2012' de yazın evlenecekler

KızLar tv8'de fatih ürek'in programında şuan kına gecesi yapıLıo bi organizasyon şirketi tanıtımı gaLiba =)

Benim kuzenimin kınasında da böLe organizasyon şirketi tutuLmuştu..herşeyiyLe İLgiLenmişLerdi 4-5 tane nedime gibi kız kırmızı yöreseL kıyafetLer fLn giymişLerdi kınayı getirirken güzeLdi ama cok eğLenmiştik =)

Ben de mi yapsam diye düşünüorum şimdi yoksa gereksiz mi oLur yaa :1::1:

ne gerek canım kınada kızdan bol ne var ayarlarsın:9::9:

yaaa giydiririm 4-5 tanesini geLin bakiim buraya bu gece bnm için çaLışcaksınız :1::1::1:
görsel açıdan çok iyi olur aslında ama tabi böyle bir psikolojik etkisi de var tabi, çalışın oynayın kıvırın köleleeerrr gibi :9::9::9:

şaka bi yana, sen görmüşsün gerçi bilirsin, sıcak bir ortam yaratabilirler mi ki? hani tanımadığın insanlar ya :26: profesyonellikleri mi ağır basar yoksa olması gereken o sıcak eğlenceyi verebilirler mi?

Son düzenleme:
yavru ceylanlar sizler kınanızı nerede yapmayı planlıyorsunuz?
ev, salon, cafe vs???

ben bir de dilek balonu seviyorum yaaa
$25112009111048381.webp

görsel açıdan çok iyi olur aslında ama tabi böyle bir psikolojik etkisi de var tabi, çalışın oynayın kıvırın köleleeerrr gibi :9::9::9:

şaka bi yana, sen görmüşsün gerçi bilirsin, sıcak bir ortam yaratabilirler mi ki? hani tanımadığın insanlar ya :26: profesyonellikleri mi ağır basar yoksa olması gereken o sıcak eğlenceyi verebilirler mi?

Videoyu izLetemem ama Fotoğraf buLursam paylaşıcam ama şşşttt çaktırmayınnn :1:
Annem fLn da bayıLdı..böLe davuL getirioLar müziği ayarLıoLar tabii snn istegine göre..4-5 kız kıyafetLer snn yakın arkadaslarına da giydiriolar istersen kaftan fLn...kına da şarkıyı söyLuo sesı guzeL var araLarında =))) Baya eğLendirmişLerdi bi de dansöz geLmiştiii ohhh :1::1:

yavru ceylanlar sizler kınanızı nerede yapmayı planlıyorsunuz?
ev, salon, cafe vs???

ben bir de dilek balonu seviyorum yaaa
Eki Görüntüle 273187

Annem tutucağı saLonu ayarLamış biLe bende kırmıorum onu =) Ama organizasyon namına cok aşırıya kaçmadan bişiLer pLanLıorum bakaLım...

DiLek baLonu ne ben biLmıorummmm :44:

Annem fLn da bayıLdı..böLe davuL getirioLar müziği ayarLıoLar tabii snn istegine göre..4-5 kız kıyafetLer snn yakın arkadaslarına da giydiriolar istersen kaftan fLn...kına da şarkıyı söyLuo sesı guzeL var araLarında =))) Baya eğLendirmişLerdi bi de dansöz geLmiştiii ohhh :1::1:

fikir çok iyi arastırmak lazım durup duruken kanımıza gırdın alsana ayrı bır malıyet :) :1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

hımm doğrudur, herşey usulünce olunca tabi güzel de olmuştur eğlenceli de, ne güzel :8:

Annem tutucağı saLonu ayarLamış biLe bende kırmıorum onu =) Ama organizasyon namına cok aşırıya kaçmadan bişiLer pLanLıorum bakaLım...

DiLek baLonu ne ben biLmıorummmm :44:
canım türkiyede son yıllarda popüler olmaya başladı, ben de tv de gördüğüm için biliyorum yoksa ben hiç uçurmadım da :9:
uzak doğuda gelenkmiş, dilek dileyip balonu gökyüzüne bırakıyosun, galiba böyleydi..:114:
birkaç tane ama daha fazla değil, o balonların gökyüzündeki görünüşüne bayılıyorum, yani sadece görsel bişey ama bence çok hoş, romantik görünüyo.. :69:
gıgıl görsellerden bak, belki hoşuna gider..
ama tabi bunun için açık mekan lazım, veya büyük bir teras..

