yani masa örtüleri itibar mı katacak arkadaşa...aaa örtüleriniz sarıymış biz en iyisi gidelimmm...lilacım sende çok iyi kızdın ama örtüler sarı sana da yazık oldu fln mı diyecekler...ya da gelenler daha mı az eğlenecek..ya da biz çok kıpır kpırdık aslında örtüler demode canımızı mı sıktı diyecekler..
ben bir düğüne gittim nişanlımın arkadaşı gelin böyle sanki saçını kendi yapmışş salonu desen bildiğimiz düğün salonları klasik..
ama bir eğlendileerrr bir eğlendilerrr ki hayran kaldımmm yaa oturduğum yerden ben bile çok eğlendim onları tanımadığım haldeee deedim ki
şu insanlara bak yaa hayatı nasıl güzel yapıyorlar kendilerinee...başkası milyar verse de o mutluluğu tadamazzz aLamazzz...sorun masa sandalyede değil
önemli olannnnn sizlersiniz.. böyle şeylere takılmayın deerim..insan geliyorsa lükse gelmesin sizi sevdiği için gelsin..aa kokteyl varmış hadi gidelimmm...aa kız gemide oluyormuş hadi gidelimmm niyetine gelmesin gelenn...ayşe evleniyormuşş çok iyi kızdıı çocuuğu da çok seviyordu o kadar da bekledi deyip gelsin..ne kadar kızım yaaa
ne kadar önem veriliyor paraya