2012' de yazın evlenecekler

kızlaaaaaar napıosunuz?
ben okan ı seyrediyorum :114:

güsel film.. paşayla izledik biz en son.. pikniğe gittiğimiz gün akşam bi arkadaşta..ona dokunabildiğim için, öpebildiğim için doya doya şükür ettimm Allahıma ve daha bi sıkı sarıldım öptümm..tarzını çok bilmiorum tatlım ama izlemelisin yinede ..
canım sanat filmi olucam diye insanı bayım bayım bayan filmleri izlemekten hoşlanmam
ama o filme biraz takılmıştım tv de. adamın kıza olan özlemi, aşkı dikkatimi çekmişti..
netten izlerim sonra demiştim
senin de tavsiyenle izlerim artık :114:

ben okan ı seyrediyorum :114:

canım sanat filmi olucam diye insanı bayım bayım bayan filmleri izlemekten hoşlanmam
ama o filme biraz takılmıştım tv de. adamın kıza olan özlemi, aşkı dikkatimi çekmişti..

yok kız öyle nuri bilge ceylan tarzı yok,sanat filmi değil bildiğin aşk filmi:9:

teknik olarak değerlendirmedim..derinlere inildiğinde ne kadar sağlam bi film orası muamma,ama film kalabalık olmaması sabit bi konuda olmasına rağmen insanı verdiği2 saate pişman etmeyen bi film..ve konu hadi be artık bu kadarda olmas sağlam sallamışlar denicek bi olay değil..olabilir..!

yok kız öyle nuri bilge ceylan tarzı yok,sanat filmi değil bildiğin aşk filmi:9:
tamam kız dedim ya, adamın aşkına ve özlemine takılmıştım zaten tv de diye :1:

teknik olarak değerlendirmedim..derinlere inildiğinde ne kadar sağlam bi film orası muamma,ama film kalabalık olmaması sabit bi konuda olmasına rağmen insanı verdiği2 saate pişman etmeyen bi film..ve konu hadi be artık bu kadarda olmas sağlam sallamışlar denicek bi olay değil..olabilir..!
anlaşılmıştır şeker :112:

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrr

5 gündür giremedim İzmir'den misafirlerim vardııı

yokluğumu hisseden yok mu:(((( geçmişi okuyamadım malummm fazla konuşmuşssunuz:1:

Nasılsınız?Neler yaptınız bakalım görüşmeyeli?

Selam kızlarrrrrrr

yokluğumu hisseden yok mu:(((( geçmişi okuyamadım malummm fazla konuşmuşssunuz:1:

selam gece kusum hosgeldın bende bıraz önce gırdım o kadar cok kısı gırıyorkı bende takıp edemıyorum kım gırdı kım yazdı :)

ıyım ben ceyız lıstesı yapmaya devam:) sen neler yapıyorsun

ooo kımler burdaymıs gasolınım sedosum rosamm kızlar selam ne yapıyorsunuz
yaa burdayız sultancımm, ağır demirbaşlar olarak :9:

Selam kızlarrrrrrr

hakkaten nerdesin kız :70:
bizde pek değişiklik yok, aynen sohbet muhabbet devaamm :16:
sende ne var ne yok şeker?

yaa burdayız sultancımm, ağır demirbaşlar olarak :9:
hakkaten nerdesin kız :70:
bizde pek değişiklik yok, aynen sohbet muhabbet devaamm :16:
sende ne var ne yok şeker?

canım valla bence sen burayı ıdare edıyorsun herkesle arkdassın masallah :)

demır baş kı ne demır baş hehehe..

gasolınım acıl yardımına ıhtıyacım var uc sorum olacak

1) ben senın ısmnı merak edıyorum sakıncası yoksa söylebılırmısın :)

2) sen bornoz takımı harıc hıc buyuk havlu aldınmı?

3) yastık yorgan alırken nasıl bısı aldın sılıkonmu kaz tuyumu ?

nereyı önerırsın?

ben kaz tuyu almayı dusnuyorum allah nasıp ederse ve altın basak sankı en kalıtelıymıs gıbı gelıyor bana sen ne dıyorsun bu konuda?