canım ya dernekte ya salonda olur bizim semt saloları 400kına için çnkü.:16:
hımm anladım canım, hadi hayırlısı bakalım :)

Son düzenleme:
fikir çok iyi arastırmak lazım durup duruken kanımıza gırdın alsana ayrı bır malıyet :) :1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

Araştırıyorum ben canım bakaLım cok ucuk bi fiyatsa hepten vazgeçeriz zaten :1:

hımm doğrudur, herşey usulünce olunca tabi güzel de olmuştur eğlenceli de, ne güzel :8:

canım türkiyede son yıllarda popüler olmaya başladı, ben de tv de gördüğüm için biliyorum yoksa ben hiç uçurmadım da :9:
uzak doğuda gelenkmiş, dilek dileyip balonu gökyüzüne bırakıyosun, galiba böyleydi..:114:
birkaç tane ama daha fazla değil, o balonların gökyüzündeki görünüşüne bayılıyorum, yani sadece görsel bişey ama bence çok hoş, romantik görünüyo.. :69:
gıgıl görsellerden bak, belki hoşuna gider..
ama tabi bunun için açık mekan lazım, veya büyük bir teras..

Aaaaa evett görseL OLarakk süperr

hımm anladım canım, hadi hayırlısı bakalım :)

kendime çay molası verdim...:7::7:

ayy kızlarr herkesin hayalleri gerçek olsun...ağzımızın tadı yerinde olsun kavgasız gürültüsüz kalp kırılmadan düğün atlatmak hepimize nasip olsun...

benim kayınpederim bundan sonra hiç çeyizine bişey almasın biz çalışıyoruz halimiz vaktimiz yerinde biz alırız demiş..canım yaa aşkımda biyer tutmayın evde yapın diyor ama çok uygun biyer var 150-200 demişler o bizi zorlamaz babam pazartesi gidip konuşucak bakalım..

düşünüyorumda eğer tutulursa orası evde yemek faslı olur (15 kişi gelirlerse tabi) snr işte ilk evde istenir kahveler tutulur yemek yenir doğru salona ordada yüzükler takılır bi dans iki göbek olur pasta olayı nasıl olur aklıma o takıldı..daha şu salon işi belli olsun sizlere ne sorular sorucam ne sorular sorucam ..bi bilseniz:9::9::9::9::9:

ayy kızlarr herkesin hayalleri gerçek olsun...ağzımızın tadı yerinde olsun kavgasız gürültüsüz kalp kırılmadan düğün atlatmak hepimize nasip olsun...

benim kayınpederim bundan sonra hiç çeyizine bişey almasın biz çalışıyoruz halimiz vaktimiz yerinde biz alırız demiş..canım yaa aşkımda biyer tutmayın evde yapın diyor ama çok uygun biyer var 150-200 demişler o bizi zorlamaz babam pazartesi gidip konuşucak bakalım..

düşünüyorumda eğer tutulursa orası evde yemek faslı olur (15 kişi gelirlerse tabi) snr işte ilk evde istenir kahveler tutulur yemek yenir doğru salona ordada yüzükler takılır bi dans iki göbek olur pasta olayı nasıl olur aklıma o takıldı..daha şu salon işi belli olsun sizlere ne sorular sorucam ne sorular sorucam ..bi bilseniz:9::9::9::9::9:

olsun sen sor yeterki canım:16::16::16:
sözün mü orda olcak nereymiş bakalım ora:49:

tamam beklemedeyiz biz :9::9:

tamam o vakit, sen bak haber ver bize de, cümleten vazgeçelim :9:

aynen canım benım arastırma ısı senden karar bızden :1:

afiyet olsun canım hadı hayırlısı umarım hersey gonlunce olur:)

tamam beklemedeyiz biz :9::9:

olsun sen sor yeterki canım:16::16::16:
sözün mü orda olcak nereymiş bakalım ora:49:

nişan cnm uzak mesafe olduğu için bizde aileler önce tanışmaya geldiler ramazan bayramında kurbandada hem isteme olucak hemde nişan ikisi bi arada yani..öğretmenler evi var 2 salonu varmış büyük salon sormuştum 500 demişlerdi öğretmenlere benimde babam öğretmen birde küçük salonu varmış orasıda 150-200 demişler..o uygun geldi bize işte orası orası cnm ama sırf dans olayı olmasını istediğimden salonda olsun istiyorum hem arkadaşlarımın hiçbirini ayırmadan çağırırım..:16::16::16::16:

Back
X