2012' de yazın evlenecekler

aman canım ne yasaklanması sankı sızın dugununuzun etrafında polıslermı olacak hem herkes yapıyor artık polıslerın bıle hosuna gıder emınım:1:

caglacım canım ben cıkyım yıne 4 saattır burdayım senı cok öpuyorum yarın görsmek dılegıle gecen guzel olsun tekrar gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlı uykular:61:

tamam tatlım hadı görşrz yarın öpyrm cok :70:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ya ben çok mu zor beğeniyorum anlamıyorum bakıyorum arastıryorum ama gelin başları pek hoşuma gıtmıyor ya da herkese ayrı yakışıyor açık ıstemıyorum saçımı dugunde topuzda üsten alttan yakışırmı bılemıyorumkı cok mu basıt durur fıkırlerınızı alayım?

ben kapalı olmasaydım eğer kesinliklee çağla şikel modeli seçerdimmm

Eki Görüntüle 272907 Eki Görüntüle 272908 Eki Görüntüle 272909 Eki Görüntüle 272910 Eki Görüntüle 272911 Eki Görüntüle 272912 Eki Görüntüle 272913 Eki Görüntüle 272914 Eki Görüntüle 272915

kızlar bunların çoğu italyan bi moda evinden.. biri gelinlik rengini değiştirrim diye dşünmüştüm... bu arada başardıııııııııııııııııııııııııııııım gasoline :D

bunların hepsi birbirine benizyor..eğer boyun 1.70 cm altındaysa tavsiye etmem ama uzun boylu bayanlara çok şık oluyor fidan gibi..

dogum zor ya canından can cıkıyor kolaymı:52: ben cok korkuyorum gasolınım cok heycanlıyım bırden bısı olsun cok heycanlanırım onun ıcın esımle duzenlı

spora gıtmelıyız,, kontorlerımızı aksatmamalıyız daha da önemlısı anne baba olmak ıcın kurslar varsa onlara katılmalıyız.

bır kız bır oglan senın kıde ıyımıs canım, bı seferde hall edeceksın bu cocuk mevzusunu:1: ne guzel olur ya ıkı tane mıss kokan bebısılerın olacak bırını mavı bırını pembe gıydırırsın herseylerı bır olur:emir_bebek: ne oluyor ya annelık hormanlarımmı devreye gırıyor ne:52:

:27: ben mis kokan bebekler hakkında kararsızım yaaa ... şöyle 28 yaşımda fln olsa nasıl olur? çok mu geç kalmış olurummm

evet canım kate dıyorum, sımdı bende baktım grace kellynın gelınlıgıne benımde cok hosuma gıttı sımdı aklım onda da kaldı onu ben bır arastıryım

bende o sekıl bısı gıyerım %90. emınım kuzenınde kuğular gıbı olmustur. sen demı bu tarz bısı dunsursun?

bu modellerin kısa kolluları da çok hoş duruyorr eğer yaz düğünü olucaksa düşünün derimmm ben :)

kurs felan bozar dıyorsun yanı:1: ne guzel böyle dusnuyorsan :61:

ben cok ıstıyorum esımle gıtmeyı oda ögrnesın onun ıcınde degısık olur bısıler ögrenır uzman tarafından :1:

ınsan neye alısırsa onunla rahat edıyor bende cok özenırdım bana derlerı bunları felan gıy dıye kuzenlerım bende gıyınce artık onlara alıstım

5 senedır de gıyorum hep cok memnunum:12:

benim nişanlımda hayatta gitmezzz onu daaa bozarrr.bende gitmem herhalde beni dee bozarr daha iç güdüsel olsa daha güzel sanki

evet çok az kaldı aslında ama bız daha gun almadgmz için benm pek ınanasım gelmıor daha gec olur dıye duşunuorum :) kapalı alanda olucak cnm ama işte inşallah yınede tam bır bahar dğünü olur :) bu arada bu tepsi nasıllll

Eki Görüntüle 272951

tepsi güzell doğal ve soft duruyorrr @Gaso'nun bahsettiği evler varya onlara çok iyi giderrr

Günaydın Kızlarr.. Cumanız Mübarek olsun inşş....

