyin, herşey berbaattt :37::37:
ne anladım ben adamımla geçireceğim özel bir günümden? kaldı ki doğum günü olmasına gerek yok, ben normal günlerde de yaparım böyle şeyleri ki ilişkinin heyecanı kaçmasın, ilk 1 sene önemlidir böyle şeyler :9::9::9::9:

ama dediğim gibi kocanla anlaşırsınız, birkaç günden bişey olmaz biz rahatsız olmayız tabi gelsin derseniz ayrı mesele tabiki
orda kimseye laf düşmez
ama seninki de istemiyomuş :9:

bu arada uyumadan bakayım demiştim ama yazmadan duramadım yine :))))

hayırlı olsuunnn mutluluklar canım :71:

hmm anladım canım demek herkesın dusuncesı aynı bu konuda neyse bızde artık bı sene beklerız

kuzenlerımle gece partısı yapmak ıcın:1:
belki 6ay sonra yumuşar kız kocan, daha önce de yapabilirsiniz belki :70::70:

Eki Görüntüle 270934 Eki Görüntüle 270935

canlarım sımdı bunları aldım netten pıjama ındırıme gırıms hemen aldım yoksa ıkı gunde bıtıyor:1: sızce nasıl bugun ıkı tane daha almıstım

pembişli olan çok tatlıymış canım, güle güle giyin :70:

canım allahın ıznıyle bız turkıyeye hazıranda gıdecez dugunumuzde ramazan baslamadan önce olacak

buyuk bır ıhtımal 14 temmuz kına 15 temmuz dugun:123: öyle konusuldu ıste nısanlım askerden maısda gelecek hazıranda

evımızı tutacak temızlıgı felan hep yapılmıs olacak ben gelıncede hemen esya perde bunları hall edecez

tabı gelınlık nısanlık hepsını 3 4 haftada hall edecez cok streslı olacak cokkk:93:

bu arada caglacım merak edıyorum bu agda olayını dugunden kac gun önce agda yapılır bende cok tuy yok ama butun cevremdekıler

aaahh ah tüyün çok yoksa ne şanslısın canım yaa
tabi evlenmeden şöyle full temizlik iyidir ve şarttır :23::23:
adamı kendimizden soğutmayalım dimi :9:

Eki Görüntüle 270934 Eki Görüntüle 270935

cnm ne gzel pijamalar nerden aldın ne kadara aldın? :1: o zaman temmuz gelını olucan bız de temmuz başı dusunuyoruz ama eylülde kpss sınavım var bı ıhtımal eylulde olabılır cnm. valla tatlım eger hamam yapacaksan kınadan önce olsa düğünün işte 14ü 12si hamam olsa 11i ağdanı yaptırırsın dugune kadar cıkmaz muhtemelen:1:

:9::9::9: alemsin kız, kuzeninle başka zamanda eğlenirsin,
beklemişsin onca sene, kavuşmuşsun adama, onunla eğlensene :60::60::60:
canım anneye teyzeye gerek yok, bana sorsalar ben de saçmalamayın oturun aşağı derdim ki
yani büyük küçükle ilgisi yok
şöyle düşün, belki evde bir ambians hazırladılar, yerlerde güller mumlar falan, fazlaca giyinik de olmayabilirler
eeee gittin kutlamak için nolcak? :53::53::53:
hadi gitmeden haber verdin diyelim, hani incelik yapacaksın ya, tam bu ambians ın ortasında tel geldi kardeşlerden, e hadi bakalım ne yapacaksın?? haydaaa kalk mumları söndür, gül yapraklarını temizle, git üstünü giyin, herşey berbaattt :37::37:
ne anladım ben adamımla geçireceğim özel bir günümden? kaldı ki doğum günü olmasına gerek yok, ben normal günlerde de yaparım böyle şeyleri ki ilişkinin heyecanı kaçmasın, ilk 1 sene önemlidir böyle şeyler :9::9::9::9:
ama dediğim gibi kocanla anlaşırsınız, birkaç günden bişey olmaz biz rahatsız olmayız tabi gelsin derseniz ayrı mesele tabiki
orda kimseye laf düşmez
ama seninki de istemiyomuş :9:
bu arada uyumadan bakayım demiştim ama yazmadan duramadım yine :))))

heheh canım sen cok guzel özet gectın bu olaya

sanırıım bız olmıcak duaya amın demeyelım:1:

sende cok romantıksın masllah herseyı dusunuyorsun mumlar, guller he bıde kostum :1:

hmm demek ılk bır sene cok önemlı :44: ıkımızde cok duygusalız nısanlım bana hep sıır okur ınsallah evlenınce de okur.