Son düzenleme:
Sağolun kızlar yaa ne oldunn dayımlar gelmişti sabahkara kadar muhabbet ettik hiç nete giremedim aklım da buralarda kaldı valla :1:havalar bozdu acaip bunalımlı oldum yaa sizde de oluyor mu böyle?

canım valla bence sen burayı ıdare edıyorsun herkesle arkdassın masallah :)

demır baş kı ne demır baş hehehe..

gasolınım acıl yardımına ıhtıyacım var uc sorum olacak

1) ben senın ısmnı merak edıyorum sakıncası yoksa söylebılırmısın :)

2) sen bornoz takımı harıc hıc buyuk havlu aldınmı?

3) yastık yorgan alırken nasıl bısı aldın nerden önerırsın ben kaz tuyu almayı dusnuyorum allah nasıp ederse ve altın basak sankı en kalıtelıymıs gıbı gelıyor bana sen ne dıyorsun bu konuda?
est. canım benim, hep birlikte idare edip götürüyoruz işte,
ayrıca demirbaşlık konusunda rosanın da hakkını yemeyelim :9::9:

derhal yorum yapayım canımm
1) ayşe gül
2) özdilek bornoz takımı almıştım, bir de büyük banyo havlu takımı alacağım inş, hamam takımı deniyor ya ondan işte
3) yastık yorgan 1'er 2'şer tane [nevresim takımı-uyku seti-dört mevsim vs. ev tekstili alışverişini yaparken] almıştım (bu arada 2 tane de annemin yaptırdığı yün yorganım var)
yani elyaf veya kaztüyü, 2 yorgan+4yastık daha alıcam
markasını henüz bilmiyroum karar vermedim ama othello iyi diyolar
bu arada hepsini kaz tüyü almicam, birer kaz tüyü birer de alyaf alırım

edit : alyaf diye bişey yok tabi ki, elyaf olacak o :1:

sen ne yapmayı düşünüyosun şeker? :114:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar yaa ne oldunn dayımlar gelmişti sabahkara kadar muhabbet ettik hiç nete giremedim aklım da buralarda kaldı valla :1:havalar bozdu acaip bunalımlı oldum yaa sizde de oluyor mu böyle?

öyle olur canım ben bılmezmıyım kuzenler dayılar teyzeler gelınce muhebtler hıc bıtmez :D

evet canım cok bozuldu havalar ben norvecte yasıyorum burda hava daha soguk dısarı cıkarken eldıven felan gıyılıyor artık

kış geldııı ben cok sevıyorum kışş ayını yazın hep bu ayların gelmesını bekledım yaz sıcak aylarını hıc sevmıyorum bende :)

ay sorma canım yaa, bu havaları ben de sevmem
ben güneş çocuğu olduğum için kışı da soğuğu da son baharı da sevmem
sadece benimkiyle evimizin balkonunda bir battaniyenin altına girip yağmura karşı çayımızı yudumlarken sevebilirim kışı yağmuru bulutlu puslu havayı..
bilmem anlatabildim mi :9::9::9:

Son düzenleme:
anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss.. :72:bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm:9::9::9:

heyy bende geldmm kızllaaaarrr ...ifadeler neden hala yokk yaaa :((8
hoşgeldiiiiiinn gizmoo :71:
sorma ya, nasıl kökten bir çalışma yapıyorlarsa artık bir bozuldu, daha da düzelemedi :114:

merhaba kızlar, ben de 2012 ağustosunda gelin olucam kısmetse :) aranıza katılmak istedim...
hoşgeldin bedbaht tospaaa :1:
ne güzel nickin var senin öyle :70:
oojjgeldin bu arada :71:

anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss.. :72:bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm:9::9::9:

hahha bak rosacım kaçaklar teker teker düşmeye başladı buraya :1:
aslında girişte sağda durup şöyle tek ayak üstünde bekletsek mi yaa, hı? bilemedim bak şimdi :68:

:9::9::9:

Back
X