Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet transfer ettim hemen burdaki tatlı sohbet ortamını görünce =)
7 gün oLsa süperrr oLuuur yaaa vaLLacunku biz baLayına 1 ya da 2 ay snra gidicez iyice sezon açıLınca =)) evLiLik izniyLe de birascık dinLenmişş oLuruss =)
hımm evet ya iyi düşünmüşsünüz :114:
siz yapın canım pazarlığı belki 1-2 gün daha kurtarırsınız5 gün olsa fena mı olur ya
benimki de iş değiştiriyo bu arada, o yüzden bizde de yıllık izin olmayacak, inşallah 7 günü koparırız da balayı planlarımız aksamaz :114:
yaa çamaşır makinasıyla kurutma makinasııı bi arada nasıll iş yaaa ne kadar kullanışlı olur aklım almıo benim vallaa :26::26::26:
gazocum bu arada kek kalıplarım gelmiş kargo aradı şimdiammaa panik olmuştummm saf gibiii
![]()
yaa çamaşır makinasıyla kurutma makinasııı bi arada nasıll iş yaaa ne kadar kullanışlı olur aklım almıo benim vallaa :26::26::26:
gazocum bu arada kek kalıplarım gelmiş kargo aradı şimdiammaa panik olmuştummm saf gibiii
![]()
oooo efenim bu özler kimleri görüyor böyleee, çağla hanımlar da gelmişler, efenim hoşgeldiniz, sefalar getirdinizSelamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
![]()
![]()
dimi kıııızzzz sevaptır yaaaİnşşş canımmm insafLı patronLar verir yaa evLenene yardım etmek sevaptırr![]()
Aaa nasıllar meshur kek kalıpları![]()
henüz eline ulaşmamış galiba nyucum, kargo aradı dediğine göre![]()
oooo efenim bu özler kimleri görüyor böyleee, çağla hanımlar da gelmişler, efenim hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz![]()
dimi kıııızzzz sevaptır yaaa
gider konuşuruz patronlarla, anlayın halden bu balayına ihtiyacımız varhadi be hacı beee falan deriz
![]()
ayyy bilmiorum vallaa yaa bildiğin kupkurumu olucak acabaa ayyy ne kadar bilmem gereken şey varmış yaacanım çok sevindim, nihayet
gelsin de bak bakalım nasıllar, don't panic yavru kuş
bu arada ben düşünüyorum ya kurutmalıyı, ama kurutmayı her zaman kullanmam, yıpratır çamaşırları onu biliyorum
ama bazen olur ya çok acil kullanmam gereken ama kirli olan bişey olur onlar için kullanırım belki ne bileyim
gerçi böyle arada bir işime yarayacak birşey için de kurutmalı almam gerekir mi onu da bilemiyorum ki :26::26:
Aaa nasıllar meshur kek kalıpları![]()
kaçırmışınız kızlar yazımı
BEŞİKTAŞ GÖNÜL DAVET SALONU sordum mükemmel yer ağustos sonu eylül başı için cuma günü koktyl 7000 700kişilikmiş...
hafta sonları sadece yemekli cumartesi 300 kişi 11.250miş en as 300müş
pink love hoşgeldin canımmm...
pınk-love hosgeldın canımm
Eeveeeettt bana da pembe bakmayı öğretti saoLsun canımm arkadaşımmm![]()
canım benim kıyamambazen şartlar canımlı cicimli konuşmaya el vermiyor.
ben mesela dışarıda bağırıp çağırıyorum seni çok seviyorum
diye herkes duysun istiyorum ama işyerinde gayet ciddiyim birileri varsa
biz bayanlar çok karmaşığız
![]()
pink love hoşgeldin canım sende. özluurcum geç oldu ama geçmiş olsun canımcım. :44:
PİNK_LOVE bana da pembe bakmayı aşka pembe katmayı öğretir misin?:103::103::103:
sanal pazarda görmüştüm canım hamur ataçmanı ilgimi çekmişti alsammı oldum bende ama tam olarak anlamadım o yüsden kaldı öyle yarım benimde :26::26::26:
balımpeteğim, ben kullanmadım bilmiyorum ama braun zaten markası tartışılmaz
hantal kocaman robotları da artık kimse kullanmıyor zaten
bence çok iyi bir seçim olur
ama burada bu setten alan hatunlar vardı, daha önce resmini burada paylaşmışlardı galiba
o hatunlar daha belirgin yorumlar yaparlar :112:
ben vakti zamanında arzum almış olmasaydım philips ya da brun alırdım canım:44:
Ben aldım canım tavsiye üzerine ama kullanmadım bakalım umarım dedikleri kadar vardır![]()
oooo efenim bu özler kimleri görüyor böyleee, çağla hanımlar da gelmişler, efenim hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz![]()
dimi kıııızzzz sevaptır yaaa
gider konuşuruz patronlarla, anlayın halden bu balayına ihtiyacımız varhadi be hacı beee falan deriz
![]()
canlarım çok teşekkür ederim. braunun kalitesi tartışılmaz gittigidiyor.da indirime girmiş bir bakayım canlarımbu arada kızlar ilkokul arkim kasımda evleniyor (istanbul.da yaşayanlar için tabi) bugün gitmiş beyaz eşyalarının hepsini 2200 tl.ye almış(samsung).şirinevlerde media markette herşey yarıyarıya kızlar
![]()
Koptummmmmmm yaaa ben birine bişey yaptırmaya çaLışınca hadiii be hacıı hadi be kankaa dıorum makarasınasende söLeyince bi garip oLduu
![]()
oh oh iyi olmuş, sağolsun annecin de, bahçedeki nasıl, açıldı mı gözleri, aldım ilaç sürdüm bahçeye bıraktım demişsin dün, bugün gördüm :112:hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşbulduk şekerciğim geldim geldim![]()
bugun annem evde miniğe annem baktı o yuzden rahat uyudum bugun.
eh hadi bakalım, akşam olsun da görelim şu kalıplarıayyy bilmiorum vallaa yaa bildiğin kupkurumu olucak acabaa ayyy ne kadar bilmem gereken şey varmış yaa
ben babamın iş yerinin adresini veriorum tatlım oraya bırakmışlar şimdi göndericek babam eve gelsin bakalım nasıl![]()
şirinevlerde spot mağazaları var ondan çok ucuzz oluyorr...garantisiz ve çok ufak çizikler olan ürünler toplu parası olanlar için çok iyi...
canlarım çok teşekkür ederim. braunun kalitesi tartışılmaz gittigidiyor.da indirime girmiş bir bakayım canlarımbu arada kızlar ilkokul arkim kasımda evleniyor (istanbul.da yaşayanlar için tabi) bugün gitmiş beyaz eşyalarının hepsini 2200 tl.ye almış(samsung).şirinevlerde media markette herşey yarıyarıya kızlar
![]()
hahhhaaha ben çok kullanırım ve sseverim öyle abidik gubidik şeyleriKoptummmmmmm yaaa ben birine bişey yaptırmaya çaLışınca hadiii be hacıı hadi be kankaa dıorum makarasınasende söLeyince bi garip oLduu
![]()