- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
canlarr banada uykum bi süpriss yaptı ve aniden bastırdı iyi geceler diliyorumm Allah rahatlık wersin hepinizeee :81::95:
![]()
İyi geceler canım tatlı rüyalar görüşürüzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarr banada uykum bi süpriss yaptı ve aniden bastırdı iyi geceler diliyorumm Allah rahatlık wersin hepinizeee :81::95:
![]()
bi keresinde benim paşa ve arkadaşları bi arkadaşının nişanlısına koç almışlar, koçu tam arkadaşının evine getirmişler zar zor arabadan indirirken koç sen bi düş bayıl :))) arkadaşı diomuş hatun beni vurcak :) kaç saat uğraşmışlar koyun ayılmamış tam umudu kesmişler koç bi ayılmış fırlamış gitmiş bu sefer koşa koşa bi hal olmuşlar peşinden..önce bilmes dedim sonra bu anlattığı geldide aklıma o sebepten süpris yapabilir..koyun yollarda bayılır mayılır die söylemiodur belki :))
bi keresinde benim paşa ve arkadaşları bi arkadaşının nişanlısına koç almışlar, koçu tam arkadaşının evine getirmişler zar zor arabadan indirirken koç sen bi düş bayıl :))) arkadaşı diomuş hatun beni vurcak :) kaç saat uğraşmışlar koyun ayılmamış tam umudu kesmişler koç bi ayılmış fırlamış gitmiş bu sefer koşa koşa bi hal olmuşlar peşinden..önce bilmes dedim sonra bu anlattığı geldide aklıma o sebepten süpris yapabilir..koyun yollarda bayılır mayılır die söylemiodur belki :))
hahhha işini sağlama alıyordur yani dimi, hani düşer bayılırsa hiç olmamış gibi yapacak, koç zaten yoktu ki![]()
hepinize iyi geceler kızlar..
hatunlar saat 1 i geçiyooo :97:
benim uyku geliyooooo
ben sizi çok öpüyooooo![]()
iyi geceler kuzular, yarın Rabbim ömür verir, alacak nefesimiz olursa inşallah görüşürüz yine
![]()
hatunlar saat 1 i geçiyooo :97:
benim uyku geliyooooo
ben sizi çok öpüyooooo![]()
iyi geceler kuzular, yarın Rabbim ömür verir, alacak nefesimiz olursa inşallah görüşürüz yine
![]()
neee ciddimisin..ben bilmiyorum hiç ameliyat parça falan nasıl yani çok üzüldüm şimdi ne kanseri
canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş bir an önce sağlığına kavustursun :26:
şu göbekli dediklerinden mi yapmış acaba?
Hani ortadaki pencereden alttaki saten kaplı yorgan görünüyo falan?
Annenin dediği gibi kalan kumaşla bir daha yaptırırsın canım ya, veya ilave kumaş gerekiyorsa kadına aldırın,
yani madem senin istemediğin birşey yapmış alsın tabiki kumaşını ve yapsın yenisi
canım 61 parçası 400-450 arası birkaç güvenilir sitede mevcuttu, ama son bir iki haftadır tekrar araştırmadım
ama bana fazla geldi, yani 425e varken 480 vermeye gerek yok
Edit:canım bu arada ben sitelere bakıyorum ama mağazalrda da araştırma yapacağım alacağım zaman
şunun için yapacağım, eğer kargo bedeliyle falan eğer arada fazla fark olmazsa mağazadan almayı tercih edeceğim
sebebi de şu, kargoda kırık çıkması problemiyle karşılaşmak istemiyorum o yüzden canım :)
selam rosacımm hoşgeldiinn
tabi canımm, ama bana mail adresini özel mesaj atamazsın, mesaj sayın yetersiz, ben sana özel mesaj gönderiyorum, ona bir bak canım
tekrar hoşgeldin
Canım beyaz eşyada ben de bosch veya siemens düşünüyorum..
Erzurumdan trabzona gelin mi gideceksin, doğru mu anladım? Evet uzaktan gerçekten zordur, tahmin edebiliyorum
canımm
Doktor tam olarak ne söyledi, yani kötü huylu mu çıkmış ki kitle?
Kötü huylu değilse hiç bozma moralini, allah ın izniyle düzelir o
ilk ameliyatında parçanın tamamını mı almışlardı yoksa yoksa patoloji için küçük bir kesit mi?
Yani o bölgenin temizlenmesi için ikinci bir ameliyata gerek olacak mıymış? Bahsetti mi doktorun?
Peki bu kemoterapi veya radyoterapiye başlayacağın bir kanser türü mü? Hani bazen değişik tedavi şekilleri olabiliyor da
ama eğer kötü huyluysa da söylemesi kolay biliyorum ama lütfen moralini bozmamaya çalış -heleki iyi huylu çıkmışsa bozma zaten-, moral çok önemli sen de biliyorsun
Ve lütfen bizi habersiz bırakma olur mu? özellikle ben bekliyorum gelişmelerin neler olduğunu, eminim yanında yakınında çok insan vardır seni seven sana destek olan, ama bizi de unutma olur mu, ne zaman istersen bizler de burdayız![]()
günaydınlaaaar. allah tüm hastalara şifa versin canlar. kime dönsem bir hastalık var burada da öyle. dikkat edin kendinize...
pazar akşamı nişanlımın akrabasının düğünü vardı birlikte gittik. henüz tanımadığım kişiler vardı onlarla da tanıştım. çok güzel bişey böyle her yere birlikte gitmek ortamlara birlikte katılmak. siz de katılıyomusunuz birlikte böyle
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrNasılsınız canlarrrrrr
bana koç gelsin istemem kıyamam her kurbanda dışarı çıkmam zaten ve ağlarım hüngür hüngür yazık günah ya. bubabur çok geçmiş olsun. en azından iyi huyluymuş. Allah tez zamanda şifa verir.
Kızlarrrr açılışı yapayım dedim![]()