hehe bızler böyleyız aman canım ne yapalım eksıklerımız bıtmıyorukı kolay degıl ev duzmek:44:
hem yeni heves işte napalım dimiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe bızler böyleyız aman canım ne yapalım eksıklerımız bıtmıyorukı kolay degıl ev duzmek:44:
inşallah cnm.. evet gayet güzel oluor orduevınde ..herkes yararlanamıor ama işte.. oluorlar cnm :)ama destek olmayan çok aile var kk da örnekleri çok..
Kızlar ya bızım dgun de bı hayli kalabalık olucak ıns uygun bı salon buluruz
selam kızlarr ben yine geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
keyifler yerindedir umarım.
sabahtan beri üzerimde nedenini bilmediğim bir sinir sıkıntı var.
hala da atamadım üstümden
neden böyle oldum anlamadım
hiç tadım tuzum yok![]()
ınsallah canım ya uygun bır salon bulursunuz ben hıc organıze etmedıgım ıcın bıde bızde ılk ben evlenecem allah nasıp ederse
nasıl olur salonların kapasıtesı nasıl hıc bılmıyorum yaaa:44:
hem yeni heves işte napalım dimiiiiiçeyiz almaktan uzun sure kendıme hiç bşy almamıştm bılıomsnz kızlar bazen çok kaptrıorum kendımı unutuverıorum:26:
evet canım duyıyoruz göruyoruz allah yardımcıları olsun önemlı olan evlendıkten sonra mutlu olsunlarda varı aıleler destek olmasın
her aıle bır olacak dıe bı kayıde yok, kımı manevı destek verırı maddı destek vermez kımıde tam tersı. herseyın hayırlısı..
evet canım subay yada askerıyede görevlı olması gerekılıyor ordu evının tutulması ıcın yada yakın akrabaların calısması sart herhalde
ama sız ne guzel mekanınızı belırlermısınızhadı bakalım gelsın ozaman bahar ayı
![]()
İyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr öptümmm
Sabah görüşürüzzzz![]()
oluyor canım ya evlenınce herseyın olacak en azından guzel tarafını dusunmek lazım herzman alısverısın
aman kendıne de cıcıler almayı ıhmal etme![]()
valla cnm az cok bılıyorum ben de organıze hıc etmedım ama burası kucuk bı sehır hemen hemen her salonunu gordum yanı dugun oldu nısan oldu tanıdıkların... bır ıkı yer aklımızda bır de sureklı arastırıyorum dugune bı farklılık katsak ama ne olabılır dıye barkavizyon dusunuyorum zaten orası kesn
iyi uykularİyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr öptümmm
Sabah görüşürüzzzz![]()
en azından salonlarla ılgılı fıkırlere sahıpsın canım, tum salonları bılıyorsun bu konuda secım yapamda zorlanmassın insallah.
daha cok zamanın var canım barkovizyonlar guzel olur tabı kalabalık dugunlere şarthavayı fısekler felan guzel bır atmosfer katabılır sız dans ederken
![]()
evet tatlım haklsn önemli olan evlilikte huzur bulmak..
gelsin bakalım gelsin neler olucakkk:123: :119:
iyi uykular
evet cnm onlar muhtemelen olucak ama yasaklandı falan dıyorlardı burda ne kadar dogru bılemıyorum![]()
kızlar ben kaçtm öptm siziiiiii iyi geceler![]()