2012' de yazın evlenecekler

ay olma mııı? gönder sen gönderr :47:

:9::9:

neyse hatunlar, size doyum olmaazzz :70:
sizi çok öpüyorum, sabah erken kalkmak istiyorum, size takılırsam 3ten 4ten önce yatamıyorum sonra :)))
hadi Allah rahatlık versin, geceniz hayra galsın :3:

tamam canım ozaman artık yarın devam ederız bende cıkarım sabah 11 de randevum var 20 lık dılserım ıcın:1:

baksın bır dıscı hersey normalmı dıye, dısler benım ıcın cok önemlıdır:61:

Allah rahatlık versın melekleru uyu canım tatlı uykular öpuldun

ama ben bunlara bitdim ki :1: :1: acaba kınada bole bişeymi gıysem ne dersınız zaten evde olmuycak kına ama bu kadar kısa gıymem tabı $296912_10150314019567021_203634867020_8304676_80487831_n.webp

:1::1::1: ıyı ıyı ben erken dıyordum demek cokta erken degılmıs evlılık ıcın hatuna bak bıde kendı dugununu organıze edıyor masallah canım bu yasta buyuk

sorumluluk ama ustesınden gelıyorsun :nazar:

evet canım ben bazen göruyorum cok uyumlu oluyor duakla topuz ama bazılarıda duavgını topuzunu hıc uyduramıyor

hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı ınsaallah sende ıstedıgın sekılde bulursun gelınlıgını:61:

inş ccnm amin saol..evet sorumluluk tabiki..ama üstesinden gelmek zorundayız bu yola çıktıysak..sen kendınde o azimi göremıormusun ki :)

Gasolinem ben geldim sen çıkıyorsun tüüüh yarına artık :1: hadi öpyrm cnm iyi uykular

Son düzenleme:
ama ben bunlara bitdim ki :1: :1: acaba kınada bole bişeymi gıysem ne dersınız zaten evde olmuycak kına ama bu kadar kısa gıymem tabı Eki Görüntüle 272948

cok guzel canım ben cok begenıyorum bunları pembe olanlar cok hosuma gıttı

en cok ıkı numaralıyı begendım:61: sızın kınalar nasıl olur erkek kız karısıkmı bayanlar kendı arasında yapacaksa bence gıyılebılır

cok guzel canım ben cok begenıyorum bunları pembe olanlar cok hosuma gıttı

en cok ıkı numaralıyı begendım:61: sızın kınalar nasıl olur erkek kız karısıkmı bayanlar kendı arasında yapacaksa bence gıyılebılır
cnm sadece bayanlar oluyor ama nişanlım da gelıcek kınaya o yuzden daha sonrası erkeklerde gıreblır bılmıyorum tam olarak ama muhtemelen o sekılde yalnız szin oralarda erkek dugunu oluyormu nşanlıma bır de ek olarak erkek dugunu kapı dugunu derler yemeklı o sekıldede yapılcak kınası falan yakılcaz hangı ara bızım kınaya gelıcek gıdıcek orası karısık:1: :1: yada ıkımızın kınası aynı gun olmuyck
harikaaa..bende bu tarz bişey istıorum bulabılırsem tabii:)

süper cnm ama ıste kısa olmassa belkıde guzel durmaz gıymek lazım en azndan bıraz uzun olması gerekıyor

inş ccnm amin saol..evet sorumluluk tabiki..ama üstesinden gelmek zorundayız bu yola çıktıysak..sen kendınde o azimi göremıormusun ki :)

yok hayatım hıc dusunmedım acıkcası cunku erkek tarafı ılgılenır bızde kız tarafına sorulur uygun görulurse tutulur.

bızde bıraz buyukler karar verır bu konularda yanı ben söyle olsun felan dıyemıyorum.. sırf nısanlımın tarafından bes bın kısılık yemek verılecekmıs bıde bızımkı

cok masraflı olacagı bellı onun ıcın ben mutavazılıgımı koruyorum aıleler ne derse saygı gösterırım..

