2012' de yazın evlenecekler

selam kızlar bende geldim aranıza :)
tarih belli olmamakla birlikte bende mayıs-haziran gelini olcam sanırım :)

hoşqeldin gelincik :71: ayy canım ya aynen bende ya mayıssss başı ya hazirann başı.. acabaa mayısta evlensek yağmur yağarmıki ben o yüsden haziranmı yapsak acaba diyorum :32::32:

selam kızlar bende geldim aranıza :)
tarih belli olmamakla birlikte bende mayıs-haziran gelini olcam sanırım :)
hoşgeldin esraaa :71:
ben de mayıs veya haziran başı gibi görünüyo, hadi bakalım :70:

ayyyy çok fena evlenesim sonrada balayına çıkasım varrr:21::21::21::21::21:
aahh ah rosamm, sen ne diyosuunn :27:
biyolojik saat yüzünden galiba, acayip balayına çıkasım var :23:
benim biyolojik saat, dan dan da dan dan diye vuruyo mu artık alarm zilleri mi çalıyo napıyosa :9::9:
hadi artık diyo :)

Son düzenleme:
hoşqeldin gelincik :71: ayy canım ya aynen bende ya mayıssss başı ya hazirann başı.. acabaa mayısta evlensek yağmur yağarmıki ben o yüsden haziranmı yapsak acaba diyorum :32::32:

hoşbulduk canım..
valla birazcık şans işi galiba :)
mayısta yağmurlar yağıyo ama bende sıcaklar bastırmadan olsun istiyorum..
bizim durumlar çok yavaş ilerliyo bu yüzden de geriliyorum :97:

kızlar yağmur meselesi hiç bellı olmuor şans işi temmuzun ortasında kır düğünü yapıpta sağnak yağışa yakalanan lar war.. :s bnm kısmetse nisan tarıhım tekrar değişmesse :) bi arkadaşmn nısan da olmştu hava harıkaydı bılmıorm gerçi bnde pek şans yok ama bakalm :) iyi düşünelim ii olsun..

canım ben de onu çok düşündüm, hatta bi site buldum geçmiş bilmem kaç yılın hava durumu raporları var, sıcaklık ve yağış raporları, bir ara epey incelemiştim o siteyi, psikopata bağlamıştım yani her zamanki gibi :9::9::9:

aahh ah rosamm, sen ne diyosuunn :27:
biyolojik saat yüzünden galiba, acayip balayına çıkasım var :23:
benim biyolojik saat, dan dan da dan dan diye vuruyo mu artık alarm zilleri mi çalıyo napıyosa :9::9:
hadi artık diyo :)

kaç saattir otel bakmaktan ülke seçmektenn beynim bulandıııı :37::27::37::27:

evet cnm napim artık bı dahakine..güle güle kullan sen:70:
sağol canım :)

kızlar yağmur meselesi hiç bellı olmuor şans işi temmuzun ortasında kır düğünü yapıpta sağnak yağışa yakalanan lar war.. :s bnm kısmetse nisan tarıhım tekrar değişmesse :) bi arkadaşmn nısan da olmştu hava harıkaydı bılmıorm gerçi bnde pek şans yok ama bakalm :) iyi düşünelim ii olsun..
tabi yaa iyi düşünmekte fayda var, nisanda çok güzel bir hava olur, temmuzda yağmur bindirir, hiç belli olmaz o yüzden, ne zaman olacaksa da inşallah hava güzel olur demekten başka çare yok :)

kaç saattir otel bakmaktan ülke seçmektenn beynim bulandıııı :37::27::37::27:
hahhha öyle oluyo dimi :)))

canım ben de onu çok düşündüm, hatta bi site buldum geçmiş bilmem kaç yılın hava durumu raporları var, sıcaklık ve yağış raporları, bir ara epey incelemiştim o siteyi, psikopata bağlamıştım yani her zamanki gibi :9::9::9:

anaaaaaaa bendee araştıraymm bariiiiiiii benim kır düğünü olucak yaa yağarsaa çok kötü olurr..nişanım bu sene mayısın ilk haftasıydı yağmadı ama bilmiyorum.artık net bi gün belirlemem lazım herkes benim kararımı bekliyo..

Bende 2012 yaz gelini olucaktım fakat direkten döndüm :) Uzatmayıp bian önce evlenmeye karar verdik, Ocak 7 de evleniyoruz :) Yaz düğünü güzel olurdu elbette ama bizde balayı için sıcak bi ülkeye gidicez. Evimize dönüncede battaniyenin altında şömineyi yakıp sıcacık yuvamızda aşkımızın tadını çıkarıcaz. Yaz kış farketmez ask olsun yeter :)

Bende 2012 yaz gelini olucaktım fakat direkten döndüm :) Uzatmayıp bian önce evlenmeye karar verdik, Ocak 7 de evleniyoruz :) Yaz düğünü güzel olurdu elbette ama bizde balayı için sıcak bi ülkeye gidicez. Evimize dönüncede battaniyenin altında şömineyi yakıp sıcacık yuvamızda aşkımızın tadını çıkarıcaz. Yaz kış farketmez ask olsun yeter :)

aaaa süpermişşş mutluluklar dilerimmm :)

annnnammm ne güzell erkene almısınız :9: battaniye şömine tam bnm hayalim:))))

ne güzel :)
bende kabul etseydim bayramdan sonra olcaktı düğün ama istemedim :)

Back
X