bu sabah evli bir bayandan "mutlaka kurutma makinası almalısın" tavsiyesi aldımmm...evde çamaşır makinasının üzerine yerleştirebilirisiniz şu sıralar çok pahalı ama kampanyaya giriyor takip et çok tavsiye ederim dedi...bende böyle şeylerle hiç kafamı kurcalamayım diyordum ama ??? karıştı bir kere siz ne dersiniiz kızlarrr

günaydın canlarrr nasılsınız bakalımmmm:16::16::16:
kurutma makinesi nedense ben hiç düşünmüyorum eskiden kurutma makinesimi varmış:9::9::9:

günaydın kızlar...

sizde geceleyin amma konuşyorsunuz yaa kıskanıyorumm ben o güzel muhabbetin içinde yokum diye...

bugün hava yağmurlu yaz ne çabuk bitti ...:6::6:

gelinlikten açıkmış konu..kızlar ben geliniğimi anlatayım size strablez üstü sırf taşlı parıl parıl parlasın altıda kabarık düz tül istiyorum bi etek ucunda sim baskı olabilir yada etek başka kat kat da olabilir..ama benim ilk önce nişanlıpımı beğenmem lazım:9:aklıma ne geldi biliyormusunuz ya nişanda hava çok soğuk olursa ve ido seferleri iptal edilirse ben nişanlanamıcam:9::9::9:

günaydın kızlar...

sizde geceleyin amma konuşyorsunuz yaa kıskanıyorumm ben o güzel muhabbetin içinde yokum diye...

bugün hava yağmurlu yaz ne çabuk bitti ...:6::6:

gelinlikten açıkmış konu..kızlar ben geliniğimi anlatayım size strablez üstü sırf taşlı parıl parıl parlasın altıda kabarık düz tül istiyorum bi etek ucunda sim baskı olabilir yada etek başka kat kat da olabilir..ama benim ilk önce nişanlıpımı beğenmem lazım:9:aklıma ne geldi biliyormusunuz ya nişanda hava çok soğuk olursa ve ido seferleri iptal edilirse ben nişanlanamıcam:9::9::9:

gelinliği hayal ettimde süper bişe çıkıyor ortayaaaa :46:

Günaydın kızLarrr...
MoraLim bozuk biraz...
Biz düğün saLonunu iki tarafa da yakın oLsun diye ortada merkezi bi yerde yapmaya karar verdik..OraLarda nerede düğün saLonu var biLmediğim için internetten araştırma yapmıştım..4-5 tane mekan buLabiLdim ve ınternettekı fotografLardan 2'sini begendık nişanLımLa...

dün osmanbeydeki saLona gittik ve hiç beğenmedim yaa fotoğrafLarda daha ferah daha büyük duruodu ama öLe değiLdi...birde adam teLefonda 2.700 demişti gittiğimizde 3000 dedi...

Şimdi benim yine harıL harıL düğün saLonu bakmam Lazım...NişanLımın da işi doLayısıyLa gidip bakmaya fırsatımız cok oLmuo =((

Mecidiyeköy-Şişli-Osmanbey bu civarlarda biLdiğiniz yerLer var mı? ya da netten bakabiLeceğim saLonLarLa İLgiLi siteLer varmıı??? =((((

hahhhaa transfer hee, ilahi :9::9:

lilacım, genel uygulama 3 gün olarak uygulanır, her iş yeri verir, zorluk çıkarmaz

ama bu sene başında çıkan torba yasayla evlilik ve ölüm durumlarında yasal izin 7 güne çıkartıldı, ben acaba yanlış mı hatırlıyorum diye netten küçük bir araştırma yaptım, doğru hatırlıyormuşum :114:
amma velakin, bütün iş yerleri 7 gün vermeye yanaşır mı orası belli olmaz işte :26:
ama bu sayede 3 gün garanti olmuş olur, hatta biraz pazarlık şansı bile doğmuş olur bu yasal 7 günlük izinle ilgili, ne koparsan kardır, ve 4 3'ten büyüktür :9::9::9:

özlür ojjgeldin şekerr :71:
ayrıca geçmiş olsuunn :16:

teşekkür ederim canım

sen de ojjgeldin şeker :112:
oh ne güzel sen en azından mekan işini halletmişsin :70:

canım ben henüz almadım bilmiyorum o yüzden
ama geçenlerde bir tavsiye aldım, teyzem yaklaşık 1-1,5 ay önce samsung un kurutmalı çam.mak. almış
hatta tedirginlikle almış :26:
ama çok memnunmuş, ben de evleneceğim ya, ilk iş bana tavsiye etmeye karar vermiş :9:
yani bilmiyorum ama işte tavsiye geldi bitane
ben de henüz karar verebilmiş değilim maalesef :18::18:

canım dün aldı erkek arkadasım ıkısınıde ayrı ayrı ...

canım aslında bir düğün için çoook pahalı değil gibi, çünkü ben hiç görmedim ama gönül daveti beğeniyo insanlar :114:
ben nişanımı açık mekanda 150 kişi yemekli 5.500tl ye yaptım
yani o bakımdan çok pahalı gibi de gelmedi bana
amma velakiiiiiinnn, eğer borçla yapılacaksa bence hiç girme böyle bir masrafın altına derim, yani birikmişin varsa yap ama sonradan ödenecekse sakın derim, boşver, sen küçük bi düğünden sonra evinde kocanla da eğlenirsin :23::23::23::23::23: hem de beleşe :9::9::9:

ay seni yerim ben yaaa, dolunay mı ne var acaba, sen bu kadar duygu karmaşası yaşıyosun, bi gülüyosun bi ağlıyosun bugün :70::70:
mutlu ol sen mutluuu, sen paşanı, o da seni seviyo nasılsa, kaptım mis gibi çocuğu de, gül, boşver hüzünlenmeyi göz yaşlarını falan :9::9::9:

yeeesss, altına imzamı atıyorum canım...
imza : gazo :12:

yaa çamaşır makinasıyla kurutma makinasııı bi arada nasıll iş yaaa ne kadar kullanışlı olur aklım almıo benim vallaa :26::26::26:

gazocum bu arada kek kalıplarım gelmiş kargo aradı şimdi :9::9::9:ammaa panik olmuştummm saf gibiii:9::9::9::9:

ayyy bilmiorum vallaa yaa bildiğin kupkurumu olucak acabaa ayyy ne kadar bilmem gereken şey varmış yaa :9::9:

ben babamın iş yerinin adresini veriorum tatlım oraya bırakmışlar şimdi göndericek babam eve gelsin bakalım nasıl :21::21:

Rosacım kurutma makinasına atıyorsun kupkuru alıyorsun hıc bır yıpranma olmuyor ayrı ayrı aldım inşallah istediğim gibi olur...

Günaydın kızLarrr...
MoraLim bozuk biraz...
Biz düğün saLonunu iki tarafa da yakın oLsun diye ortada merkezi bi yerde yapmaya karar verdik..OraLarda nerede düğün saLonu var biLmediğim için internetten araştırma yapmıştım..4-5 tane mekan buLabiLdim ve ınternettekı fotografLardan 2'sini begendık nişanLımLa...

dün osmanbeydeki saLona gittik ve hiç beğenmedim yaa fotoğrafLarda daha ferah daha büyük duruodu ama öLe değiLdi...birde adam teLefonda 2.700 demişti gittiğimizde 3000 dedi...

Şimdi benim yine harıL harıL düğün saLonu bakmam Lazım...NişanLımın da işi doLayısıyLa gidip bakmaya fırsatımız cok oLmuo =((

Mecidiyeköy-Şişli-Osmanbey bu civarlarda biLdiğiniz yerLer var mı? ya da netten bakabiLeceğim saLonLarLa İLgiLi siteLer varmıı??? =((((

çağlayanda akvaryum düğün salonu var orda 3salon birden var canım bi bak istersen..fiyat 3000di sanırım..

KızLar burası nasıL sizce?? amcamın tanıdıgı varmıs ındırım yaparız demişLer ama fiyat ne kdr biLmıorum amcam öğrenip gün içinde ariicak benii...4.Leventte yeri..

$DSC_0023 (Small).webp$DSC_0027 (Small).webp$DSC_0038 (Small).webp

Back
X