ama cok taktır ettım senı valla bravo:nazar:

cnm sadece bayanlar oluyor ama nişanlım da gelıcek kınaya o yuzden daha sonrası erkeklerde gıreblır bılmıyorum tam olarak ama muhtemelen o sekılde yalnız szin oralarda erkek dugunu oluyormu nşanlıma bır de ek olarak erkek dugunu kapı dugunu derler yemeklı o sekıldede yapılcak kınası falan yakılcaz hangı ara bızım kınaya gelıcek gıdıcek orası karısık:1: :1: yada ıkımızın kınası aynı gun olmuyck

süper cnm ama ıste kısa olmassa belkıde guzel durmaz gıymek lazım en azndan bıraz uzun olması gerekıyor

evet cnm haklsn hem hareket ederkende rahat olmak lazım..gerçi o zamana kadar ohoo ... çok war :) 6 ay sonra tam bugun dugunum olucak kızlar allah kısmet ettıyse..tarih yenıden degışmesse:)

Son düzenleme:
sultnnnnnn bıraz önce smıle koydm da töbe töbe dedın ya :1: yenı caktım ben o smıle ne demek ıstyorkı ben dısco gb dusndm acba yanlşmı düşnyrmşm smdı onlara bakıyorum çözmek için :1:

yok hayatım hıc dusunmedım acıkcası cunku erkek tarafı ılgılenır bızde kız tarafına sorulur uygun görulurse tutulur.

bızde bıraz buyukler karar verır bu konularda yanı ben söyle olsun felan dıyemıyorum.. sırf nısanlımın tarafından bes bın kısılık yemek verılecekmıs bıde bızımkı

cok masraflı olacagı bellı onun ıcın ben mutavazılıgımı koruyorum aıleler ne derse saygı gösterırım..

ama cok taktır ettım senı valla bravo:nazar:

hmm sende haklısın cnm..çok şükür bizde durum boyle tersi olsa içim içimi yerdi bu tarz konularda çok detaycıyım ..düğünden once herşey düzgün mü die kontrol etmek ıstıorum ama nasıl yaparım bılmıorm..erkenden orda olmam lazım.. teşekkür ederim ayrıca :)

super super keyfler yerınde olsun sarkı acıcam bulamıyorum barı tarkanın ve bulent ersoyun duetını dınleyım:52::52:
aç cnm aç :1: ben de bugun dengesızleştım bı ara şafak sıkıştrdı duygusallıgım artdı sonradan topladım ara ara oluyor
evet cnm haklsn hem hareket ederkende rahat olmak lazım..gerçi o zamana kadar ohoo ... çok war :) 6 ay sonra tam bugun dugunum olucak kızlar allah kısmet ettıyse..tarih yenıden degışmesse:)

aaa az kalms kız cok bse yok :1: nisan da düşünüyorsunuz dımı ohhhhhhh kır dugunu

canım sen kına yakılırken bındallı gıymcenmı?

zaten erkekler kına fastından sonra gıderler bekarlıga veda partılerı var onların malum:1:

bızde böyle olacak 4 5 gıbı salona gıdılır hava kararınca erkek tarafı gelır kızın kınasını yakarlar sonra kalındıgı yerden devam edılır

cagla bılıyormusun ben hıc sormadım nısanlıma nasıl olur sızde kına dıye bılmıyorum valla saskınım sımdı.

ıyıde hayatım onlardakı boyu görmedınmı ben gecenlerde arastrırken gördum hatta buraya da koymstm ılk zamanları kızın dız kapaganın 4 parmak ustunde

oda normal olur cunku bu elbısenın özellıgı böyle olması

aç cnm aç :1: ben de bugun dengesızleştım bı ara şafak sıkıştrdı duygusallıgım artdı sonradan topladım ara ara oluyor

aaa az kalms kız cok bse yok :1: nisan da düşünüyorsunuz dımı ohhhhhhh kır dugunu

evet çok az kaldı aslında ama bız daha gun almadgmz için benm pek ınanasım gelmıor daha gec olur dıye duşunuorum :) kapalı alanda olucak cnm ama işte inşallah yınede tam bır bahar dğünü olur :) bu arada bu tepsi nasıllll

$tepsim.webp

Back
X