heheh canım sen cok guzel özet gectın bu olaya

sanırıım bız olmıcak duaya amın demeyelım:1:

sende cok romantıksın masllah herseyı dusunuyorsun mumlar, guller he bıde kostum :1:

hmm demek ılk bır sene cok önemlı :44: ıkımızde cok duygusalız nısanlım bana hep sıır okur ınsallah evlenınce de okur.
okur canım benim inşallah, ondan bu romantizmin devam etmesini dilediğini söyle, devam ettirir o :69::69:

ya ben sevmiyorum ve istemiyorum hayatımız monoton geçsin,
ilişkiye heyecan katmak için lazım böyle şeyler, hem de lazım olmasından ziyade ben de seviyorum böyle romantizmleri falan :69::69:

ben pijama falan hiç almadım çeyizciğime daha yaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1:
ben de çok almadım aslında, yazlık şortlu 2-3 tk vardır
böyle mini gecelik gibi penyeden 2-3 tane tunik vardır gecelik olarak aldığım
kışlık da 3 takım var galiba
ama en az 2'şer 3'er takım daha alırım yazlık ve kışlık için
ha ayrıcaa seksi gecelik olayı var, ona henüz hiç girmedim bir babydoll hariç
çeyiz listemin önemli bir kalemidir o, excel dosyamın bir satırında da yazar seksi gecelik-pijama diye :9::9::9::9::9:

hayırlı olsuunnn mutluluklar canım :71:

belki 6ay sonra yumuşar kız kocan, daha önce de yapabilirsiniz belki :70::70:

hehehe bılemıyorum canım ama bırdaha bu konuyu acmıcam ona cunku cok buyu bır tepkı verdı.

pembişli olan çok tatlıymış canım, güle güle giyin :70:

tsk ederım canımınıcı grılıde cok tatlı:59:onun ıcınde beyaz puanlar var ama bellı degıl ben daha önce magzasından da görmustm
almadan da zoom yaptım yakından görsen onuda cok seversın:61:

aaahh ah tüyün çok yoksa ne şanslısın canım yaa
tabi evlenmeden şöyle full temizlik iyidir ve şarttır :23::23:
adamı kendimizden soğutmayalım dimi :9:

benımkı bana zayıf oldugum ve guzel gıyındıgım halde sakın cırkın olma dıyor bana.

cok guzel ol bana karsı dıyor bende cok dıkkat etmelıyım bu kadar önem verıyorsa bunlara tuyede kesn önem verır sukurkı cok yok bende:61:

okur canım benim inşallah, ondan bu romantizmin devam etmesini dilediğini söyle, devam ettirir o :69::69:

Ya ben sevmiyorum ve istemiyorum hayatımız monoton geçsin,
ilişkiye heyecan katmak için lazım böyle şeyler, hem de lazım olmasından ziyade ben de seviyorum böyle romantizmleri falan :69::69:

ben de çok almadım aslında, yazlık şortlu 2-3 tk vardır
böyle mini gecelik gibi penyeden 2-3 tane tunik vardır gecelik olarak aldığım
kışlık da 3 takım var galiba
ama en az 2'şer 3'er takım daha alırım yazlık ve kışlık için
ha ayrıcaa seksi gecelik olayı var, ona henüz hiç girmedim bir babydoll hariç
çeyiz listemin önemli bir kalemidir o, excel dosyamın bir satırında da yazar seksi gecelik-pijama diye :9::9::9::9::9:

:1::1::1::1: Iyi etmişssin cnm gecelik alt üst takım bunlardan aldım tabi bi kaç tane ama pijama türü almadım daha çok alıncak var :92: :92:

Back
X